Tarik Ediz venčanice

Tarik Ediz venčanice u salonu Dar

adminvencanja Comments 6 15/08/2019

Tarik Ediz venčanice se izdvajaju nestvarnom lepotom.
Venčanje je najvažniji događaj u životu svake devojke. Zbog toga one i najsitnijem detalju u wedding looku posvećuju veliku pažnju.
Ipak, prva asocijacija na pomen buduće neveste jeste prelepi model venčanice. Iako se nosi samo jedan dan svadbena haljina je zvezda proslave. Jer jedino ona ima moć da vas od casual devojke pretvori u glamuroznu divu. Pa ne čudi što današnje devojke od svoje dizajnirane venčanice očekuju da pleni besprekornom elegancijom, neviđenom do tada. Upravo takav efekat pružaju Tarik Ediz venčanice.

Venčanice koje vladaju bridal svetom više od 30 godina

Iza čuvenog brenda, sa sedištem u Nju Jorku i Istanbulu, krije se svetsko ime – Tarik Ediz! Poznati kreator je sasvim slučajno otkrio svoj talenat za modu.
Naime, nakon završenih studija elektronike Ediz se davne 1987. godine zaputio srcem i dušom, otvorivši mali butik. Devet godina kasnije upustio se i u dizajnerske vode, stvorivši matursku kreaciju za ćerku. Svoj model svečane haljine za maturu izložio je u izlogu butika, gde je privukao pažnju prolaznika. Te su mlade devojke počele da naručuju potpuno isti kroj za svoje proslave.
Vrlo brzo, iz male porodične kompanije, nastao je popularni brend za večernje haljine. Da bi 2013. godine Tarik Ediz predstavio i prvu bridal kolekciju.

Tarik Ediz venčanice
Sve Tarik Ediz venčanice nastaju pod njegovim budnim okom u salonu u Istanbulu, a odatle se prenose širom sveta. Spojivši nadareni um za matematiku i ljubav prema modi, kreator nam svake godine nudi jedinstveni dizajn i izvanredni kvalitet, koji imaju odlike visoke mode.

Venčanice kreirane su za modernu damu

Tarik Ediz venčanice White 2019. ističu žensku lepotu. Visoki prorezi, duboki dekoltei, cvetne aplikacije, ručno našiveni kristali i delikatne perle pružaju beskrajnu eleganciju. Dok dodaci u vidu raskošnog šlepa koji princeza venčanice pretvara u zavodljivi sirena stil učiniće da se izdvojite iz već viđenih modela. Dramatičan efekat kreator postiže i dodavanjem tattoo detalja na golim leđima.

Tarik Ediz venčanice
Najnovijom kolekcijom dominiraju venčanice od čipke koje donose spoj dva glavna trenda. Počev od kraljevskih kreacija, preko old Hollywood stila, pa do modela koji evociraju devojke sa Gibsonovih ilustracija krajem 19. veka – kreator se na vešt način “igra” sa spuštenim ramenima i statement rukavima. Rezultat toga jesu haljine za venčanje koje stvaraju uspomene.

Tarik Ediz venčanice za devojke iz naše zemlje

Gotovo da ne postoji važna revija na svetu gde nisu predstavljene Tarik Ediz venčanice. Brend uspešno posluje na 5 kontinetata i u preko 95 zemalja. A zahvaljujući salonu Dar od ove sezone dostupne su i našim nevestama.
Kao što smo navikli, ovaj salon venčanica u Beogradu u svakom trenutku prati svetske trendove. Pa uz venčanice Alessandro Angelozzi, Cosmobella 2019. venčanice i Demetrios 2020. svoje mesto našle su i prelepe Tarik Ediz kreacije.
Sezona venčanja uveliko traje, zato na vreme posetite salon venčanica Dar i uverite se same zašto lirski obojene Tarik Ediz venčanice prevazilaze očekivanja i najprobirljivih dama.

Оставите одговор