moderne venčanice Dar 1

Moderne venčanice

adminvencanja Comments 4 11/09/2020

Moderne venčanice obradovaće neveste koje se spremaju za jesenje venčanje.

Početak septembra najavio je novu sezonu slavlja. Iako su zbog pandemije korona virusa aktuelna mala venčanja mogućnosti za organizaciju ostale su neograničene. Upravo su topli jesenji dani idealni za ceremoniju na otvorenom, dok jarki tonovi prirode čine savršeni dekor na svadbenim fotografijama.

Ipak, glavne zvezde svake svadbe jesu venčane haljine. Zato devojke sa velikom pažnjom prate dešavanja na pistama vodećih bridal revija, ujedno nestrpljivo iščekuju da se njihovi favoriti pojave u salonima.

Moderne venčanice

Počev od nove forme čuvenog princeza kroja, preko skupocenih ukrasa, pa do zavodljivog dekoltea. Svaki model moderne venčanice krasi unikatna lepota koja se pamti za sva vremena.

Po čemu se izdvajaju moderne venčanice?

Ne postoji devojka na svetu koja ne želi da se oseća kao princeza na svom venčanju, pa za neponovljivi kraljevski efekat rado bira princeza haljinu.

Moderne venčanice

Ona opravdano nosi epitet ne samo vanvremenske, već uvek moderne venčanice, tajna se krije u veštim rukama modnih kreatora koji svake sezone donose sasvim drugačiji doživljaj tradicionalnog kroja, a za ovu su pripremili nešto neviđeno – spoj dva omiljena stila.

Na prvi pogled raskošna balska haljina, a već u sledećem trenutku je zavodljiva sirena – venčanice 2 u 1 zaista ostavljaju bez teksta, pa smo sigurni da će ih poneti kako mlade koje žele bajkovitu kreaciju, tako i smelije dame spremne da pokažu svoje obline.

Venčanice instagram

 

Međutim, moderne venčanice nisu samo sinonim za slojeve materijala i dugi šlep koji ostavlja trag, i svedene linije ostavljaju bez daha. Zapravo, akcenat na jednom efektnom detalju po kome se prepoznaju jednostavne venčanice učiniće da se u njima osećate glamoruzno.

Moderne venčanice plene zadivljujućim materijalima

Osim kroja, moderne venčanice se odlikuju i najkvalitetnijim tkaninama. One imaju moć da svaki kroj pretvore u luksuznu kreaciju.

Bez obzira na bogatstvo materijala, nijedan ne unosi dozu nežnosti i romantike u vaš najvažniji dan kao čipka. Ona je definitivno kraljica tkanina kada su u pitanju venčanice, pa ne čudi što opstaje iz sezone u sezonu. Čak i maleni detalji od ručno vežene čipke na tilu ili svili dovoljni su ukras koji čitavu kreaciju čini sofisticiranom.

Moderne venčanice

Ništa manje moderne nisu ni satenske venčanice. Karakteristično tkanje daje punoću i sjaj haljini podsećajući nas na dvorove francuskih aristokrata u 19. veku.

Moderne venčanice nose potpis poznatog italijanskog brenda

Prestonica mode je i prestanica bridal sveta, jer iz nje dolaze Cosmobella venčanice.

Moderne venčanice

Iza poznatog brenda stoji kreator Demetrios James Elias. Gotovo je nestvarno koliki se talentan i inovativne ideje kriju u njegovom umu, pa svaka nova kolekcija donosi jedinstvene modele koji diktiraju trendove.

U već prepoznatljivom stilu visoke mode Cosmobella linija izrađena je isključivo od luksuznih materijala i ukrašena skupocenim detaljima. Svakako, ono po čemu se svaka nova kolekcija izdvaja jeste lični pečat kreatora. Kombinujući diskretni sekspil i klasičnu prefinjenost, kreator ovog puta pruža nevestama očaravajući vez, moderne aplikacije, neverovatne izreze i volumizirane siluete, koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Kao što smo navikli salon venčanica Beograd, Dar je korak ispred svih, pa vas u njemu već čeka nova kolekcija Cosmobella 2021, kao i moderne venčanice drugih svetskih brendova.

Оставите одговор