Odlaganje venčanja

Odlaganje venčanja zbog pandemije Korona virusa

adminvencanja Comments 2 07/04/2020

Odlaganje venčanja je, sigurno, jedna od najrazočaravajućih odluka koju budući mladenci moraju da donesu. Nažalost, ona je u ovoj sezoni svadbenih proslava postala uobičajena pojava.

Od početka godine svet se suočava sa pandemijom korona virusa. Reč je o sasvim novoj, do sada, neistraženoj bolesti koja se širi neverovatnom brzinom, pa su vlade mnogih zemalja sprovele rigorozne mere zaštite kako bi se smanjio broj obolelih, ali i umrlih.

Korona virus je pogodio i našu zemlju, pa se od 15. marta Srbiji nalazi u vanrednom stanju. Njome je naložena socijalna distanca, karantin i policijski čas. Imajući ovo u vidu možemo slobodno da kažemo da COVID-19 nije samo zdravstveni, već i socijalni i ekonomski problem.

Poslednjih nedelja životi svih građana su se u drastičnoj meri promenili. Vikend putovanja zamenio je boravak u kući, ispijanje kafe iz omiljenog kafića preselilo se u bašte i na terese, a večernji provod sada se odvija preko skype-a i društvenih mreža. A šta je sa zakazanim venčanjima?

Odlaganje venčanja

S obzirom da je zabranjeno okupljanje velikog broja ljudi na jednom mestu, sudbonosno “Da” moraće da sačeka neke druge dane.

Odlaganje venčanja ne znači i njegovo otkazivanje!

Venčanje je najradosniji dan u našim životima. Dan ispunjen osmesima, suzama radosnicama i dubokim emocijama. Dan koji prati mesece i mesece detaljne pripreme. Počev od izbora mesta i dekoracije, preko traganja za odgovarajućim bendom, pa do nevestama najvažnijeg detalja, odabira venčanice – svaki korak mora biti besprekoran da biste imali savršeno slavlje, pa ne čudi što novonastala situacija kod mladenaca istovremeno izaziva strah i donosi osećaj tuge, jer deluje kao da su se svi snovi srušili.

Ipak, nemojte da zaboravite da je svadbena proslava događaj koji slavi ljubav. To znači da odlaganje venčanja neće srušiti vašu bajku. Naprotiv! Učiniće je jačom i naučiće vas kako da se izborite sa izazovima koji vas čekaju u budućnosti.

Ujedno, ovo je pravi trenutak da još jednom proverite planove. Umesto velike ceremonije u svečanoj sali, možda ćete poželeti venčanje na moru. Ili, pak, malu proslavu u toplim bojama jeseni i opijajućim zracima sunca.

Razmislite o venčanju u toku nedelje

Svakako, datum za venčanje igra važnu ulogu za mladence. Ali, sada moramo biti realni – nakon završetka vanrednog stanja vikendi će biti prebukirani slavljima. Zato stručnjaci savetuju da izađete iz tradiconalnih okvira, pa subote ili nedelje koje su obično rezervisane za svadbu zamenite nekim drugim danom. Ne samo da je veća verovatnoća da ćete zadržati željeni prostor i bend, već ćete sigurno i uštedeti, jer su cene iznajmljivanja niže tokom radne nedelje.

Da biste bili sigurni da će svi gosti prisustvovati neka vaša proslava bude u večernjim satima.

Drage dame, budite bez brige – vaša venčanica vas čeka!

Odlaganje venčanja donosi dodatni problem damama. Mnoge se pitaju da li će moći da ponesu haljinu koju su rezervisale.

Odlaganje venčanja

Salon venčanica Beograd, Dar ima razumevanja za strepnju budućih nevesti, pa stručni tim i u vanrednoj situaciji stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja. Čak i ako odlučite da zbog promene mesta slavlja izaberete drugu svadbenu haljinu, ne morete brinuti, jer vas ovde čekaju najpoznatiji svetski brendovi venčanica sa novim kolekcijama. Tako da ćete sigurno pronaći onu pravu!

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona +381 62 345 479, a bogatu ponudu venčanica pogledajte na našem sajtu vencanice-dar.com.

 

 

Оставите одговор