Uncategorized

Venčanice za zimska venčanja

Venčanice za zimska venčanja

Venčanice za zimska venčanja učiniće savršenim najvažniji dan u vašem životu.

Iako kalendarski nije još uvek tu, zima uveliko kuca na naša vrata. Sa dolaskom hladnih jesenjih dana buduće neveste uveliko se pripremaju za svoje zimsko venčanje.

Gotovo da nijedno doba ne krasi doza poetskog romantizma kao zimu. Poljupci sakriveni pahuljama snega i promrzli prsti koji dodiraju naše obraze. Beskrajni snežni predeli kao da su izašli sa stranica najlepše bajke, dok grad ukrašen svetlucavim detaljima daje dodatnu raskoš vašoj priči.

Da, zima zaista budi najdivije emocije, pa ne čudi što se mnogi parovi odlučuju da sudbonosno “Da” izgovore baš u zimskim mesecima.

Dolazak nove sezone slavlja posebno raduje buduće neveste, jer ono označava i nove bridal trendove. Počev od nove forme princeza venčanice, preko ekstravagantnih kreacija namenjenih smelim damama, pa do sparkly ukrasa – kolekcije ove godine nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Venčanice za zimska venčanja

Imajući u vidu mnoštvo novih stilova, salon venčanica Dar vam daje savete kako da izaberete pravi model moderne venčanice za svoje zimsko slavlje.

Obratite pažnju na materijal!

Svesni smo da je ovo najhladnije godišnje doba, ali to ne znači da venčanice za zimska venčanja treba da budu izrađene od debelih materijala. Sasvim dovoljnu toplinu pružiće vam satenske venčanice.

Jedinstveno tkanje daje debljinu materijalu čineći ga savršenim za hladne dane. Dok karakteristična glatka spoljašnjost i mat unutrašnjost pružaju glamur dostojan crvenog tepiha.

Ukoliko ipak želite da za svoj dan ponesete laganiji materijal, poput tila, poželjno je da venčanica bude slojevita. Ne samo da će vas dodatni slojevi tkanine ugrejati, već će dati prefinjeni izgled vašem wedding looku.

Zima je prava sezona za nošenje rukava, a zahvaljujući Vojvotkinjnji od Kembrdža poslednjih godina oni su must have na svadbenim haljinama. Ovaj bezvremenski, a trendi detalj svaki, pa i model jednostavne venčanice, pretvara u šik kreaciju koja se pamti.

Nemojte da zaboravite na aksesoar

Da bi stajling bio potpun neophodan vam je odgovarajući aksesoar. Glavni modni dodatak zimi, svakako, je krzneni bolero. Bez obzira da li izaberete pravo ili veštačko krzno, ovaj komad odeće pretvara vas u snežnu princezu. Za dodatni kraljevski efekat izaberite bogato ukrašenu krunu umesto vela, sa njom vam nakit neće biti potreban.

Venčanice za zimska venčanja

Zima je idealno doba i za neveste koje neguju netradicionalni stil, pa cipele za venčanje mogu da zamene atraktivnim čizmicama. Dok za hrabrije tu su patike za upečatljiv izgled.

Najlepše venčanice za zimska venčanja

Drage dame, ako se dan vašeg venčanja bliži vreme je da posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najpoznatiji svetski brendovi venčanica, kao što su Alessandro Angelozzi, Demetrios, Cosmobella, Tarik Ediz.

Ukoliko, pak, želite da ponesete unikatni model venčanice za zimska venčanja, nemojte brinuti. Dizajnerski tim salona Dar sašiće vam haljinu o koju ste oduvek maštale.

Venčanice za zimska venčanja

Naravno, u carstvu venčanica pronaći ćete i modne dodatke kojim ćete stilizovati svoju haljinu za venčanje.

 

1 thoughts on “Venčanice za zimska venčanja

Comments are closed.