Venčanice

Venčanice po meri – Kreirajte haljinu iz snova o kakvoj ste oduvek maštale!

Venčanice po meri

Venčanice po meri ispuniće sve vaše kriterijume.

Bez obzira da li maštate o venčanju na plaži ili u luksuznom hotelu, jedno je sigurno – glavna uloga slavlja poverena je venčanici. Ova skupocena haljina ima neverovatnu moć da vas u trenu pretvori u pravu divu, tako da vaš wedding look izaziva divljenje kod svih gostiju. Čak i mnogo godina nakon venčanja dovoljan je jedan pogled na fotografije sa venčanicom da vam srce brže zaigra.

Međutim, pronalaženje savršene venčanice nije nimalo lako. U mnoštvu čarobnih krojeva i aktuelnih trendova treba pronaći onu pravu; onu koja će vam dati izgled vredan pamćenja. Imajući ovo u vidu ne čudi što se sve veći broj budućih mlada odlučuje za venčanice po meri.

 Venčanice po meri pokazaće vašu ličnost

Venčanje je najvažniji dan u vašem životu. Dan, kada će pogledi svih biti uprti u vas, te ne sumnjamo da želite da sve u vezi sa slavljem, uključujući i svadbenu haljinu, odražava vaš personaliti.

Iako svake godine bridal svet ispune očaravajuće kreacije možda među njima nećete pronaći model kakav ste zamišljale za svoj dan. Pretraživanje društvenih mreža i Googla ponekad dodatno otežava posao. Na slikama ćete videti haljine koje lepo izgledaju na drugim ženama, ali nisu u skladu sa oblikom vašeg tela, niti imaju odlike vaše venčanice iz snova.

Venčanice po meri

Srećom, ovaj problem možete rešiti ako odlučite da svoju omiljenu haljinu sašijete. Jedino na taj način ona će predstaviti vaš jedinstveni ukus i stil.

Ekskluzivnost u svakom pogledu

Da li imate omiljenog bridal dizajnera čije kolekcije nisu dostupne našem tržištu? Ili ste, možda, na internetu videle prelepu venčanicu koju ne možete da pronađete ni u jednom salonu u Srbiji?

Ukoliko je odgovor na ova i slična pitanja potvrdan, onda su venčanice po meri pravi izbor za vas. Ne samo da će vam se pružiti mogućnost da ponesete ekskluzivni model, već ga možete nadograditi detaljima kako biste dobile unikatni dizajn.

Venčanice skrojene i šivene po merama vašeg tela

Venčanice po meri su skrojene tako da vam savršeno pristaju. Počev od skice, preko izbora materijala i modernih ukrasa za venčanice, pa do završnih dorada – svaki korak u stvaranju donosi autentičnu kreaciju koja vam savršeno pristaje.

Venčanice po meri

Bez obzira koliko konfekcijskih venčanica isprobate, nikada nećete dobiti željeni efekat koji pružaju venčanice po meri. Sa njima ne morate da brinete ne samo da li je vaša haljina već viđena, već i da li će odgovarati proporcijama vašeg tela.

Pokažite svoj talenat za modu

Rad sa dizajnerom na izradi venčanice je zabavan zadatak. To je proces koji počinje razgovorom o željama kako treba da izgleda vaša svadbena haljina, da bi se postepeno ideja razvijala izborom stila, materijala i ukrasa. Krajnji rezultat jeste venčanica u kojoj ćete se osećati samouvereno dok koračete ka oltaru.

Venčanice po meri

Drage dame, ako ste odlučile da svadbenoj haljini date lični pečat, salon venčanica Dar vam stoji na raspolaganju. Naš stručni tim pomoći će vam da kreirate venčanicu kakvu ste oduvek želele. Ipak, morate znati da je za šivenje venčanica potrebno vreme, zato je pravi trenutak da nas posetite.

Related Posts