Venčanice

Manikir za venčanje

Manikir za venčanje

Manikir za venčanje je jedinstveni detalj koji upotpunjuje wedding look.

Pri pomenu venčanja prva asocijacija je raskošni model puf princeze. Iako je venčanica zvezda slavlja neophodni su mali detalji koji će naglasiti njenu lepotu. Počev od frizure i šminke, preko cipela i nakita za venčanje, pa do ukrasa u kosi – svaki detalj igra važnu ulogu u kreiranju savršenog izgleda.

Nemojte da zaboravite na nokte! Ruke dolaze u prvi plan prilikom izgovaranja sudbonosnog “Da”. Zato će vam kao najlepši podsetnik na svadbenim fotografijama vraćati uspomene na najvažniji trenutak u vašem životu.

Zbog toga salon venčanica Dar vam daje savete kada da izaberete manikir za venčanje.

Pridržavajte se određenih pravila

Trendovi u manikiru, baš kao i u modi, smenjuju se iz sezone u sezonu. Međutim, postoje određena pravila vezana za izgled noktiju za venčanje koja prevazilaze aktuelne trendove.

Bez obzira da li imate duge ili kratke nokte, oni moraju biti ne samo lepi i negovani, već i u savršnom skladu sa svim detaljima. Čak i najmoderniji i najzanimljiviji dizajn može pokvariti harmoniju čitavog stajlinga za venčanje ako se u potpunosti ne uklapa sa venčanicom, frizurom, šminkom, aksesoarom, pa i bidermajerom.

Manikir za venčanje

Izbor boja, takođe, je presudan. Ma koliko volite da nosite na noktima metalik nijanse, mnoštvo šljokica i cirkona imajte u vidu da manikir za venčanje treba da bude nežan i elegantan. Zato ostavite po strani esktravagantni dizajn, a izaberite klasične tonove koji unose romantiku.

Dužina noktiju je jednako važna kao i dizajn. Nokti treba da budu dužine koja je najudobnija nevesti za nošenje tokom čitavog dana. Stručnjaci savetuju da prednost date uobičajenom obliku i dužini, a oversized špicaste i tzv. karmin oblik izaberete za neka druga slavlja.

Koji je manikir za venčanje u modi?

Ranijih godina french manikir je bio must have na venčanjima. Tradicionalni dizajn sa jasnom belom linijom odavno nije u trendu, ali to ne znači da ne možete da ponesete njegovu “osveženu” verziju.

Umesto bele boje ponesite puderaste nijanse ili pak boju cveća koje dominira u vašem bidermajeru.

Ukoliko želite da se vaši nokti pamte izaberite obrnuti french manikir. Odnosno nalakirajte donji deo nokta, a ne vrh.

Manikir za venčanje

Za romantične neveste pravi izbor je kombinacija french i ombre stila. Ne samo da izgleda neverovatno trendi, već postepeni prelaz belog vrha u drugu nijansu daje pefinjeni izgled noktima. Dok smele devojke svoj french mogu da ukrase srcem ili diskretnim kristalima.

“Kamifubuki” je ušao u modu nedavno, ali je već osvojio srca budućih nevesta koje prate trendove u manikiru. Ovaj zanimljivi dekor predstavlja ukrašavanje nokatne ploče višebojnim geometrijskim konfetama. Najčešće su okruglog oblika, mada možete da izaberete i neki drugi, vama omiljeni.

Nežni motivi, poput delikatne čipke, cvetnih detalja i glitera daju dašak luksuza i šarma, pa ne čudi što venčanice za 2022. godinu prati ovaj top trend manikira.

Kada je pravo vreme za manikir za venčanje?

S obzirom da na dan ceremonije ruke neveste treba da budu perfektne najbolje je da se manikir uradi dan ili dva pre datuma venčanja.

Ukoliko se odlučite za sasvim novi stil, koji do sada niste nosile, zakažite manikir 5 dana ranije kako biste mogle da se naviknite na svoje nokte ili, pak, da imate dovoljno vremena da ga promenite.

Manikir za venčanje

Savršeni wedding look polazi od haljine, zato prvo posetite salon venčanica Dar gde vas čekaju prelepi modeli najnovijih kolekcija prestižnih brendova.