Rezervacija venčanica

Rezervacija venčanica – Kada je pravo vreme?

adminvencanja Comment 1 02/08/2018

Rezervacija venčanica je obavezna ukoliko želite da budete sigurne da ćete na dan svoje svadbe nositi upravo onu haljinu o kojoj ste maštale.

Venčanje je jedan od nezaboravnih trenutaka u životu, a da bi bio savršen potrebno je obratiti pažnju na svaki detalj prilikom njegovog organizovanja. Naravno, glavno mesto u planu namenjeno je venčanici!

Ona predstavlja najlepšu i najvredniju hajinu koju će svaka od nas ikada u životu poneti, te ne čudi što buduće neveste žele da to bude graciozna, elegantna i upečatljiva svadbena haljina koja će obeležiti početak novog poglavlja u životu.

Salon venčanica Dar u ovom blogu vam skreće pažnju koliko je bitna rana rezervacija venčanica.

Rezervacija venčanica pruža bezbroj mogućnosti

Izbor venčanice započinje u magazinima i na internet portalima koji se bave ovom temom. Sigurno ste pogledale hiljade i hiljade fotografija, dok vam zbog jedne nisu oči zasijale, a lice se ozarilo.

Rezervacija venčanica

Međutim, potraga za onom pravom nije završena, već na redu dolazi teži deo – pronaći haljinu sa slike u salonu venčanica. Ukoliko potraga nije urodila plodom, ne očajavajte, jer, salon venčanica Dar ima jedinstvenu uslugu – šivenje venčanica po meri. Zahvaljujući njegovom stručnom osoblju dobićete upravo haljinu koju želite.

Ako ste pak imale sreće i pronašle onu sa slike, možete se odlučiti i za iznajmljivanje venčanica. Ova opcija donosi brojne prednosti, pa se neveste najčešće i odlučuju za nju. Pre svega, dobićete savršenu haljinu, a pri tome nećete “probiti” planirani budžet za venčanicu.

Rezervacija venčanica – što ranije, to bolje!

Imajte u vidu da je u slučaju iznajmljivanja rezervacija venčanica bitan korak. Ranijih godina svi su čekali prijatne prolećne i jesenje mesece kako bi napravili svadbeno veselje. Danas, venčanja su aktuelna bez obzira na godišnje doba, pa čak i na dan u nedelji.

Rezervacija venčanica

Zbog toga modni eksperti savetuju da što ranije donesete odluku o najbitnijoj haljini. Odnosno, idealno je da se rezervacija venčanica obavi minimum 6 meseci pre venčanja. Na taj način nećete rizikovati da neko drugi iznajmi haljinu koju ste želele.

Takođe, imaćete dovoljno vremena za potrebne korekcije i nove probe kako biste se uverile da venčanica savršeno odgovara obliku vašeg tela.

Rezervacija venčanica oslobađa vas stresa

Teško je strpljivo sačekati da se venčanica prepravi po meri i da je probate kada se ceo posao završi.

Ipak, znajući da ste obavile najbitniji deo, možete na miru da nastavite sa planovima za venčanje. Sada je pravi trenutak da u skladu sa stilom haljine izaberete i aksesoar. Većina salona uz iznajmljivanje venčanica nude detalje kako bi vaš wedding look bio potpun.

Rezervacija venčanica

Već pri sledećoj probi u salonu možete pronaći i odgovarajući veo ili ukrase za kosu, rukavice, torbicu, pa čak i cipele.

Posetite salon venčanica Dar i na vreme rezervišite svoju svadbenu haljinu. Najnovije Cosmobella i Alessandro Angelozzi venčanice možete pogledati i na našem sajtu vencanice-dar.com.

Tu smo da vam pomognmo i izađemo u susret svakoj vašoj želji.

 

 

 

Оставите одговор