Uncategorized

Maske za venčanja – Obavezni deo wedding looka

Maske za venčanja

Maske za venčanja postale su obavezni detalj wedding looka.

Nešto staro, nešto novo, nešto pozajmljeno i – nešto da vam pokrije lice. To bi mogao biti novi preokret u tradicionalnoj rimi za venčanje. Međutim, poslednji deo u svima poznatoj rečenici nije veo, čak nije vezan ni za sreću, već za zaštitu zdravlja nevesti.

Sigurni smo da niko nije mogao da pomisli da će maske za lice postati aksesoar za venčanice nevesti koje se udaju ove godine. Ali, eto i to se desilo!

Pandemija u svetu uticala je na sve životne aspekte, pa i na organizovanje slavlja. I dok pojedini parovi odlažu proslavu, drugi prihvataju naložene mere koje propisuju venčanja sa 30 zvanica. Međutim, smanjeni broj gostiju nije jedino ograničenje.

Venčanja u doba korone moraju da poštuju i udaljenost u sedenju, kao i nošenje zaštitnih maski. Iako kod mnogih nevesti pomisao da moraju da sakriju prelepu šminku komadom tkanine izaziva negodovanje, budite bez brige! Poznati dizajneri su se potrudili da u svoje bridal kolekcije uvrste i očaravajuće maske za venčanja.

Da li su, zaista, potrebne maske za venčanja?

Ne samo da je veoma otporan virus, već se COVID-19 lako širi, pa ne čudi što je brzo osvojio čitav svet, dovevši do više miliona obolelih.

Maske za venčanja

Istraživanja su pokazala da se bolest u najvećoj meri prenosi kapljičnim putem, tj. kašljanjem i kijanjem, pri čemu kašljanjem kapljice mogu da dosegnu udaljenost do 6 metara, a kijanjem i do 8 metara. Imajući ovo u vidu nošenje zaštitne maske je najbolja preventiva za korona virus. Posebno na proslavama, gde se ljudi u dobroj atmosferi, muzici i zabavi opuste i zaborave na rizike.

Kako izabrati masku koja će odgovarati venčanici?

Drage dame, ako ste izabrale model svoje moderne venčanice, pravo je vreme da je stilizujete detaljima, pa uz nakit i obuću, nemojte da zaboravite na zaštitnu masku.

Nećete verovarati, ali maske za venčanja dolaze u najraznovrsnijim oblicima i materijalima, tako da će lako pronaći savršenu za svoj stajling.

Maske za venčanja

Kako je čipka nezamenjiva na venčanim haljinama, ovaj vanvremenski materijal je odličan detalj i na maskama. Sa njima čitav izgled dobiće dodatnu dozu glamura. Uz satenske venčanice možete izabrati masku od istog materijala ukrašenu cirkonima i perlicama. Dok neveste koje su odlučile da ponesu venčanicu u boji neka u istoj nijansi biraju i masku za lice. Takođe, mogu je usaglasiti i sa glavnom bojom dekoracije ili cveća u bidermajeru, na taj način osvežićete belinu svadbene haljine.

Za parove koji žele da budu originalni tu su maske za venčanje sa natpisima. Počev od emotivnih poruka izveženih na njima, preko inicijala, pa do šaljivog printa – mogućnosti su neograničene.

Maske za venčanja za naše neveste

Salon venčanica Dar se pobrinuo i za ovaj detalj, pa u bogatoj ponudi venčanica svetski poznatih brendova možete pronaći i unikatne maske za venčanja.

Maske za venčanja

Stručno osoblje salona Dar pomoći će vam svojim savetima da izaberete venčanicu iz snova, kao i dodatke uz nju, uključujući i maske za lice.

Čekamo vas u prijatnom ambijentu našeg carstva venčanica!

 

Related Posts