Uncategorized

Šivenje venčanica po meri – Kreirajte sami svoju haljinu iz snova

Šivenje venčanica po meri

Svaka ljubav je posebna, pa i svako venčanje je bajka za sebe, a u čarobnoj priči glavna uloga poverena je – venčanici! Upravo je odluka o izboru svadbene haljine najteža, jer ona mora biti nešto najlepše što ste ikada videli. Tako posebna, sanjana od malena i samo vaša.

Ukoliko ste krenule na vreme da obilazite salone, sigurno ste se našle u dilemi kako izabrati samo jednu u mnoštvu prelepih modela, ili pak, nikako da pronađete onu pravu, koja potpuno odgovara vašem ukusu?

Jedna je previše ukrašena, druga previše pufnasta, treća je previše otvorena… U ovakvoj situaciji potraga za savršenom venčanicom pretvara se u noćnom moru.

Šivenje venčanica po meri

Umesto da probate 100. venčanicu koja nije u vašem stilu, salon venčanica Dar vam predlaže nešto sasvim drugačije. Odlučite se za šivenje venčanica po meri!

Šta podrazumeva šivenje venčanica po meri u salonu Dar?

Buduće neveste imaju tri opcije za svadbene haljine. Prva je iznajmljivanje venčanica, što je kod nas najpopularnije, zatim kupovina nove i šivenje venčaica po meri.

Većina salona nudi svaku od ovih usluga, međutim, jedino u salonu venčanica Dar imate mogućnost da ponesete sasvim novu haljinu koja je dizajnirana samo za vas i po vašim merama.

Naime, venčanice koje viđamo na Bridal weeku dolaze u serijskoj proizvodnji, te je njihova prodaja komercijalizovana. Za razliku od njih, hand made venčanice su posebne, jer su rađene od početka do kraja po vašim željama.

Šivenje venčanica po meri

Naš stručni tim dizajnera će svakoj vašoj ideji dati savršeni finiš, dok će vešte ruke krojača maštu pretvoriti u stvarnost. Kao rezultat – dobićete venčanicu iz snova dostojnu modne piste, a da, pri tom, budžet za venčanicu nije prekoračen.

Zapravo, cilj salona venčanica Dar je da vi budete naš modni ambasador, i da za svoj najbitniji dan u životu ponesete unikatnu kreaciju iz naše linije.

Šivenje venčanica po meri garantuje da će vam model savršeno stajati

Jedinstvena haljina nije savršena ako ne odgovara građi vašeg tela. Sve devojke imaju izgrađeni modni stil i znaju šta im dobro stoji, te vam savetujemo da se toga pridržavate i kada je šivenje venčanica po meri u pitanju.

Samo na taj način bićete sigurne da omiljena haljina laska vašoj figuri, jer će istaći ono najlepše na vama, a ujedno će prekriti sve vaše “slabe tačke”.

Oživite svoju bajku

Šivenje venčanica po meri vam pruža mogućnost i izbora materijala. Raskošni saten, najfinija čipka ili nežni til čine vodeće materijale u ovim najlepšim kreacijama. Dodatak skupocenih kristala ili vanvremenskih bisera ostaviće svakog bez daha i učiniti da se osećate posebno na dan venčanja.

Šivenje venčanica po meri

Kada je kreiranje venčanica u pitanju sve je dozvoljeno, ipak, imajte u vidu da kao što svaki kroj ne stoji svakoj građi tela, tako se i materijali razlikuju prema temi venčanja, pa čak i prema godišnjem dobu.

Čipkane i lepršave kratke venčanice namenjene su za letnja slavlja. Zimi se preporučuje saten sa masivnim detaljima. Za posebnu dozu glamura tu su venčanice u vintage stilu koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za šivenje vaše haljine po meri.

Posetite salon venčanica u Beogradu – Dar jer ćete u njemu stvoriti venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale!

 

Related Posts

8 thoughts on “Šivenje venčanica po meri – Kreirajte sami svoju haljinu iz snova

 1. Ljubica kaže:

  Koliko kosta odprilike cena vencanice ako se sije po meri, i da li to znaci da vencanicu zadrzimo ili je to vrsta iznajmljivanja? Hvala unapred

 2. Bojana kaže:

  Postovani, mozete li mi reci koliko okvirno kosta sivenje vencanice i koliko metara materijala ide u jednu usku vencanicu sa slepom? Hvala

 3. Danja kaže:

  Da li haljina, venčanica, sivena po meri može da se zadrži, tj da li kod vas može da se sasije i kupi venčanica?

 4. adminvencanja kaže:

  Poštovana Danja, naravno da može da se zadrži. Za više informacija možete nas pozvati na telefon o11 328 70 99 i zakazati konsultaciju.

  Srdačan pozdrav

 5. Tamara kaže:

  Da li bi sivenje moglo koštati otprilike kao iznajmljivanje?

 6. adminvencanja kaže:

  Poštovana, za sve informacije, molim Vas da se javite na telefon 062345479.

  Srdačan pozdrav!

Comments are closed.