Venčanice sa 3D motivima

Venčanice sa 3D motivima – Potpuni hit nove sezone!

adminvencanja Comment 1 03/03/2021

Venčanice sa 3D motivima namenjene su nevestama sa stilom.

Gotovo je nemoguće pronaći devojku koja u detinjstvu nije sanjala o tome da bude princeza. Mnoge i danas o tome maštaju, bez obzira što su odavno iz sveta bajki zakoračile visokim štiklama u business outfite.

Venčanje je jedna od onih retkih prilika kada se ovaj san može pretvoriti u stvarnost. Noseći model svoje venčanice iz bajke osećaćete se, upravo, kao princeza iz Diznijevih crtanih filmova. Takav jedinstveni spoj glamura, visoke mode i lukzusa u jednoj haljini više nikada nećete poneti, pa ne čudi što su sati provedeni u ovom komadu odeće nezaboravno iskustvo.

Imajući u vidu koliki značaj za buduće neveste ima svadbena haljina kreatori se svake godine trude da nas obraduju novim stilovima i maštovim krojevima. U mnoštvu modela koji oduzimaju dah kao vodeći trend venčanice za 2021. godinu izdvojili su se 3D motivi.

3D motivi podižu venčanice od čipke na novi nivo

Prilikom odabira venčanice sa ukrasima, prva stvar koja svima pada na pamet jesu raskošni karneri, perlice i šljokice. Međutim, ima nešto posebno u 3D motivima. U pitanju su specijalni ukrasi, najčešće, izrađeni od čipke, koji su ležerno našiveni duž čitave haljine.

Venčanice sa 3D motivima

Iako su nam prva opcija nezamenjivi cvetovi, ove sezone u igri su i razigrani leptiri, elementi iz prirode, pa i etno motivi. Zahvaljujući nestvarnom dizajnu svaki od njih dodaje dražesni šarm haljini, bilo da je ona modernog ili tradicionalnog stila.

Za trendseterke savršeni izbor su princeza kreacije sa golim leđima do kojih se pružaju atraktivni 3D motivi, stavljajući akcenat na ovaj deo tela. Smelim nevestama avanturističkog duha najbolje pristaju venčanice sa 3D motivima koji su izrađeni od tila. Dok dame koje neguju klasičnu eleganciju mogu da ponesu model sa pojasom od kristala. Ovaj detalj, uz 3D efekat ukrasa, čini haljinu za venčanje pravim remek-delom koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Venčanice sa 3D motivima unose magiju u vaš wedding look

Složićete se – šantiji čipka je bezvremeni materijal. Ali, to ne znači da venčanice sa 3D motivima moraju biti isključivo od nje izrađene.

Venčanice sa 3D motivima

Samo nekoliko elemenata postavljenih na pravo mesto stvaraju neverovatnu magiju koja se pamti. Takvu moć ima cveće od satena, kraljevski motivi od bisera i kristala, kao i svetlucave niti duž čitave kreacije. Oni naglašavaju skupoceni materijal, dajući mu posebnu 3D teskturu, pa se njihov eteričan, bajkovit stil opravdano svrstava u visoku modu.

Najlepše venčanice sa 3D motivima kriju se u carstvu salona Dar

Kao i prethodnih sezona, tako se i ove godine salon venčanica Dar potrudio da naše neveste prate korak sa svetskim trendovima, pa je pravo sa modnih pista u naš grad stigla nova kolekcija Cosmobella 2021.

Venčanice sa 3D motivima

Prefinjene tkanine, graciozni krojevi i najdivniji ukrasi zaštitni su znak čuvenog italijanskog brenda. Lirski krojevi i inovativno sečenja u novim modelima prevazilaze sva očekivanja. Sigurni smo da im i najprobirljivije dame neće odoleti. Zato požurite u salon venčanica Dar kako biste na vreme rezervisale svoju venčanicu iz snova.

 

 

Оставите одговор