Malo venčanje

Malo venčanje – Kako odabrati venčanicu za neveste sitnije građe?

adminvencanja Comment 1 17/07/2020

Malo venčanje je omiljeno kod mladenaca koji vole da sa svojim najbližim rođacima i prijateljima obeleže ulazak u novi život. Odabrani krug zvanica i intimna atmosfera pravi su način da mladi bračni par opušteno proslavi svoj veliki dan.

Poslednjih meseci, usled protokola koje zahteva aktuelna pandemija virusa korona, mnoga svadbena veselja su otkazana. Međutim, oni koji ne žele da im ovi nemili događaji osujete planove, organizuju malo venčanje, za uski krug ljudi.

Poštujući sve mere predostrožnosti, mladenci sa svojim najdražima diskretno obeležavaju početak zajedničkog života punog ljubavi. Mladalačkom optimizmu i životnom entuzijazmu zaista ništa ne može stati na put.

Venčanice za niske neveste ulepšaće najvažniji dan damama sitnije građe

Venčanje je posebni događaj u kojem je nevesta u prekrasnoj svečanoj haljini zvezda slavlja. U samo jednom trenu ovaj prelepi komad garderobe ima moć da vas pretvori u pravu divu, dok poput najdivnijeg detalja, krasi i svadbene fotogafije, pa ne čudi što buduće neveste najviše pažnje posvećuju njenom izboru.

Malo venčanje

Malo venčanje je poseban izazov za mlade kako bi pronašle idealnu haljinu za taj dan. Pre svega, ona mora da predstavlja savršeni spoj vašeg stila i karaktera, zatim mora biti u skladu sa temom slavlja. Takođe, ne trebamo zaboraviti ni budžet za venčanicu, koji u velikoj meri utiče na odluku. Mada, presudnu ulogu igra građa tela, jer ova haljina mora da vam pristaje kao nijedna do sada u životu. Što izbor dodatno otežava, posebno ako ste nižeg rasta.

Sigurno ste kao „sitnija žena“ već nailazile na problem prilikom pronalažanje prave veličine svakodnevne garderobe. Nažalost, kupovina i iznajmljivanje venčanica nije ništa drugačija. Nemoguće je zamisliti haljinu na vašoj figuri kada je model na slici visok preko 180 centimetara!

Dobra vest je da ne morate proći kroz mnoštvo modnih časopisa da biste pronašli pravu. Salon venčanica Beograd, Dar vam predstavlja savršene venčanice za niske neveste.

Saveti za izbor venčanice za malo venčanje

Pre nego što krenete u potragu za pravom haljinom, morate znati šta, zaista, podrazumeva sitna građa. Jednostavno rečeno, konfekcija za niže žene se odnosi na označavanje standarnih veličina pripadnica lepšeg pola koje su visine do 165 centimetara.

Malo venčanje

S obzirom da je visina presudna, veoma je važno da izaberete model koji vam neće dodatno oduzeti centimetre. Ujedno, morate voditi računa da proporcije na vašoj haljini budu u skladu sa vašim. To znači da trebate izbegavati modele sa previše tkanina. Umesto dugog kraljevskog šlepa ili princeza venčanice, odlučite se za kreacije koje pokazuju figuru.

Iako kod haljina za venčanje ne postoji ograničenje u pogledu detalja, ipak vodite računa o njima. Previše ukrasa, veza i kristala mogu da oduzmu lepotu niskim devojkama. Nizak struk je, naročito, problematičan, jer vizuelno skraćuje noge. Isti efekat ima retro midi dužina. Zato, devojke koje žele da ponesu venčanice u koktel stilu neka izaberu verziju do kolena, nikako dužu.

Malo venčanje – Koje venčanice najbolje pristaju damama sitnije građe?

Venčanice spuštenih ramena su prve na listi kao predlog niskim devojkama. Delikatni prelaz akcenat stavlja na lepo izvajana ramena, čineći čitavu figuru skladnom. Istovremeno, ovaj naizgled minimalistički model zrači neverovatnom dozom seksipila.

Malo venčanje

Najbolji način da pokažete svoju vitku figuru, jeste da ponesete sirena kroj. Dizajniran je tako da vam svojim izduženim strukom podari viši izgled, dok prefinjena linija tela, koja se od kolena širi, daje ravnotežu čitavom stajlingu. Ukoliko želite dodatno da izdužite svoju figuru u tome vam mogu pomoći venčanice u sirena stilu sa visokim strukom, tj. sa diskretnim sečenjem ispod grudi.

Za niske devojke koje sanjaju da na svom venčanju budu princeze tu su venčanice A kroja. Ne samo da se vaše telo neće izgubiti u gomili tkanine, već nemaju krinolu koja otežava kretanje. Tako da ćete nesmetano uživati u kraljevskom efektu koji donose ove prelepe haljine.

Malo venčanje

Drage dame, ako još uvek niste pronašle svadbenu haljinu koja odgovara vašoj niskoj građi, posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najnovije kolekcije svetski poznatih brendova i stručno osoblje koje će vam dati najbolje savete, posebno kada je u pitanju malo venčanje u najužem krugu porodice.

Оставите одговор