Šivenje venčanica

Šivenje venčanica

adminvencanja Comments 0 06/02/2020

Šivenje venčanica ostvariće sve vaše snove.

Ne postoji devojka na svetu koja nije još u detinjstvu maštala o svom venčanju. Da li ste za najvažniji događaj u životu izabrale topli prolećni dan ispunjen mirisom cveća? Ili, možda, zamišljate svoje venčanje na moru uz šum talasa i mesečinu koja obasjava pučinu?

Bez obzira koji je datum za venčanje idealan za vas, jedno je sigurno – za savršenu proslavu neophodan je savršeni model venčane haljine.

Nažalost, potraga za pravom nije nimalo laka. U mnoštvu čarobnih krojeva, novih trendova i vanvremenske klasike treba pronaći onu zbog koje će vam oči zasijati, a srce početi užurbano da lupa. Problem postaje teži ako cene kupovine venčanica i vaš budžet nisu u skladu. Ili, pak, u slučaju da ne možete da pronađete upravo onaj model koji ste zamislile.

Šivenje venčanica

Drage dame, ne morate da očajavate, jer tu je šivenje venčanica. Koje su prednosti ove opcije u odnosu na kupovinu i iznajmljivanje venčanica otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Šivenje venčanica nudi bezbroj mogućnosti

I dok dizajnirane venčanice dolaze u predviđenoj formi koju smo već videle na bridal revijama, šivenje ne postavlja granice vašoj mašti. Štaviše, ono vas poziva da pokažete svoj talenat za modu. Upravo ovu karakteristiku stručnjaci ističu kao glavnu prednost hand made venčanice.

Naime, ovo je jedinstvena mogućnost da dizajnirate svoju svadbenu haljinu do najsitnijih detalja. Počev od nacrta, preko izbora materijala, pa do raskošnih ukrasa – vaša vizija venčanice doneće unikatni model kakav nijedna druga nevesta nikada nije ponela.

Šivenje venčanica

Sa druge strane, šivenje venčanica može da vam obezbedi identičnu kopiju venčanice neke poznate dame, koja nije dostupna na tržištu. Dakle, izbor je na vama!

Šivenje venčanica garantuje da će omiljena haljina savršeno odgovarati vašoj figuri

Iako u salonima venčanica postoji usluga prepravke prilikom kupovine i iznajmljivanja, složićete se da šivenje venčanica po meri garantuje savršenu figuru.

Šivenje venčanica

Od samog kroja, pa do poslednjeg šava, haljina je stvarana isključivo po vašim merama. Što znači da ćete njome akcenat staviti na linije i obline tela koje želite da naglasite. Dok ćete sve moguće nedostatke na najbolji način sakriti. Ujedno, venčanica će u potpunosti oslikati modni stil koji negujete, ali i vaš karakter.

Šivenje venčanica u salonu Dar donosi prava remek dela!

Salon venčanica Dar je poznat po stalnom praćenju trendova u bridal svetu. Zahvaljujući njemu, pravo sa modnih pista naše dame mogu da prošetaju čuvene Demetrios, Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz venčanice i mnoge druge brendove.

Međutim, ovaj salon se izdvaja od drugih jedinstvenom modnom linijom. Naime, vešti krojači i talentovani dizajneri spremni su da pretvore svaku vašu zamisao u stvarnost. Bez obzira koliko je složen kroj, a detalji zahtevni, Dar tim je dorastao svakom zadatku.

Posvećenost poslu ogleda se i u izboru najkvalitetnijih tkanina, poput finog satena, nežne čipke, laganog tila… Skupocene materijale prate raskošni ukrasi koje možemo videti kod ručno vežene venčanice u sirena stilu ili princeza venčanice sa korsetom od perli i kristala.

Jedinstveni spoj luksuza i autentičnog dizajna učinili su da venčanice Dar opravdano ponesu epitet najlepših venčanica na domaćoj sceni.

Imajte u vidu da je za šivenje venčanica potrebno vreme, zato je pravi trenutak da potražite pomoć stručnog tima salona Dar.

0 Comments

Оставите одговор