Uncategorized

Intimna venčanja sa 30 zvanica

Venčanja sa 30 zvanica

Mala, intimna venčanja sa 30 zvanica postaju sve atraktivnija mladim parovima. U doba kada se borimo protiv pandemije virusa korona, preporuka većine država je izbegavanje velikih skupova.

Ranije su velike svadbe sa preko dve stotine članica bile najpopularnije. Sada se čini da nije tako. Skroman broj zvanica ne znači da žurka neće biti dobra. Naprotiv, svoj veliki dan proslavićete u krugu najbliže porodice i prijatelja. Zar postoji išta lepše?

Venčanja sa 30  zvanica: Prednosti manjih skupova

Ako ste ikada planirali venčanje ili učestvovali u organizaciji tuđeg venčanja, znate koliko to stresno može da bude. Kada imate velik broj zvanica, isto toliko imate i obaveza. Morate ostaviti sebi mnogo vremena na raspolaganju kako biste sve uspeli da dovršite u roku. Ukoliko vam se ova ideja ne dopada, nudimo vam alternativno rešenje – ideju venčanja sa 30 zvanica.

Venčanja sa 30 zvanica

Kada ograničite broj zvanica na trideset, tu sasvim sigurno spada vaša najuža porodica i najbliži prijatelji. Kako sa mladine, tako i sa mladoženjine strane.

Salon venčanica Dar pomaže vam u otkrivanju prednosti intimnih venčanja

Jedna od stvari o kojima nećete morati da brinete jeste budžet. Mnogo manje novca potrebno je za organizovanje manjih skupova.

Lokaciju ćete lakše pronaći u slučaju da se odlučite za ideju venčanja sa 30 zvanica. Ukoliko vi i vaš partner imate omiljeni restoran, možda uspete upravo tu da proslavite najsrećniji dan u vašim životima.

Ako vam je i sama pomisao na organizaciju venčanja i obaveze koje ona sa sobom nosi mučna, malo venčanje idealno je za vas. Nivo stresa pašće čim zaključite spisak gostiju. Garantujemo!

Kada pravite veliku svadbu, sasvim je nerealno očekivati da možete provesti kvalitetno vreme sa svakim pojedinačno. Kod malih venčanja, to je apsolutno moguće. Imaćete dovoljno energije da se svakom posebno zahvalite i učinite da se gosti osećaju dobrodošlo.

Venčanja sa 30 zvanica: Sitnicama ulepšajte događaj!

Iako se većina mladi odlučuje da prilikom planiranja venčanja dekoraciju prepusti stručnjaku, to sada ne mora biti slučaj. Možete se sami postarati da je sve dekorisano po vašem ukusu.

Obratite pažnju na sitnice poput poklončića za goste. Ukoliko imate dovoljno vremena, možete ih i sami napraviti. Na taj način, jasno ćete staviti gostima do znanja koliko vam znači njihovo prisustvo.

Unajmite profesionalnog fotografa koji će zabeležiti svaki poseban trenutak dok vi uživate u proslavi.  Venčanja sa 30 zvanica odlična su prilika za zajedničku fotografiju. Zamislite koliko lepih uspomena to nosi sa sobom.

Venčanja sa 30 zvanica

Napišite sami svoje zavete. Svadbeni običaj koji je veoma popularan u nekim stranim državama zaista iskazuje ljubav mladenaca. Iako se ta praksa još uvek nije toliko odomaćila kod nas, zašto da ne? Govorićete ih ispred najbližih ljudi koji vam neće zameriti na tremi.

Jelovnik takođe možete formirati tako da bude zabavan i personalizovan. Razni alkoholni i bezalkoholni kokteli mogu biti prava atrakcija, koja u slučaju malog venčanja neće toliko oštetiti vaš budžet. Gosti će se tako sigurno odlično zabaviti.

Bez obzira na to da li planirate tematsko venčanje ili ne, u slučaju venčanja sa 30 zvanica lako ćete moći da vodite računa o svakom aspektu organizacije. Od odabira torte, preko benda do venčanice.

Salon venčanica Dar nudi vam mnogo divnih stilova venčanica – od modernog i popularnog sirena kroja do klasičnog kroja balske haljine.

Venčanja sa 30 zvanica lako je održati i napolju. Venčanje na otvorenom nekada je mnogo praktičnije i jednostavnije od venčanja u određenom lokalu ili sali. Vodite računa o vremenu i pratite vremensku prognozu kako biste znali da li da se odlučite za ovaj tip venčanja.

Salon venčanica Dar – Vaš partner na putu ka savršenom venčanju!

Kada se odlučite za sve veće stvari u organizaciji venčanja, bez obzira na to da li je ono intimno ili ne, na red dolazi venčanica. Omiljeni korak svake žene kada planira svoje venčanje jeste upravo taj kada treba da pronađe onu jednu, savršenu haljinu. Venčanica je uvek bila i biće u centru pažnje na svakom venčanju.

Venčanja sa 30 zvanica

Zbog toga, Salon venčanica Dar i aktuelne kolekcije odličan su izbor prilikom odabira venčanice i propratnih elemenata poput vela. Za manje venčanje, preporučujemo da venčanica bude u skladu sa temom, ležerna i opuštena, a opet elegantna i svečana.

Samo jedna od pogodnosti Salona venčanica Dar je i online zakazivanje probe venčanica. Ne propustite priliku da na jednostavan način dođete do savršene venčanice i njom upotpunite svoje malo, svedeno i intimno venčanje.