Venčanja

Venčanja kao iz bajke – Budite princeza makar na jedan dan!

adminvencanja Comments 0 07/05/2020

Venčanja su večno inspirativna tema za razmišljanje i planiranje. O njihovoj važnosti govore mnogi filmovi, romani i popularne TV emisije. Koliko je zanimljivo organizovati jednu ovakvu svečanost, znaju najbolje planeri venčanja.

Dame koje se spremaju da zaplivaju bračnim vodama, najčešće žele da učestvuju u svakom detalju plana za svoj veliki dan. To je za njih neprocenjivo zadovoljstvo i slatkim obavezama pristupaju sa elanom.

Bez čega su venčanja nezamisliva?

Ukoliko ima dovoljno raspoloživog vremena, organizovanje venčanja zaista može biti pravo uživanje. Buduća mlada obično ima pregršt ideja kako treba da izgleda ne samo ona, nego i njen izabranik. Zbog toga se naročita pažnja poklanja kreiranju bidermajera, koji se mora uklopiti sa cvetom na reveru mladoženjinog smokinga.

Venčanja

Odabir burmi, restorana i dekoracije takođe predstavlja važan segment velikih planova. Kada je u pitanju venčano prstenje, sve je učestaliji trend kupovine burmi različitog dizajna. Na taj način, mladenci žele pokazati da poštuju individualnost svog budućeg bračnog partnera.

Biranje restorana ponekad zna da bude stresno i veoma zahtevno. Idealna lokacija i enterijer često se ne podudaraju sa brojem svatova, pa se moraju činiti određeni ustupci. Međutim, ono čemu mlade prilaze s radošću, jeste dekoracija prostora u kom će se odigrati svadbeno veselje.

Zahvaljujući s pažnjom pripremljenoj dekoraciji, venčanja su danas postala pravi spektakli. U njima podjednako uživaju i mladenci i gosti. Svetlosni efekti, romantični dim i veličanstveni vatromet čine venčanje događajem koji se zauvek pamti.

Devojčice sanjaju najlepše snove!

Mnoge curice godinama sanjaju svoju udaju i maštaju o tome kako će izgledati na dan svoga venčanja. Često pod uticajem bajki i crtanih filmova, formiraju sliku sebe u raskošnoj venčanici, sa tijarom i dugim velom.

Dok neke velike devojčice istrajavaju u svojim detinjim snovima, druge ih modifikuju u skladu sa sazrevanjem, ali i modnim trendovima. U svakom slučaju, jedno je sigurno – za najznačajniji dan, sve treba da bude savršeno.

Venčanica mora odgovarati silueti i karakteru mlade, a frizura i šminka ne smeju  biti drukčije do besprekorne. Ništa ne bi trebalo da umanji lepotu mlade ili da pomuti njenu sreću.

Toplo vreme je idealno za venčanja

Novi, vedri dani su pred nama i život se polako vraća u normalne tokove. Na radost mladenaca, venčanja koja su bila odložena zbog pandemije ponovo se zakazuju.

Proleće je inače savršeno doba za venčanja. Vreme je prijatno, sunce nije prejako i sve zrači pozitivnom energijom i optimizmom.

Mnoge mlade se na proleće odlučuju za laganije modele venčanica, u kojima će im biti najprijatnije. Venčane haljine sa topom ili diskretnim bretelama, odnosno sa golim leđima, najbolji su izbor za tople dane.

Cosmobella 8011

Ipak, ponekad je oduševljenje nekom slojevitom, „zimskom“ venčanicom toliko, da neveste odlučuju da imaju dve haljine za venčanje. Jednu da se u njoj venčaju, drugu u kojoj će se veseliti na slavlju.

Mladama koje su u drugom stanju, vanredno stanje je najverovatnije poremetilo planove, te će morati da venčanicu modifikuju u skladu sa trudnoćom i novonastalom situacijom.

Iznajmljivanje venčanica se u ovakvim, nepredvidivim situacijama pokazalo kao dobar način da se haljina za venčanje prilagodi promenama koje trudnoća nosi.

Filmska diva ili princeza iz bajke – Budite ono što želite na dan stupanja u brak!

Na kreativnost dizajnera venčanica ova neplanirana pauza uzrokovana virusom korone delovala je veoma stimulativno. Nove kolekcije ekskluzivnih venčanica pristigle su u salon Dar kako bi buduće neveste mogle pronaći modele koji najviše odgovaraju njihovom senzibilitetu.

Romantične i elegantne venčanice Cosmobella očaraće čak i najprobirljivije dame. Bogati nabori, raskošna čipka ili svedeni dizajn – ova kolekcija će zadovoljiti sve ukuse.

Venčanja

Za dame koje vole da, na sofisticiran način, pokažu svoj seksepil, pravi izbor su luksuzne venčanice Alessandro Angelozzi. Noga koja šarmantno proviruje iz nabora čipke, diskretno naglašen dekolte i silueta, učiniće svaku mladu zanosnom nimfom.

Podjednako su atraktivne i venčanice iz edicije Tarik Ediz. U ovim zadivljujućim venčanicama, možete biti sve što poželite: zavodljiva sirena, nežna romaneskna junakinja ili prefinjena dama odmerenog stila.

Za venčanja nikada nije kasno

Obećati se nekome za večnost jedna je od najvećih životnih odluka. Uz pravu osobu, ona se donosi s ljubavlju i punog srca. Venčanje je samo konvencionalan način da se pripadnost nekome potvrdi i javno obznani.

Parovi koji su povezani čvrstom ljubavlju, uspešno su odoleli svim iskušenjima, pa i ovom koje je nalagalo odlaganje venčanja. Sada je vreme da se nastavi onde gde se stalo na putu ka zajedničkom životu.

Venčanja

Budući da je veliko pitanje hoće li mladenci ovog leta moći da otputuju u Grčku na svadbeno putovanje, kolekcija Metropilitan Demetrios donosi im dah grčkih ostrva. Prozračne i lagane, ove venčanice se mogu nositi i u drugim svečanim prilikama: na maturskim večerima, koktelima i letnjim žurkama.

Po visoku modu se više ne mora ići u Rim ili Milano – ona je sada na dohvat ruke, u salonu venčanica Dar. Za najveći događaj u svome životu, i vi možete zablistati u brendiranoj italijanskoj venčanici. Zakažite svoju probu već danas i odaberite svoju idealnu venčanicu

0 Comments

Оставите одговор