Venčanice od čipke

Venčanice od čipke

adminvencanja Comments 5 14/06/2018

Venčanice od čipke su najfiniji modeli namenjeni romantičnim nevestama.

Glavna zvezda svakog venčanja jeste venčanica. Zato buduće neveste mesecima pre velikog dana, kreću u potragu za onom, pravom, o kojoj su maštale od malena. Svakako nije lako pronaći savršenu haljinu – bezbroj opcija, prelepih krojeva i modnih stilova stavljaju nas na slatke muke! A sve to mora da pokrije budžet za venčanicu.

Venčanice od čipke

S obzirom da je venčanje sinonim za večnu ljubav i veliku dozu romantike, u skladu sa tim treba da izaberete svoju omiljenu haljinu. A koji će model najbolje predstaviti vašu nežnu stranu do venčanice od čipke.

Salon venčanica Dar vam skreće pažnju zašto su upravo venčanice od čipke pravi izbor za buduće neveste.

Venčanice od čipke plene elegancijom i glamurom

Ništa nije tako seksi, a istovremeno diskretno kao venčanice od čipke. Namenjene su nevestama koje neguju sofisticirani stil, sa dozom šika i bezvremenske klasike. Ove venčanice dolaze u različitim krojevima, te su pogodne za svaki tip venčanja – od klasičnih, velikih u svečanim salama, pa do onih manjih sa intimnom ceremonijom. Idealne su i za moderne devojke koje planiraju da svadbenu proslavu pretvore u jedinstvenu žurku na plaži.

Za” wow efekat ” ne mora čitava kreacija biti od ovog finog materijala. Dovoljni su delikatni detalji od čipke na rukavima ili leđima koji oduzimaju dah i nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Venčanice od čipke

Bez obzira da li je sirena ili princeza venčanica u pitanju, jedno je sigurno – čipka će učiniti da se osetite poput zvezde na crvenom tepihu. Upravo zbog glamura koji donose, možemo reći da su one svojevrsne venčanice u vintage stilu kao asocijacija na zlatno doba Holivuda.

Venčanice od čipke su uvek u trendu!

Pored svile, čipka važi za najluksuzniji materijal. Zato ne čudi što su već u 15. veku postale popularne. Tada su hand made venčanice ukrašavane skupocenim detaljima, kako bi pokazale raskoš i bogatstvo neveste.

Venčanice od čipke

Sa razvojem tehnike mašinske proizvodnje venčanice od čipke su postale dostupne svakoj dami koja poželi da je ponese na svoj dan.

I danas, one su jedan od najtraženjih stilova. Modni kreatori im posvećuju veliku pažnju. Svake godine nas oduševe čarobnim modelima, pa venčanice od čipke opravdano nose epitet vanvremenskih komada.

Cosmobella venčanice su napravljenje od najkvalitetnije čipke!

Kao i prethodnih sezona, tako i nove Cosmobella 2019 venčanice su pravi sinonim sa prestiž. Napravljene su od najluksuznije vežene čipke koja je, zapravo, zaštitni znak čuvene modne kuće.

Simbol elegancije i romantike nalazimo na svakoj kreaciji bilo kao zanimljivi gornji deo ili detalj na donjem. Za smele neveste tu je svež dizajn, čitav izrađen od ovog materijala. Sigurni smo da će ove venčanice od čipke zadovoljiti ukus i najprobirljivije neveste koja za svoj najbitniji dan traži “nešto posebno”.

Cosmobella, kao i prelepe Alessandro Angelozzi venčanice možete pronaći u salonu venčanica Dar.

 

Оставите одговор