Uncategorized

Venčanice za visoke neveste

Venčanice za visoke neveste

Venčanice za visoke neveste učiniće posebnim najvažniji dan u vašem životu.

Od trenutka kada na ruci zasija prelepi verenički prsten počinje euforija koju nosi organizovanje proslave. Bez obzira što je pandemija korona virusa poremetila planove mnogim parovima, i mala venčanja, u krugu porodice, zahtevaju detaljni plan kako biste imali bajku o kojoj ste maštali. Tako su se na spisku našli određivanje datuma, izbor prostora, dekoracije, svadbene torte…

Ipak glavni korak u planovima budućih nevesti jeste potraga za savršenom venčanicom. U mnoštvu krojeva i trendova treba pronaći onu koja vam najbolje pristaje. Haljinu koja će učiniti da zablistate na venčanju tako da će svi pamtiti.

Složićete se, ovi visoki kriterijumi mogu da otežaju izbor, posebno ako ste devojka koja ne ulazi u konfekcijske standarde u pogledu visine. Manekenska visina preko 180 cm san je gotovih svih devojaka, ali u odabiru svadbene haljine može biti ograničavajući faktor. Razlog za to leži u činjenici da je bridal industrija više usmerena na kreiranje venčanica za neveste prosečne visine.

Venčanice za visoke neveste

Srećom, uz savete salona za venčanice Dar visoke devojke neće morati da brinu.

Koje su idealne venčanice za visoke neveste?

Sigurni smo da svaka devojka zna da princeza venčanice pristaju svakoj figuri, tako da sa njima nećete pogrešiti. Međutim, ako želite da izađete iz tradicionalnih okvira, postoje i drugi stilovi koji odgovaraju visokim damama.

Venčanice za visoke neveste, pre svega, dolaze u grčko rimskom stilu. Prepoznatljivi kroj sečen ispod grudi u prvi plan staviće dekolte i nežnu liniju vrata, dok lepršavi materijal, koji prati liniju tela, daje dodatnu dozu romantike vašem wedding looku.

Ukoliko je zavodljivi izled vaš izbor za venčanje, pravo rešenje jesu venčanice spuštenih ramena. Kombinacija sofisticirane forme i raskošnih detalja na diskretan način pokazuje seksipil, ostavljajući bez daha one koji ih ugledaju.

Venčanice za visoke neveste

Venčanice za visoke neveste imaju specifični sirena kroj. Naime, u duhu starog Holivuda dolaze kreacije glatkih linija koje se ležerno šire u predelu kolena, često sa prelepim šlepom. Iako svedeni kroj, bez ukrasa, deluje da su ovo jednostavne venčanice, nemojte da zaboravite da skupoceni materijali, poput satena i čipke, čine ih dostojnim visoke mode.

Venčanice koje visoke neveste treba da izbegavaju

Drage dame, ma koliko želite da ponesete duboki dekolte nemojte to da učinite. Ovakav model može da izduži gornji deo tela, pa ćete umesto izazovnog efekta, izgledati više nego što zaista jeste.

Modeli sa spuštenim strukom, takođe, izdužuju gornji deo, a ramena dodatno sužavaju, čime će narušiti skladnu građu tela.

Ni venčanice sa dekolteom ili korsetom koji je ravno sečen nisu preporučljive, kao ni modeli koji su ukrašeni svetlucavim, vertikalnim nitima.

Šivenje venčanica za visoke devojke

Ako među vodećim brendovima i aktuelnim kolekcijama niste pronaše svoju omiljenu haljinu, salon venčanica Dar ima rešenje. Ono se krije u šivenju vaše haljine iz snova.

Venčanice za visoke neveste

Uz saradnju sa našim kreativnim timom i veštim rukama krojača vašu ideju pretvorićemo u stvarnost, a vi ćete dobiti venčanicu koja u potpunosti odgovara vašoj figuri. Ujedno, imećete unikatnu haljinu koju nijedna nevesta nije ponela.

Posetite salon venčanica Dar, jer u njemu vas čeka vaša venčanica!

 

 

 

 

Related Posts