Trudničke venčanice

Trudničke venčanice – Zablistajte za svoj najvažniji dan!

adminvencanja Comments 0 08/07/2022

Trudničke venčanice učiniće najvažniji dan nezaboravnim.

Vest o trudnoći sigurno je jedna od najradosnijih trenutaka u životu svake žene. Saznanje da ćete uskoro u naručju držati svoju bebu budi najdivnija osećanja, ali i strepnju. Posebno ako u ovom periodu planirate još jedan veliki događaj, kao što je venčanje.

Složićete se, organizovanje venčanja je samo po sebi složeni posao. Dok sa hormonima koji osciliraju, jutarnjim mučnimama i promenama na telu i u raspoloženju, zaista, deluje stresno. Ne samo da morate da vodite računa o svakom detalju kako biste imale venčanje iz snova, već i da osluškujete svoje telo kada vam kaže da je vreme da usporite tempo.

Ipak, ono što najviše brine buduće mame jeste pronalaženje savršene venčanice. Da li ću moći da ponesem haljinu o kojoj maštam? Koliko ću se ugojiti do venčanja? Da li ću moći da obučem venčanicu koju sam izabrala? Ova i slična pitanja muče sve trudne neveste.

Trudničke venčanice

Da biste izbegle nepotrebnu nervozu pred veliki dan, salon venčanica Dar vam daje savete kako da izaberete pravi model venčanice za trudnice.

Kada je pravo vreme da krenete u potragu za svadbenom haljinom?

Kada su u pitanju trudničke venčanice najveća dilema jeste kada je pravi trenutak za isprobavanje haljina.

Ukoliko ste u prvom tromesečju trudnoće, a dan venčanja je mesecima daleko, potraga za venčanicom može biti problematična. Razlog za to leži u činjenici da nećete sa sigurnošću znati kako će vaše telo izgledati za nekoliko meseci.

Iako se buduće neveste fokusiraju na stomak, ne treba zaboraviti i na druge delove tela. I u gornjem delu doći će do promena, tako da će vaše grudi postati bujnije. Dok se pojedine trudnice suočavaju i sa promenama na bokovima, butinama, pa i rukama.

Imajući ovo u vidu stručnjaci preporučuju da potragu ne započinjete 6 meseci pre venčanja, kako se savetuje nevestama koje nisu trudne. Najbolje je za to ostaviti poslednja 2 meseca. Na taj način moći ćete da sagledae u velikoj meri promene na telu. Ujedno, imaćete dovoljno vremena za moguće prepravke na haljini.

Koji su najpopularniji stilovi venčanica za trudnice?

Odavno je prošlo vreme kada su trudničke venčanice dolazile u predimenzioniranim, nimalo ženstvenim krojevima. Danas, svadbene haljina za trudnice karakteriše šik elegancija koja ostavlja bez daha.

Bez obzira da li volite mini verzije, dizajn golih leđa ili sanjate o modelu svilene venčanice, jedno je sigurno – krojevi za buduće mame nude najraznovrsnije stilove. Jedan od najpopularnijih jeste tzv. carski.

Trudničke venčanice

Venčanice u ampir stilu odlikuje ležerni kroj, sečen ispod grudi. Zahvaljujući ovakvoj formi imaćete potpuno slobodu pokreta tokom čitavog slavlja, dok romantični kroj naglašava vašu nežnost.

Bez obzira što su princeza venčanice omiljene među nevestama širom sveta, za trudnice nisu poželjne. Umesto slojeva i slojeva tkanina i krinoline izaberete A-kroj. Laganije, a opet dovoljno raskošne ove venčanice učiniće da se osećate poput zvezde na svom venčanju.

Smele dame mogu da ponesu kreacije u sirena stilu, ali moraju da vode računa da materijal bude pun elastina kako ih haljina ne bi pritiskala u struku ili pravila neravnine na telu.

Za neveste koje žele mini venčanicu preporučuju su modeli koji prate liniju tela, bez naglih prelaza i sečenja u kroju.

Modni detalji za trudničke venčanice

Udobnost na prvom mestu! Moto je svih trudnih nevesti. Zato je najbolje da cipele za venčanje budu ravne kako biste imale potrebni komfor.

Ukoliko ne želite da se odreknete visokih potpetica, obuću sa vrtoglavom štiklom ponesite tokom ceremonije venčanja i za photo session. Da biste je sa početkom zabave na plesnom podijumu zamenile, udobnijim, ravnim parom.

Trudničke venčanice

Trudničke venčanice svetski poznatih brendova čekaju vas u salonu venčanica Dar.

 

 

0 Comments

Оставите одговор