Pet koraka do savršenog venčanja

Pet koraka do savršenog venčanja

adminvencanja Comments 2 22/05/2019

Pet koraka do savršenog venčanja pretvoriće vaš dan u događaj koji se pamti.

Da li ste nekada zamišljale svoje venčanje? Divan prolećni dan – ne previše topao, a opet ni toliko hladan da se slavlje odigra u bašti omiljenog restorana. Ili je, možda, u pitanju letnje veče ispunjeno mesečinom i najdivnijim cvećem čiji miris se širi vazduhom?

Bez obzira na dan i godišnje doba, jedno je sigurno – svaki detalj, pa i najmanji, mora biti pažljivo isplaniran. Nažalost, mnogi mladenci naglašavaju da organizovanje venčanja može biti veoma stresno. Počev od broja gostiju, preko udovoljavanja želje roditelja, pa do nepredviđenih situacija, čini se da svako savršeno venčanje prate meseci ispunjeni nervozom.

Da biste to izbegli salon venčanica Beograd, Dar vam poručuje da obratite pažnju na pet koraka do savršenog venčanja.

Pet koraka do savršenog venčanja – budžet

Pet koraka do savršenog venčanja počinju planiranjem budžeta. On je glavna smernica za određivanje teme, mesta, pa i broja gostiju za slavlje.

Pet koraka do savršenog venčanja

Stručnjaci savetuju da prilikom određivanja iznosa za venčanje budete realni. Naročito ako vi i vaš partner sami plaćate celokupno venčanje. Čak i ako imate pomoć roditelja jasno odredite svoje mogućnosti i krećite se u okviru cifre koja vam stoji na raspolaganju. Na taj način ćete izbeći razočarenje ili dodatna zaduživanja.

Izbor mesta i benda za venčanje

Na osnovu broja gostiju krenite u potragu za mestom za venčanje. Budući mladenci često ističu da im je ovo najteži korak. Toliko je ljudi koji su vam dragi, toliko prijatelja sa kojima delite najvažnije datume u životu. Zato, počnite od kumova i najužeg kruga, pa tek onda proširujte spisak koliko vam budžet dozvoljava.

Nemojte da zaboravite da sezona venčanja uveliko traje. Te je veoma važno da na vreme odredite mesto venčanja. Srećom, letnja venčanja pružaju brojne mogućnosti. Toplo vreme, sunčani dani i pozitivni duh možete iz svečanih sala preneti u prirodu ili baštu nekog restorana kraj reke.

Kako je za dobru atmosferu koja se pamti najvećim delom zaslužna muzika, potrudite se da bend ima široki repertoar. Ukoliko niste sigurni koji su muzičari kvalitetni potražite preporuke prijatelja i rođaka. Obavezno pre rezervisanja poslušajte njihove nastupe uživo.

Pet koraka do savršenog venčanja – fotograf

Savršeno venčanje ne može se zamisliti bez fotografija na kojima su ovekovečeni srećni trenuci. Upravo su one ono što ostaje godinama nakon venčanja. Zbog toga brižljivo birajte profesionalce u svom poslu. Odluku vam mogu olakšati portfolija fotografa na sajtovima i društvenim mrežama.

Pet koraka do savršenog venčanja

Vama ostaje da se prepustite mašti i uživate u photo sessionu sa svojim partnerom.

Dekoracija i bidermajer

Najlepše dekoracije za venčanje pretvoriće vašu bajku u realnost. Sitni detalji na stolovima i raskošni cvetni aranžmani daju jedinstveni ambijent. Čak i obični restorani postaju divna oaza za proslavljanje najbitnijeg dana u životu.

Budite kreativni – zaboravite na klasične ukrase! Umesto toga dekorišite prostor u skladu sa temom venčanja, godišnjim dobom ili, pak, originalnim retro detaljima koji upotpunjuju model venčanice u vintage stilu.

Izbor venčanice i odela

Kada razmatramo pet koraka do savršenog venčanja nikako ne smemo zanemariti wedding look. I dok jači pol u kratkom roku pronađe svoju idealnu kombinaciju, bezbroj modela i stilova neveste stavljaju na slatke “muke”.

Pet koraka do savršenog venčanja

Za tradicionalne mlade pravi izbor jesu princeza venčanice. Skladnu figuru najbolje ćete istaći modelom venčanice u sirena stilu sa golim leđima. Dok za neformalne proslave tu su lepršave kratke venčanice.

Tek kada donesete odluku kakvu svadbenu haljinu želite, izaberite i aksesoar za venčanice.

Posetite salon venčanica Dar. Jer vas ovde čeka nova kolekcija Cosmobella 2019. i luksuzne Alessandro Angelozzi venčanice.

Оставите одговор