Uncategorized

Mala venčanja sa 30 zvanica

Mala venčanja sa 30 zvanica

Mala venčanja sa 30 zvanica aktuelna su ove jeseni.

Dolazak novog godišnjeg doba označava i početak nove sezone venčanja. Iako svako ima svoju draž, jesen se smatra najromatičnijim. Prijatni sunčevi zraci boje najdivnijim tonovima prirodu, stvarajući toplu i idiličnu atmosferu, tako da gde god pogledate pronaći ćete savršeni kutak za svoju svadbenu bajku.

Da venčanje u jesen, zaista, ima posebno značanje govore i svadbeni običaji. Prema verovanju ovo je pravo vreme za sklapanje braka, jer će on sigurno trajati zauvek. Jesen karakteriše obilje plodova, te se smatra da parove čeka veliko blagostanje u zajedničkom životu. Bez obzira da li verujete u predanja ili ne, jedno je sigurno – jesenja ceromonija donosi posebnu magiju koja se pamti.

Mala venčanja sa 30 zvanica

S obzirom da je zbog korona virusa ograničena veličina slavlja, salon venčanica Beograd, Dar vam daje savete za organizovanje malog venčanja sa 30 zvanica.

Mala venčanja sa 30 zvanica zahtevaju pažljivi plan gostiju

Svakako, glavni korak u organizovanju jeste određivanje budžeta. Međutim, za malo venčanje najvažniji deo jeste pravljenje spiska gostiju. Razlog za to leži u činjenici da troškove slavlja u najvećeoj meri određuje broj gostiju, odnosno veličinu mesta, kao i količinu hrane i pića koju morate obezbediti. To znači da sa malim slavljem ne morate toliko brinuti oko finansija. Ali šta je sa gostima?

Ograničenje u pogledu broja gostiju stavlja vas u nemili položaj, jer sigurno nećete moći da pozovete sve koje želite. Nemojte da zaboravite da i fotograf i snimatelj spadaju u taj broj. Što dodatno smanjuje vašu listu.

Mala venčanja sa 30 zvanica

Zato, stručnjaci savetuju da spisak zvanica čine samo najbliži, bez kojih ne možete da zamislite svoj najvažniji dan. Takođe, ne treba da se ustručavate da prilikom poziva kažete da nema “plus jedan“, dece, niti širih članova porodice.

Mala venčanja sa 30 zvanica navode da se zapitate šta je za vas tradicija

Verovali ili ne, venčanja sa 30 zvanica pružaju veće mogućnosti u odabiru lokacije. Umesto klasične sale za venčanje, zašto ne biste iskoristili smanjenu listu gostiju i upriličili proslavu na drugom mestu koje nije zabranjeno merama zaštite?

Jesen je doba pravljenja i degustiranja vina, pa možete svoje venčanje da organizujete u obližnjem vinogradu. Ljubitelji rustičnih motiva sudbonosno “Da” mogu da izgovore u bašti stare vikendice. Ili, možda, da svoje venčanje pretvorite u jesenji branč sa kolačima od bundeve, pečenim kestenjem i suncokretima u dekoraciji. Vredi razmisliti o ovoj jedinstvenoj ideji, zar ne?

Mala venčanja sa 30 zvanica

Čak i u pogledu dana u nedelji imate veću slobodu. Kako listu gostiju čini uža porodica i prijatelji datum za venčanje ne mora biti u toku vikenda, kada se dešavaju razna slavlja.

Jesenja venčanja donose nove modele venčanica

Ono što najviše raduje buduće neveste jeste da nova sezona donosi nove bridal trendove. Počev od asimetričnih rezova, preko obilja ukrasa, pa do raskošnih karnera – venčanice za jesen pružaju neverovatni spoj klasike i modernog kroja.

Upravo takve odlike krasi Demetrios 2020. kolekciju, pa ne čudi što su ovi modeli najtraženiji među damama širom sveta.

Neodoljive venčanice čuvenog brenda, kao i drugih svetski poznatih bridal kuća možete pronaći u salonu venčanica Dar.

 

Related Posts

One thought on “Mala venčanja sa 30 zvanica

Comments are closed.