Venčanice Beograd

Venčanice Beograd – Salon venčanica Dar

adminvencanja Comments 0 28/06/2018

Venčanice Beograd– salon venčanica Dar,  predlažu vam nove, maštovite krojeve koji su savršeni za letnja venčanja.

Konačno je stiglo leto. Dani okupani sunčevim zracima i tople noći stvoreni su za čarobna venčanja. Ipak, nisu dovoljni za idealno svadbeno veselje. Jer, prilikom planiranja jednog venčanja, mnogo stvari treba uzeti u obzir. Svaki detalj je bitan, čak i najsitniji ne treba zanemariti.

Upravo zato se buduće neveste mesecima pripremaju za svoj veliki dan. Na putu do toga očekuje vas mnogo posla, a sve počinje najbitnijom haljinom u vašem životu.

Venčanice Beograd

Ukoliko se uskoro udajete, a još niste odlučile kakvu venčanicu želite, budite bez brige. Salon venčanica Dar vam otkriva najlepše venčanice koje ovog leta nikoga neće ostaviti ravnodušnm.

Venčanice Beograd – salon venčanica Dar, akcenat je na golim leđima!

Dugogodišni fokus na dekolte mlade iz prethodne sezone prebačen je na njena leđa. Zanimljivi detalj na leđima je istovremeno zavodljiv, a nežan. On je, zapravo, savršeni dodatak koji tradionalnoj haljini daje moderni, dramatični efekat.

Bez obzira kakav stil negujte, sigurni smo, da ćete naći venčanicu sa golim leđima koja vam odgovara. Naime, ove venčanice dolaze u više krojeva i nivoa dizajna. Ako smatrate da su gola leđa previše otvorena za vaše venčanje, tu su prelepe venčanice od čipke sa poluotkrivenim leđima. Ili, pak, eye-catching ukrasom od veza, kristala ili bisera našivenih preko providnog tila koji se pruža niz vaša leđa.

Venčanice Beograd

Opcije su stvarno beskrajne, a najlepše krojeve sa golim leđima donose Alessandro Angelozzi venčanice.

Venčanice Beograd – salon venčanica Dar su pre svega za moderne princeze

Svaka devojka želi da se, bar na jedan dan, oseća poput princeze. To možete i postići ako izaberete venčanice u stilu princeze.

Venčanice Beograd

Ovom kroju nisu ostale imune ni kraljevske dame Lejdi Dajana i Kejt Midlton kao i najveće zvezde poput Odri Hepbern i Elizabet Tejlor, pa kako biste onda vi!

One su najtraženiji model kada su venčanice u pitanju, pa ih svake godine srećemo u bridal kolekcijama svetski poznatih kreatora. A najnovije, ujedno i najlepše, među njima jesu Cosmobella 2019 venčanice.

Venčanice u stilu princeze ne određuje samo kroj, već i najkvalitetniji materijali. Izrađene su od nežne čipke, skupocenog satena, prefinjene svile, prelepog muslina i prozirnog šifona. Čak i kada je reč o detaljima, sve je dozvoljeno. Jer, one nikada neće izgladati prenatrpano. Naprotiv raskošni kroj i bogati ukrasi daju dozu gracioznosti i glamura za kojim žudi svaka nevesta.

Dodatni plus: ovaj model podjednako dobro stoji i mršavim, kao i krupnim devojkama.

Venčanice sa kraljevskim šlepom

Modni kritičari često ističu da je za savršeni look dovoljan jedan detalj.

Ove sezone umesto vela nosi se šlep. Bez obzira da li se spušta u slapovima od ramena, polazi od struka ili je u kraćoj formi u donjem delu, šlep će vaš svadbeni stajling podići na viši nivo. Naime, jedino on može da jednostavne venčanice, svedenog kroja pretvori u sofisticirane haljine visoke mode.

Šlep je, takođe, karakteristični dodatak i za venčanice u vintage stilu iz 30-ih godina prošlog veka. A za zvezdani holivudski glamur upotpunite je niskom balerina punđom i crvenim karminom.

Venčanice Beograd

Najeksluzivnije venčanice Beograd pronaći ćete u salonu venčanica Dar.

Ljubazno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom pomoći će vam da pronađete svoju haljinu iz snova.

Čekamo vas!

0 Comments

Оставите одговор