Venčanice

Venčanice za leto 2021.

Venčanice za leto 2021.

Venčanice za leto 2021. učiniće vaše slavlje posebnim.

Leto je, konačno, stiglo. Svima omiljeno godišnje doba donosi opuštenu atmosferu, dugoočekivani odmor, miris mora i uživanje u toplim večerima. Budućim mladencima pruža neverovatnu dozu romantike i bezbroj opcija za venčanje iz bajke.

Venčanice za leto 2021.

Iako svako leto ima čarobnu draž, ovo je za posebno. Nakon pandemija korona virusa, odlaganja slavlja i venčanja u krugu porodice, vraćamo se dobro poznatoj tradiciji, te ne čudi što se mnogi parovi užurbano spremaju da izgovore sudbonosno “Da”.

Venčanice za leto 2021.

Sa novom sezonom stigle su i venčanice za leto 2021. I dok su se pojedini trendovi iz prošle godine zadržali, nove kolekcije obiluju revolucionarnim stilovima koji prevazilaze granice mašte, kao i novom formom klasičnog dizajna.

Koji su vodeći trendovi ove sezone otkriva vam salon venčanica Dar.

Moć cveća

Bez cveća ne možemo da zamislimo nijedno venčanje. Bilo da je u pitanju slavlje u velikoj sali, žurka do zore u omiljenom kafiću ili pod zvezdanim nebom – cvetna dekoracija je savršeni dodatak prostoru. Ujedno, obavezni detalj svakog bidermajera.

Venčanice za leto 2021.

Pravo iz mirisnih bašti kreatori su preneli cvetni motiv na najdivnije haljine. Za razliku od prethodnih sezona, kada su ukrasi bili u obliku čipkanog veza, ovog leta oni imaju 3D formu. Zahvaljujući suptilnoj teksturi verno oslikavaju nežne latice, unoseći kapriciozan šarm u vaš wedding look.

Svojom eteričnom formom venčanice sa 3D motivima pravi su izbor za venčanje na moru ili obali reke.

Šik minimalizam venčanice za leto 2021.

S obzirom da su prošle godine slavlja bila ograničena, bridal svetom vladale su jednostavne venčanice. Svedeni stil ove sezone dobio je osveženi dizajn.

Umesto niza ukrasa venčanice za leto 2021. akcenat stavljaju na najvažniji deo kreacije, a to je – skupoceni materijal. Zbog toga dominantnu ulogu u bridal kolekcijama ima svila. Nežni materijal pruža osećaj mekoće već pri prvom dodiru, dok bajkoviti sjaj pokazuje raskošnu moć tkanja.

Venčanice za leto 2021.

Bez obzira da li izaberete popularni slip dress kroj iz 90-ih godina, sirena stil inspirisan zlatnim dobom Holivuda ili, pak, modernu princezu čistih linija, jedno je sigurno – venčanice od svile krasi glamur visoke mode.

Budite boginja lepote na svom venčanju

Baš kao što su grčka i rimska boginja lepote i ljubavi Afrodita i Venera plenile nestvarnom lepotom tako ćete vi svojom venčanom haljinom u stilu drevnih Grka i Rimljana zadiviti sve goste.

Venčanice za leto 2021.

Venčanice u grčko rimskom stilu karakteriše lepršav kroj visokog struka koji polazi ispod grudi tako da ostatak haljine ležerno pada niz telo. Gornji deo obično dolazi sa vratnim izrezom bogato ukrašenim vezom ili kristalima, koji čini idealnu zamenu za ogrlicu. Mada nije redak slučaj da ovaj stil ima asimetrični kroj na jedno rame, dok za neveste koje žele da pokažu svoj sekspil tu su kreacije na kojima od struka polazi duboki dekolte.

Venčanice za leto 2021. čuvenih brendova, kao što Cosmobella, Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz, možete pronaći u salonu venčanica Dar.

Ukoliko želite da date svojoj svadbenoj haljini lični pečat, budite bez brige. Vešti krojači salona Dar stvoriće kreaciju o kojoj ste oduvek maštale.