Uncategorized

Stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020!

stigla je nova kolekcija cosmobella 2020 Venčanice Dar 1

Stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020!

Drage dame, možete da odahnete, jer trendovi koje ste željno čekale konačno su pred vama. Sa novom sezonom pravo sa modnih pista stigli su i novi modeli venčanica čuvenog italijanskog brenda.

Gotovo da ništa ne slavi ljubav, romansu i nežnost kao venčanje, počev od izbora datuma preko, najlepše dekoracije za venčanje, pa do prvog plesa – svaki detalj u ovom danu pretvara vašu bajku u stvarnost. Ipak, glavno mesto u njemu pripada modelu omiljene venčanice.

Svojim raskošnim krojevima i bogatim ukrasima venčane haljine čine da se osećate poput dive na crvenom tepihu. One su zaslužne za osmehe gostiju i suze radosnice roditelja kada vas ugledaju kako koračate ka oltaru.

Upravo zbog toga buduće neveste su spremne da izdvoje dane u potrazi za onom pravom, ne pitajući kolike su cene kupovine venčanica.

Da ne biste previše lutale, salon venčanica Beograd, Dar vam poručuje: “Stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020!”

Stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020. i osvojila je srca devojaka širom sveta

stigla je nova kolekcija cosmobella 2020 Venčanice Dar 2

Kao što smo navikli kada su u pitanju Cosmobella venčanice, kreator Demetrios James Elias je iznova pokazao svoj nepresušni talenat.

Ove dizajnirane venčanice krase prepoznatljivi luksuzni materijali poput najfinijeg satena, skupocene svile, ručno vežene čipke i lepršavog tila.

Pored svima poznatog ličnog pečata kreatora, nova kolekcija pod nazivom “Eterea Eleganza” pokazala je i očaravajući vez, moderne aplikacije, neverovatne izreze i volumizirane siluete, pa smo sigurni da ćete se složiti sa nama da su ovo, definitivno, venčanice koje oduzimaju dah!

Kolekcija Cosmobella 2020. i donela nove trendove

stigla je nova kolekcija cosmobella 2020 Venčanice Dar 3

Nova kolekcija Cosmobella 2020. je stigla i pokazala nam zašto su princeza venčanice omiljene među nevestama širom sveta.

Ako ste pomislile da ste videle sve kada je reč o ovom stilu, prevarile ste se,  jer, gotovo je nemoguće odvojiti pogled od slojevitih suknji i dugog kraljevskog šlepa. Dok magični ukrasi na prelazu ka gornjem delu haljine pružaju dramatični efekat koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Cosmobella 2020. venčanice u stilu princeze akcenat stavljaju na gola leđa. Savršeni spoj sekspila i sofisticiranosti priča posebni jezikom romantike, dajući čitavom wedding looku glamur, vredan pamćenja.

Duboko otvorena leđa namenjena su smelim damama. Poluotvoreni modeli savršeni su za tradicionalne neveste, dok očaravajući tattoo efekat od čipke i kristala pravi je detalj na leđima trendi devojaka.

Stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020. u salonu Dar!

stigla je nova kolekcija cosmobella 2020 Venčanice Dar 4

Zahvaljujući salonu venčanica Dar stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020. i kod nas. Tim modnih stručnjaka ovog salona prisustvovao je prezentaciji najnovijih Cosmobella modela tokom Milano Bridal Week-a. Zato su za devojke iz naše zemlje izdvojili najlepše krojeve kolekcije za 2020. godinu.

Iako su Cosmobella kreacije sinonim za luksuz koji dolazi po pristupačnim cenama, salon Dar brine o budućim nevestama. Kako bi svaka devojka mogla da ponese željeni model, a da pri tom ne prekorači budžet za venčanicu, i ove godine organizuje vikend prezentaciju.

prelepe venčanice

Naime, 9. i 10. novembra u periodu od 10 do 20 časova, u prostoru salona moći ćete da se upoznate ne samo sa novom kolekcijom Cosmobella 2020, već i sa Tarik Ediz i Alessandro Angelozzi venčanicama.

Posetite nas i izaberite na vreme svoju venčanicu!