Venčanice "Brak na neviđeno"

Venčanice “Brak na neviđeno”

adminvencanja Comments 0 13/03/2020

Venčanice “Brak na neviđeno” čine nezaobilazni deo istoimene emisije.

Savremeno doba karakteriše brz način života. Uz brojne privatne i poslovne obaveze, mnogi od nas nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi i dragim ljudima. Komunikacija je sve više svedena na mobilne telefone i Internet, a manje na lični kontakt. Ne čudi što je broj onih koji se nalaze u srećnim vezama sve manji. Zapravo, možemo slobodno da kažemo da je generacija milenijalaca najusamljenija do sada.

I muškarci i žene su u jednom saglasni – u modernom svetu čini se da je gotovo nemoguće pronaći srodnu dušu. Problem dodatno otežavaju nametnuti socijalni standardi i poremećeni sistemi vrednosti.

Ne treba zanemariti da mnogi, zbog lošeg iskustva iz prošlosti, ne žele da se upuste u novu potragu, jer strahuju da će ponovo biti odbačeni i ostavljeni. Upravo zato je nastala emisija “Brak na neviđeno”. Ipak, hteli mi to da priznamo ili ne – ljubav je nešto što svi potajno očekujemo.

Venčanice Dar u emisiji “Brak na neviđeno”

Umesto upoznavanja putem društvenih mreža i različitih sajtova ekipa televizije Pink i produkcijske kuće Top Manifest došla je na ideju da stvori sasvim novi format. U pitanju je program za koji se prijavljuju slobodne osobe, a psiholozi im, na osnovu njihovih profila, pronalaze idealne partnere. Ono što je najinteresantnije u svemu jeste da se budući par sreće tek pred matičarem, na sopstvenom venčanju.

Venčanice "Brak na neviđeno"

Iako se sve odigrava brzo, u samo jednom danu, glavnu ulogu u čitavom događaju imaju venčane haljine. S obzirom da je u pitanju najsanjaniji komad odeće, buduće neveste će poželeti da ponesu model o kome su maštale od detinjstva. U tome im mogu pomoći venčanice “Brak na neviđeno” u salonu Dar.

U samom centru grada, smešten je glamurozni salon venčanica Dar. U prijatnoj atmosferi ovog bridal carstva dočekaće vas stručno osoblje, kao i najnoviji modeli vodećih bridal kuća. U mnoštvu maštovitih krojeva i skupocenih tkanina, sigurno ćete pronaći onu pravu.

Koje su najtraženije venčanice u emisiji?

Ukoliko ste pratili popularnu emisiju mogli ste da primetite da je princeza kroj najtraženiji kada su u pitanju venčanice “Brak na neviđeno”.

Sa njima nikada nećete pogrešiti, jer one savršeno pristaju kako vitkim, tako i devojkama sa oblinama. Ove svadbene haljine naglašavaju ono najlepše na ženi – uzani struk i nežna ramena. Na taj način ističu njenu lepotu i ženstvenost. Dok ispod raskošnog donjeg dela svaki nedostatak na telu ostaje sakriven.

Venčanice "Brak na neviđeno"

Osim što je princeza model venčanice koji pristaje svakoj figuri, on ima moć da u samo jednom trenu oživi vašu bajku, čineći da se osećate poput prave dame kraljevske krvi.

Venčanice “Brak na neviđeno” nose potpis najpoznatijih svetskih brendova

Salon Dar krase najpoznatiji svetski brendovi venčanica. Pa bilo koji model venčanice “Brak na neviđeno” da izaberete budite sigurne da ćete poneti luksuznu dizajniranu kreaciju.

Zahvaljujući stručnom timu salona Dar stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020. u našu zemlju. Buduće neveste iz Srbije mogu da prošetaju modele koje su do sada gledale samo na revijama. Čuvena italijanska kuća pleni gracioznošću koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ručno veženi cvetovi, romantični karneri, kraljevski šlepovi, kao i pojasevi od kristala i raskošni tattoo efekti na leđima, samo su neki od detalja koji su se našli u novoj kolekciji.

Venčanice "Brak na neviđeno"

Tarik Ediz je još jedan od rado biranih kreatora ne samo kod nas, već širom sveta. Naravno, i venčanice sa njegovim potpisom vas čekaju u salonu Dar. Kao što smo navikle, svaka nova kolekcija turskog kreatora donosi inovativni dizajn koji garantuje do sada neviđeni wedding look. Dramatični rezovi, oversized rukavi ili, pak “2 u 1” kroj – svaki od njih stilizuje žensku figuru do savršenstva.

Drage dame, nemojte da gubite vreme u potrazi, jer ćete svoju haljinu iz snova pronaći u salonu venčanica Dar.

0 Comments

Оставите одговор