Venčanice za 2021. godinu

Venčanice za 2021. godinu – Najnoviji trendovi

adminvencanja Comments 0 05/02/2021

Venčanice za 2021. godinu konačno su stigle sa modnih pista!

Složićete se, 2020. godina je bila sve, samo ne obična. Zbog pandemije korona virusa mnogi mladenci su morali da odlože sudbonosno “Da”. Dok su se drugi odlučli za mala venčanja sa 30 zvanica, kako su mere nalagale.

Srećom, stigla je nova godina, a sa njom, na radost, budućih nevesti i novi trendovi najvažnije haljine. Počev od predimenzioniranih mašni, preko modela jednostavne venčanice, pa do kreacija inspirisanih davnim epohama – nove kolekcije donose spoj klasičnih silueta i sasvim neočekivanog viđenja bridal stila.

Venčanice za 2021. godinu

Bez obzira da li ste tradicionalna nevesta ili, pak, želite da ponesete ekstravagantni kroj, jedno je sigurno. Venčanice za 2021. godinu ispuniće svaku vašu želju.

Venčanice za 2021. godinu u vintage stilu

Rečenicu: “Moda se vraća” potvrdile su venčanice za 2021. godinu. Naime, holivudski glamur u “The Great Gatsby“ stilu dobio je svoj rimejk, pa ono što je prošle godine smatrano scenskim kostimom, ove je oživelo u bridal modi.

Venčanice za 2021. godinu

Baš poput razigranih 20-ih, venčanice u vintage stilu pozivaju nas na ples do zore, zato ne čudi što među krojevima dominaraju ukrasi od bisera, spušteni struk, karneri i rese, kao i neprikosnoveni saten. Raskošne, a opet svedene – ove svadbene haljine su idealne za svaki tip slavlja. Možete ih poneti na tradicionalnoj ceremoniji, maloj intimnoj proslavi ili vam mogu biti kao druga haljina na venčanju kada se zabava zahukta.

Venčanice za 2021. godinu spuštenih ramena

I dok je prošlih sezona akcenat bio na golim leđima, sada su na red došle venčanice spuštenih ramena. Gotovo je neverovatno kako samo jedan detalj ima toliku moć, kao što su otrivena ramena. Upravo on unosi dozu romantike u vaš wedding look. Istovremeno, diskretno naglašava seksipil koji ostavlja bez daha.

Venčanice za 2021. godinu

Iako su modeli sa spuštenim ramenima mnogima asocijacija za tople prolećne i letnje dane, zapravo, ih možete nositi i na zimskim venčanjima, jer su ove godine u modi statement rukavi u boho stilu.

Kratke venčanice za mala slavlja

Za razliku od ranijih decenija kada su bele, duge svadbene haljine bile must have. Moderno doba vas ne ograničava ni u pogledu dužine, a ni boje omiljene haljine, pa kreatori svake godine u svoje bridal kolekcije uvrste makar jedan kratak model.

Međutim, ove godine otišli su korak dalje, predstavivši najmaštovitije mini i midi kreacije koje zauzimaju veći deo kolekcija. Pretpostavlja se da je trendu kraćih venčanica doprinela činjenica da svetom još uvek vlada korona virus, pa da ih sve veći broj budućih nevesti bira, jer odgovaraju malim slavljima.

Zavodljive sirene sa elementima bezvremenske čipke

Čipka je glavni materijal za svadbene haljine, ali ako ste pomislile da je sve već viđeno kada su ovakve venčanice u pitanju, prevarile ste se.

U 2021. godini vas čeka osvežena forma vanvremenske tkanine. Tako da, sada, imate mogućnost da izaberete vežene, skoro prozirne, etno motive, cvetne ukrase inspirisane prirodnom ili grafičke detalje u pačvork stilu.

Venčanice za 2021. godinu

Venčanice za 2021. godinu svetski poznatih bridal kuća, možete pronaći u salonu venčanica Dar.

0 Comments

Оставите одговор