Uncategorized

Odlaganje datuma venčanja

Odlaganje datuma venčanja

Odlaganje datuma venčanja ove godine postalo je česta pojava.

2020 – ta godina, definitivno, je drugačija od svih. Svet se suočio sa nepoznatom bolešću koja se neverovatnom brzinom proširila.

Pandemija korona virusa promenila je, zapravo, svaki aspekt naših života. Prošli smo kroz vanredno stanje i policijski čas, bili prinuđeni da se školujemo i radimo od kuće, a maske i rukavice sada su deo naše garderobe.

Nažalost, novootkriveni virus ne želi da se preda tako lako, pa nakon perioda boljitka, ponovo raste broj zaraženih. Što čini mnoga pitanja iznova aktuelnim. Jedno od njih jeste odlaganje venčanja.

Sigurni smo da je mnogim parovima pomeranje planova za najvažniji dan u njihovim životima jedna od najtežih odluka. Međutim, to ne znači da su se svi snovi srušili, jer vašu bajku čeka nova sezona slavlja.

Odlaganje datuma venčanja

Da odlaganje datuma venčanja može imati prednosti otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Odlaganje datuma venčanja pruža vam šansu da osetite čari zime

Iako budući mladenci najčešće biraju da sudbonosno “Da” izgovore u letnjim ili jesenjim mesecima, zimsko venčanje krasi posebna magija. Belina snežnih predela je poput praznog slikarskog platna koje čeka da ga ispunite zaljubljenim pogledima, rumenim obrazima i, naravno, haljinom iz snova.

Dašak romantike sa nestvarnih fotografija možete preneti i u svečanu salu. Pomeranje datuma venčanja za zimske dane daje vam mogućnost da izađete iz tradicionalnih okvira, pa umesto klasične dekoracije unesite u prostor zimsku idilu u vidu šišarki, jabuka, grančica jelki…

Kako je ovo godišnje doba u prazničnoj atmosferi, iskoristite srebrnu, zlatnu i crvenu boju kako biste preneli svetlucavi sjaj novogodišnjih ukrasa. Ujedno, postigli dozu elegancije, koja je obavezna za svadbenu proslavu.

Odlaganje datuma venčanja omogućava vam da ispunite svadbene običaje

Svadbeni običaji su sastavni deo naše kulture. I dok su pojedini odavno nestali, drugi su zadržali statusni simbol na ceremoniji, naročito oni koji imaju zabavni karakter. Tako čuvenu kupovinu mlade prati smeh, šaljivo cenjkanje između devera i mladinog brata ili rođaka, ali i učešće drugih gostiju.

Zatim, kićenje svatova je omiljeni običaj i danas. Ne samo da ima višestruko značenje, već je savršeni dodatak svadbenom dekoru, pa ne čudi što mnoge neveste žele da pokažu svoju kreativnost, izrađujući sa prijateljicama cvetiće koji će se naći na rukama ili reverima gostiju.

Odlaganje datuma venčanja

Kako su trenutno dozvoljena mala venčanja sa 30 zvanica, ovi, kao i mnogi drugi, običaji ne mogu u potpunosti da dođu do izražaja, pa je odlaganje datuma pravo rešenje za tradicionalne parove.

Odlaganje datuma venčanja donosi nove kolekcije venčanica

Pomeranje datuma venčanja može i da obraduje buduće neveste, jer sa novom sezonom stižu i novi modeli venčanica. U salonu venčanica Dar već vas čeka nova kolekcija Cosmobella 2021. Čuvena italijanska bridal kuća je i ovog puta modne znalce ostavila bez reči.

Savršeni spoj sekspila i sofisticiranosti svaku kreaciju pretvara u unikatno umetničko delo, dok skupoceni materijali i bogati ukrasi daju čitavom wedding looku glamur, vredan pamćenja.

Počev od novog viđenja princeza kroja, preko duboko otvorenih leđa koje prekrivana nežna čipka, pa do svedenih satenskih – gotovo je nemoguće poneti samo jednu haljinu.

Odlaganje datuma venčanja

Drage dame, posetite na vreme salon venčanica Dar, u prijatnoj atmosferi ljubazno osoblje pomoći će vam da izaberete svoju haljinu iz snova.

 

Related Posts