Satenske venčanice

Satenske venčanice za šik mlade!

adminvencanja Comments 0 24/03/2019

Satenske venčanice se vraćaju na bridal scenu!

„Upomoć! Venčanje se bliži, a još uvek nisam pronašla svoju venčanicu iz snova.“ Trenutno, ovaj problem „muči“ mnoge devojke širom sveta. Čak i one koje su od malena znale kakav model venčanice žele. Iz godine u godinu, stilovi su se menjali, kao i vaš ukus, tako da u trenutku važne odluke vi više niste sigurne kako, zapravo, treba ona da izgleda.

I dok inspiraciju tražite u brojnim magazinima, na sajtovima, kao i u savetima prijateljica i majke, salon venčanica Beograd, Dar vam otkriva magiju satenske venčanice.

Satenske venčanice slave žensku lepotu

Buduće neveste, obično, imaju dilemu da li da izaberu model venčanice u stilu princeze ili sirena kreaciju. Međutim, najbitnija haljina u vašem životu ne mora da bude izrađena od nekoliko metara tkanine, niti da ima zavodljivi kroj da bi bila savršena.

 

Tajna glamuroznog weeding looka leži u materijalu koji daje raskošni sjaj svakoj venčanici. Upravo takav izgled pružaju satenske venčanice. Zahvaljujući najfinijem tkanju ovaj materijal donosi neverovatnu dozu sofisticiranosti, bez obzira kakav ste model izabrale.

Satenske venčanice

Nežna forma i glatka tkanina čine da se vaša svadbena haljina presijava pod sunčevim zracima ili na diskretnom osvetljenju u restoranu. Tako da će dodatno istaći vašu lepotu, a vi ćete se osećati poput princeze u najlešoj bajci.

Bela ili boja slonovače?

S obzirom na neverovatni sjaj kojim zrači materijal, razlika između bele i boje slonovače veoma je važna kod satenske venčanice.

Imajte u vidu da blago žućkasta slonovača nije druga nijansa bele, kao što su to dijamatsko bela, snežno bela ili, pak, sivkasto-bela. Za razliku od njihovog hladnog podtona, boja slonovače ima toplu primesu, koja omogućava lakše kombinovanje.

Naime, sa ovim satenskim venčanicama nikada nećete pogrešiti. Ne samo da odgovaraju svakom tenu, već mekoća nijanse sasvim je dovoljna da zablistate na svom venčanju. Tako da vam nije potreban prenaglašeni aksesoar za venčanice.

Satenske venčanice

Bele satenske venčanice imaju izraženu oštrinu, koja ne dozvoljava mešanje sa drugim nijansama. Zbog nestvarne beline, kojom zrače, nisu najbolji izbor za neveste svetle kože, jer mogu da naglase njeno bledilo.

Zato, prilikom izbora najbitnije haljine vodite računa ne samo o građi svog tela, već i boji tena.

Satenske venčanice su sinonim za bezvremensku eleganciju

Kraljica Viktorija je zaslužna za postojanje satenske venčanice. Vrlo brzo one su osvojile čitav svet, da bi 30-ih godina 20. veka dostigle vrhunac popularnosti. Jednostavni kroj koji se obavija oko tela akcenat stavlja na prelepi materijal. Namenjene su damama istančanog ukusa, a za wow efekat izaberite model sa golim leđima. Dijamantske minđuše, crveni karmin i niska punđa su dovoljni dodatak uz ovakve venčanice u vintage stilu.

Ukoliko, pak, želite da istaknete u prvi plan uzani struk, sledite stil 50-ih i princeza model kratke venčanice kakav je nosila Audrey Hepburn u filmu “Funny Face”. Uz venčanice od tila, one su postale pravi hit među nevestama tog doba. Nakon zatišja, doživele su veliki comeback u kolekcijama za proleće i leto 2019. godine. Ne samo da svojim krojem unose lepršavost karakterističnu za tople dane, već vam pružaju mogućnost da pokažete svu kreativnost i ponesete upečatljive cipele.

Satenske venčanice

Posetite salon venčanica Dar, jer ćete u njemu pronaći venčanice od satena koje oduzimaju dah.

 

0 Comments

Оставите одговор