Uncategorized

Aksesoar za venčanice

Aksesoar za venčanice

Aksesoar za venčanice upotpunjuje vaš wedding look.

Venčanje je dan koji svaka devojka željno čeka, a da bi bio savršen ništa ne treba prepustiti slučaju. Ipak, najveća dilema buduće neveste jeste izbor venčanice. Pored brojnih modela i krojeva, nameće se još jedno pitanje. Da li se odlučiti za iznajmljivanje venčanica ili svoju ideju svadbene haljine prepustiti veštim rukama krojača?

Međutim, drage dame, imajte u vidu da se potraga sa omiljenom haljinom ne završava,  jer, na red dolazi aksesoar za venčanice! Baš poput venčanica i on nudi bezbroj mogućnosti – od velova i šnala za kosu, preko damskih rukavica i raskošnih pojaseva, pa do nezamenljivog nakita.

Aksesoar za venčanice

Salon za venčanice Beograd Dar vam pomaže da izbarete prave detalje za svoj stajling na venčanju.

Veo je najbitniji aksesoar za venčanice

Momenat kada mladoženja podiže veo kako bi poljubio mladu na kraju ceremonije venčanja za mnoge je najnežniji trenutak. Zahvaljujući ovoj prelepoj tradiciji veo je postao vanvremenski komad kada je aksesoar za venčanice u pitanju.

Ipak, pri njegovom izboru postoje određena prvila. Glavno jeste da veo po stilu, materijalu i boji mora biti u sladu sa venčanicom.

Dug veo, kakav nose dame plave krvi, savršen je za venčanice u stilu princeze. Takođe, možete ga poneti i sa atraktivnim modelima sa golim leđima. U tom slučaju ovaj nežni aksesoar za venčanice pružiće odličan balans seksipilnom kroju haljine.

Veo srednje dužine je najčešći izbor nevesti. Modni stručnjaci naglašavaju da se odlično slaže sa bilo kojim stilom. Te njegovim izborom nikako nećete pogrešiti.

Ukoliko, za svoje letnje slavlje izaberete lepršavi model kratke venčanice možete je upotpuniti kratkim velom. Dok venčanice u vintage stilu ukrasite fascinatorom sa tilom i veženim tufnicama u stilu Jackie Kennedy.

Aksesoar za venčanice

Osim vela, tu si i razni ukrasi za kosu u vidu tijara i šnala sa kristalima i biserima koji će vas pretvoriti u pravu modernu princezu. Ako, pak, želite potpuno originalni detalj u kosi, ponesite venčić od cveća. Ovaj aksesoar za venčanice je dovoljno efektan, te vam nakit neće ni biti potreban.

Aksesoar za venčanice koji joj daje novu dimenziju

Jedan od vodećih bridal trendova ove sezone jesu pojasevi. Različitih boja, uključujući i crnu, i različitih debljina našli su se u najnovijim kolekcijama poznatih modnih kuća.

Čak i ako vaša venčanica nije sa pojasom, možete ga dodati. Ujedno, ovo je najlakši način da transformišete svoju svadbenu haljinu, i u prvi plan stavite uzani struk.

U zavisnosti od stila može biti izrađen od tila, svile, satena, čipke, pa i kože. Venčanice svedenog kroja možete ukrasiti pojasevima bogatim detaljima.

Nakit – aksesoar za venčanice koji daje savršen finiš

Burma je simbol ljubavi i posvećenosti, ali i ostali komadi nakita govore o vama. Oni su najbolji pečat vašeg modnog ukusa.

Nakit treba da pruži otmen i sofisticirani izgled. Pa prilikom njegovog izbora sledite izreku: “manje je više”. To znači da je bolje poneti jedan upečatljiv komad, nego čitav komplet narukvice, ogrlice i minđuša.

Kako se većina nevesti odlučuje za venčanice bez bretela, pravi izbor jeste glamurozna oversized ogrlica. Duboki dekolte ne treba dodatno opteretiti nakitom, već se odlučite za divne viseće minđuše. Dok “zatvorenije” venčanice, odnosno sa visokim dekolteom, stilizujte masivnim narukvicama i minđušama u istom stilu, ali svedog dizajna.

Aksesoar za venčanice

Najbitniji aksesoar za venčanice možete pronaći u salonu venčanica Dar. Naše stručno osoblje će vam pomoći da izaberete zadivljujući weeding look, a vama ostaje da dodate čarobni osmeh koji će pokazati svu vašu sreću.

 

Related Posts