Venčanice

Najveće venčanice – Bezvremeni glamur princeza kroja

Najveće venčanice

Najveće venčanice pokazuju svu raskoš princeza kroja.

Iako su poznate od davnina kao obavezni model na kraljevskim venčanjima, zapravo, su u bridal svet došle tek u 19. veku. Engleski dizajner Charles Frederick Worth kreirao je prvi model za Princezu Aleksandru od Danske.

Ipak, pravu revoluciju donela je britanske Kraljica Viktorija. Sada već čuveni kroj venčanice spuštenih ramena bio je izrađen od bele boje koja se u to doba nije koristila za svadbene haljine.

Najveće venčanice

Čipka je delo Williama Dyca, šefa Vladine škole za dizajn, a svadbenu haljinu napravila je Mary Bettans. Čuvena britanska krojačica je zajedno sa preko 100 pomoćnika 6 meseci radila na ovom projektu, a kao rezultat nastao je model najveće venčanice sa šlepom dužine oko 5,5 m.

Kako su se stilovi menjali iz godine u godinu i princeza kroj je doživljavao promene, ali je ostao prvi na listi 5 najtraženijih modela venčanica.

Najveće venčanice

Zašto je Princess Line vodeći za venčanice 2021. godine otkriva vam salon venčanica Dar.

Najveće venčanice su bezvremenske

Modeli velikog balskog kroja karakteriše blistavi sjaj i glamur dostojan svečanog dana, te ne čudi što privlače moderne devojke.

Najveće venčanice

Prepoznatljivi stil sastoji se od bogate suknje i korseta koji struk čini užim, a čitava haljina pokriva figuru na najseksualniji način. Zahvaljujući ovakvom dizajnu odgovaraju svakoj građi, pa ih mogu poneti i plus size dame. Da imaju, zaista, neverovatnu moć potvrđuje i činjenica da odmah po oblačenju držanje i hod neveste postaju dostojanstveniji, smeliji.

Najveće venčanice

Najveće venčanice mnogi svrstavaju u klasične modele namenjene tradicionalnim nevestama. Međutim, mnoštvo različitih oblika, bogatih ukrasa i “igranja” sa detaljima poput karnera, rukava i okovratnika, kojim nas svake sezone obraduju kreatori, omogućile su da devojke različitih modnih ukusa u njima pronađu svoj omiljeni model.

Najveće venčanice izrađene su od skupocenih tkanina

Impozantnu veličinu prate fantastični materijali.

Najveće venčanice

Nežne venčanice od svile učiniće da se osećate poput dama plave krvi, dok romantična čipka ovim krojevima daje unikatni dodir luksuza. Ukoliko želite laganu formu tu su transparentna organza i til. Bez obzira što važe za lepršave tkanine jedinstvena forma omogućava da se naprave dodatni slojevi kako bi se postigao efekat velike balske haljine.

Najveće venčanice u Srbiji čekaju vas u bridal carstvu salona Dar

Najnovija kolekcija poznatog italijanskog brenda Cosmobella donosi obilje ovakvih krojeva. Počev od srcastog dekoltea koji bogatom donjem delu daje dozu nenametljivog seksipila, preko sofisticirane satenske sa tattoo efektom na golim leđima, pa do valovitih karnera koji dodaju volumen – ove haljine opravdano nose epitet visoke mode.

Vencanica Cosmobella 8053

U kolekciji se posebno izdvaja model sa 3D ukrasima koji je glavni trend 2021. godine. Elegantni realistični cvetovi upotpunjeni su svetlucavim detaljima tako da je nemoguće odvojiti pogled od prelepe venčanice.

Najveće princeza venčanice možete naći i u kolekciji bridal kuće Tarik Ediz. Ručno rađena čipka i kroj spušenih ramena laskaju ženskoj figuri, predstavljajući vas u najboljem svetlu.

Cene iznajmljivanja venčanica

Drage dame, ukoliko se bliži dan vašeg venčanja posetite salon venčanica Dar. Stručno osoblje pomoći će vam da izaberete svadbenu haljinu koja će savršeno odgovarati vašoj građi. Čak i ako ste krupnije građe, budite bez brige, jer salon Dar ima najveću ponudi većih konfekcijskih brojeva.

 

 

Related Posts

2 thoughts on “Najveće venčanice – Bezvremeni glamur princeza kroja

  1. Tijana kaže:

    Ne zna se koja je lepsa, od koje ❤️

Comments are closed.