Pomeranje datuma venčanja

Pomeranje datuma venčanja

adminvencanja Comments 0 08/10/2020

Pomeranje datuma venčanja nije nimalo prijatno budućim mladencima.

Datum za venčanje imali veliki značaj za svaki par. Baš poput prvog dejta, prvog zajedničkog putovanja, veridbe on predstavlja novi korak u vašem životu, pa ne čudi što je njegov izbor jedna od najtežih odluka prilikom planiranja slavlja.

I dok jedni žele da se venčaju na dan koji za njih ima posebno značenje, drugi radije biraju prema godišnjem dobu, dok treći slave svoju ljubav, upravo, na najveći praznik ljubavi – 14. februar.

Nažalost, život je nepredvidiv. Bez obzira što ste poslali pozivnice gostima, roditelji sa suzama u očima čestitali, pa i radosnu vest podelili na Instagramu, pomeranje datuma ponekad je neminovnost. Ove godine glavni „krivac“ za odlaganje venčanja jeste korona virus. Čak i nakon završetka vanrednog stanja, mnogi mladenci ne žele da upriliče malo venčanje, pa čekaju pravi trenutak da ostvare svoje snove.

Pomeranje datuma venčanja

Da li pomeranje datuma venčanja ima prednosti otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Beograd, Dar.

Kada je bolje pomeriti svoje slavlje?

Praznici, posebno verski, obično su dani rezervisani za porodicu. Zato, ako niste obratili pažnju i rezervisali za neki od ovih dana, stručnjaci savetuju da je pomeranje datuma venčanja najbolje rešenje. Na taj način bićete sigurni da ćete sa najdražima podelite najradosnije trenutke.

Pomeranje datuma venčanja

Zbog korone mnoga venčanja morala su ponovo da se zakažu, pa možete doći u situaciju da ste izabrali isti datum kao i neko od rođaka ili prijatelja. Iako mere nalažu mala venčanja, sa 30 zvanica, ovakve situacije nisu isključene. Zato na vreme razmislite o novom datumu.

Srećni i tužni događaji sastavni su deo života, zato nije redak slučaj da datum za venčanje morate da pomerite zbog najrazličitijih razloga.

Pomeranje datuma venčanja omogućava vam da unesete novine u svoj plan

Pomeranje datuma venčanja ne mora biti stresno. Sigurni smo da ste do sada već odredili budžet. Možda ste već kupili burme i izabrali mesto za slavlje, bend i fotografa, što znači da ste veći deo organizacije obavili. Jedino je potrebno da proverite kad su oni ponovo dostupni. Uz malo strpljenja imaćete svoje venčanje iz snova.

Pomeranje datuma venčanja

Ukoliko novi datum venčanja zahteva da započnete svoj plan iz početka, pravi je trenutak da unesete nove detalje. Ukoliko ste se odlučili za zimsku magiju, neka vaše slavlje ponese duh predstojećih praznika, dok vam prolećna i letnja venčanja omogućavaju najmaštovitije lokacije. Tako da ćete imati pravu bajku koja će ostati u sećanju gostiju.

Pomeranje datuma venčanja donosi nove kolekcije venčanica!

Pomeranje datuma venčanja može i da obraduje buduće neveste, jer sa novom sezonom stižu i novi modeli venčanica.

Salon venčanica Dar u svakom trenutku stoji na raspolaganju budućim nevestama. Svesni smo nervoze koju donosi promena datuma, kao i strepnje da li će pronaći svoju haljinu iz snova. Zato će vam naš stručni tim pomoći da u bogatoj ponudi pronađete venčanicu koja će sve ostaviti bez reči. Dok mlade koje su odlučile da sudbonosno „Da“ izgovore naredne godine, u salonu Dar ih čeka nova kolekcija Cosmobella 2021.

Pomeranje datuma venčanja

Budite jedinstvene, ponesite dizajniranu svadbenu haljinu najpoznatijih svetskih brendova iz salona Dar!

 

0 Comments

Оставите одговор