Venčanice prema građi tela

Venčanice prema građi tela

adminvencanja Comments 0 17/06/2021

Venčanice prema građi tela pomoći će vam da zablistate na najvažnijem danu u svom životu.

Na vašem venčanju bićete u centru pažnje. Bez obzira da li koračate ka oltaru, plešete prvi ples ili se slikate – oči svih gostiju biće uprte u vas. Zato zaslužujete i haljinu dostojnu ove prilike, koja će učiniti svaki trenutak slavlja vrednim pamćenja.

U mnoštvu stilova i novih modela venčanice za 2021. godinu potraga za onom pravom je ne samo uzbudljivo i emocionalno iskustvo u životu, već i izazov za svaku nevestu. Sigurni smo da ste se pre kupovine dobro pripremile, listajući bridal magazine i venčanice Instagram. Međutim, da li znate koji stil svadbene haljine će najbolje pristajati vašoj građi tela?

Venčanice prema građi tela u obliku kruške

Građu kruške karakterišu uža ramena u odnosu na kukove, tako da je veći deo težine skoncentrisan oko butina i kukova.

Da biste postigle ravnotežu gornjeg i donjeg dela tela venčanice A-kroja pravi su izbor. One prate liniju tela do struka, a zatim se lagano šire na dole formirajući prepoznatljivi izgled slova A. Lepršava suknja sužava vaš struk, ne prianjajući uz kukove, pa vizuelno izdužuje čitavu figuru.

Venčanice prema građi tela

Ukoliko želite da grudi učinite bujnijim iskoristite moć detalja. Dovoljno je da izaberete haljinu ukrašenu u gornjem delu perlicama, kristalima ili slojevima tkanine. Za devojke kojima je takav stil preformalan rešenje dolazi u dubokom dekolteu kojim ćete pokazati svoj sekspil.

Venčanice prema građi tela u obliku jabuke

Težina u središtem delu telu glavna je odlika figure u obliku jabuke. Kako su ramena i poprsje dominantni najbolji izbor jesu venčanice spuštenih ramena u princeza stilu.

Raskošni balski kroj sa jakim korsetom uravnotežiće vaš gornji deo tela, stvarajući sasvim novu siluetu, a blago spuštena ramena savršeno prekrivaju kritični deo ruku, pa čitav wedding look dobija zavodljivi izgled.

Venčanice prema građi tela

Romantične neveste jabuka građe mogu da izaberu modele spuštenih ramena sa rukavima od čipke, dok za one koje žele da izađu iz tradicionalnih okvira tu su kraće verzije koje će naglasiti vitke noge.

Venčanice prema građi tela u obliku peščanog sata

Devojke sa građom peščanog sata imaju kukove i ramena približno iste veličine, ali je struk uzan, zbog čega se ova figura smatra najsekspilnijom.

Savršeni balans ramena i kukova omogućava vam da bez problema ponesete svaki kroj. Ipak, modni kritičari savetuju da vaša odluka pripadne čuvenom mermaid stilu.

Venčanice prema građi tela

Najlepše sirena venčanice nežno obavijaju vaše telo, pokazujući skladne obline. Ujedno, svojim sofisticiranim krojem daju vam graciozno držanje, poput diva na crvenom tepihu.

Venčanice za atletsku građu tela

Žene atletske građe mogu se pohvaliti vitkom figurom sa jednakim merama ramena i kukova i blago naglašenim strukom.

Venčanice prema građi tela

Drage dame, ukoliko ste ove građe nemojte se stideti da pokažete definisane ruke. Vaša haljina iz snova dolazi u grčko rimskom stilu. Tanka tkanina lagano klizi niz telo, dok bogato ukrašen visoki izrez oko vrata savršena je zamena za ogrlice. Ukoliko želite da unesete dramatični efekat u svoj stajling izaberite asimetrične venčanice u grčko rimskom stilu sa jednim ramenom ili dubokim šlicem koji će diskretno staviti akcenat na lepo izvajane noge.

Salon venčanica Dar u svojoj ponudi ima najraznovrsnije modele novih kolekcija vodećih svetskih brendova, pa ćete vrlo lako pronaći haljinu koja odgovara vašem telu.

 

0 Comments

Оставите одговор