Uncategorized

Zimsko venčanje i magija koju ono donosi

Zimsko venčanje

Zimsko venčanje donosi najdivniju bajku zaljubljenim parovima.

Venčanje predstavlja najbitniji dan u našem životu. On označava početak novog poglavlja, u kome prazne stranice čekaju da ih ispunimo trenucima u dvoje.

Upravo zato ne čudi da svaka devojka ima jasnu sliku ovog dana. Najčešće je u pitanju slavlje u toplim sunčanim danima. Procvetala priroda, cvrkut ptica u daljini, čovek vašeg života sa osmehom na licu i, naravno – vi u najdivnijoj venčanici!

Međutim, stigli su hladni dani. Tako da venčanje u prirodi i lepršave venčanice buduće neveste moraju da zaborave, ali nemojte da očajavate, jer ovo godišnje doba ima neverovatne čari za vaš veliki dan.

Zimsko venčanje

Kolika je, zaista, magija zimskog venčanja otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Zimsko venčanje garantuje najdivnije fotografije

Verovali ili ne, zima je najromantičnije doba. Sigurno ste se makar jednom ljubili dok vam se kosa beli od pahulja, ili pak, pravili “anđele” držeći se za ruke.

Takva je i magija zimskog venčanja. Predeli prekriveni snežnim pokrivačem čine svaku lokaciju savršenom, dok grad sa novogodišnjim ukrasima “okitiće” i vaše svadbene fotografije.

Zapravo, zimsko venčanje pruža neverovatne mogućnosti za wedding photo session. Možete iskoristiti prelepe pejzaže za najromantičnije fotografije ikad viđene. Ali, možete i uživati u čarolijama na snegu uz “šašavo” poziranje, jer u prazničnoj euforiji sve je dozvoljeno.

Dovoljno je da obujete šik snegarice, stavite šubaru na glavu i u trenu vaš wedding look će vas pretvoriti u pravu snežnu princezu, dok za devojke koje neguju ekstravagantni stil, idealni izbor su venčanice u boji. Vatrena crvena, nežna ružičasta ili neprevaziđena boja slonovače najbolje će doći do izražaja na snežnoj belini.

Magija zimskog venčanja pruža vam mogućnost izbora prekrasnih modela venčanica

Novi modeli venčanica za zimu nikad nisu bili lepši.

Za razliku od laganih letnjih, oni su napravljeni od najfinijeg satena i skupocenog tafta. Te možemo slobodno da kažemo da su zimske svadbene haljine, zapravo, luksuzne venčanice, jer bez obzira da li izaberete A-kroj, sirena ili princeza venčanica, one će doneti posebnu dozu glamura čitavom slavlju.

Zimsko venčanje

Imajte u vidu da zima nije ograničavajući faktor, pa možete da ponesete i kratke venčanice, koje će u prvi plan staviti elegantne čizmice. Dok venčanice od čipke moraju biti slojevite kako vam ne bi bilo hladno.

Upravo ovakve modele nudi nova kolekcija Cosmobella 2019. U njoj ćete, takođe, naći i venčanice sa šlepom za raskošna venčanja. Kao i krojeve sa rukavima koji su glavni trend sezone.

Obavezni dodaci za venčanice

Magija zimskog venčanja se ogleda i u najdivnijim modnim dodacima.

Zimsko venčanje

Naime, zimski aksesoar za venčanice je tako raznolik da mu je nemoguće odoleti. Pored pomenute šubare i čizmica umesto salonki, tu je i krzneni ogrtač. Neveste koje se odluče da ponesu neki od modela venčanice u vintage stilu, mogu je upotpuniti pelerinom. Ovaj zimski komad se vratio na modnu scenu na velika vrata. Pa ćete vrlo lako naći odgovarajuću.

Za potpuni zimski efekat veo zamenite tijarom ili šnalama optočenim kristalima. Njihov raskošni sjaj je dovoljni nakit u stajlingu.

Ukoliko planirate zimsko venčanje, pravi je trenutak da posetite salon venčanica Dar. Ljubazno osoblje učiniće sve kako biste pronašle i rezervisale svoju haljinu iz snova.

3 thoughts on “Zimsko venčanje i magija koju ono donosi

Comments are closed.