Uncategorized

Slikanje u venčanicama – Da ili ne?

Slikanje u venčanicama

Slikanje u venčanicama – Da ili ne? Pitanje koje iznova dovodi do brojnih polemika kako među devojakama, tako i na društvenim mrežama i internet forumima.

Od trena kada je na vašoj ruci zasijao predivni verenički prsten kreću pripreme za najvažniji događaj u životu. Svi mladi parovi znaju koliko vremena i truda treba da se oraganizuje venčanje iz snova. Počev od određivanja datuma, preko potrage za mestom na kome ćete izgovoriti sudbonosno „Da“, pa do odabira dekoracije – svaki detalj je važan. Svaki, pa i najmanji, doprinosi da vaše venčanje bude savršeno.

Ipak, moramo priznati, dame najveću pažnju posvećuju potrazi venčane haljine, ona je glavna zvezda na proslavi, ali i na magičnim svadbenim fotografijama. Međutim, u mnoštvu krojeva i različitih modela, zaista, teško je izabrati samo jednu, te ne čudi što su mlade spremne da izdvoje sate, pa i dane, isprobavajući različite venčanice kako bi pronašle onu pravu. Upravo tada nastaje novi problem.

U nastojanju da olakšaju svoj izbor devojke žele da se fotografišu prilikom probe. Naknadno razgledanje slika može vam pomoći da suzite izbor. Ali, njihovo “kačenje” na društvene mreže i deljenje sa prijateljima može u negativnom svetlu da predstavi ne samo vas, već i salon i bridal brend.

Zašto je bolje da slikanje u venčanicama ostavite profesionalcima otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Slikanje u venčanicama prilikom probe ne pokazuje kompletni wedding look

Iako princeza i A-kroj važe za model venčanice koji pristaje svakoj figuri, budimo realni. Ne postoji kreacija koja savršeno odgovara svakoj figuri, nti su dizajneri stvorili haljinu koja će ispuniti želje svake neveste.

Slikanje u venčanicama

Čak i kada se prijateljica potrudila da vas fotografiše u što boljem izdanju rezultat nije uvek zadovoljavajući. Glavni razlog što slikanje u venčanicama ne ispada uvek kako ste zamislile jeste nedostatak detalja.

Tek kada dodate veo, nakit, pa i šminku i cipele dobićete kompletni utisak o haljini. Jer, aksesoar za venčanice na najbolji način stilizuje kreaciju, dajući sasvim novu dimenziju čitavom wedding looku. Zato, prilikom probe ne treba potceniti moć ovih “malih” detalja.

Koliko ste vešte za slikanje u venčanicama?

Venčanice Instagram su postale glavna smernica za izbor. Mnoge fotografije na ovoj mreži zaista deluju zadivljujuće. Imajte u vidu da su većina njih delo profesionalnih fotografa, dok će vas u salonu uslikati prijateljica mobilnim telefonom. Bez obzira što pametni telefoni imaju kamere visoke rezolucije, nijedan filter ne može se uporediti sa vrhunskom fotografskom tehnologijom i profesionalnim programima za obradu slika.

Slikanje u venčanicama

Verovale ili ne, slikanje u venčanicama prilikom probe može vas razočarati. Nije redak slučaj da fotografija ne pokaže željeni model onako kako ste ga vi upamtile.

Rešenja za slikanje u venčanicama tokom probe

S obzirom da pitanje da li treba odobriti slikanje u venčanicama prilikom probe i dalje intrigira, možda je vreme da se pronađe kompromisno rešenje.

Drage dame, umesto fotografija iskoristite prednosti Vibera i WhatsAppa, pa uputite video poziv osobi kojoj verujete kako biste dobile još jedno mišljenje. Ili, pak, prihvatite odgovornost da ne objavljujete fotografije venčanica koja vam ne pristaju. Sigurni smo da i vi želite da na društevnim mrežama u svakom trenutku blistate, što neće biti slučaj sa lošim slikama.

Stručnjaci preporučuju da, zapravo, nijednu svoju fotografiju u venčanici ne pokazujete pre velikog dana. Čak i model koji ste rezervisale. Na taj način sačuvaćete efekat iznenađenja, ali i sprečiti da neko iskopira vaš izgled.

Posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najnoviji modeli svetskih bridal kuća, a naše stručno osoblje daće vam najbolje savete prilikom probe.