Uncategorized

Turske venčanice – Tarik Ediz

Turske venčanice

Turske venčanice – Tarik Ediz su osvojile srca devojaka širom sveta.

Nova godina je stigla, a sa njom i novi trendovi. Pravo sa modnih pista u prodavnice su se uselili aktuelni komadi odeće koje su žene željno iščekivale. Ipak, novoj sezoni najviše se raduju buduće neveste, jer su stigli novi modeli venčanica. Sada mogu da osete mekani dodir delikatne čipke i najfinijeg satena pod prstima, dok na licu blista osmeh znajući da je haljina iz snova konačno njihova.

Kao i svake sezone, kreatori su se potrudili da venčane haljine zrače novim stilovim i maštovitim krojevima. Tako da je gotovo nemoguće u mnoštvu modela izabrati samo jedan.

Turske venčanice

Ipak, postoji brend kojem nijedna dama ne može da odoli. Bridal kuća, čije dizajnirane venčanice osvajaju na prvi pogled, pa ne čudi što buduće neveste čekaju u redu kako bi rezervisale željeni model. Naravno, u pitanju su turske venčanice – Tarik Ediz!

Zašto su ove luksuzne venčanice omiljene nevestama otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Turske venčanice – Tarik Ediz slave žensku lepotu

Raskošan, zavodljiv, sofisticiran wedding look pružaju Tarik Ediz venčanice. Zahvaljujući jedinstvenom stilu koji neguje, ovaj izvanredni turski brend stekao je reputaciju visoke mode u bridal svetu.

Turske venčanice

Prefinjenost i glamur idu ruku pod ruku sa najpopularnijim krojevima Tarika Ediza. Dok neverovatna linija kojom čuveni kreator oblikuje telo čini da ove venčanice odgovaraju svakoj figuri, pa se u njima žene osećaju posebno, poput princeze iz bajke.

Skupocene tkanine upotpunjene su bogatim ukrasima. Među njima dominiraju nežna čipka, svetlucave niti i dramatični rezovi. Detalj na svakoj haljini je izuzetan, tako da će vaš izgled sigurno ostati u sećanju gostiju.

Turske venčanice – Tarik Ediz se proizvode pod budnim okom kreatora, pa bez obzira koji model izaberete možete biti sigurne da ste dobile unikatnu haljinu besprekornog kvaliteta.

Turske venčanice – Tarik Ediz krasi inovativanost u dizajnu

Sirena ili princeza venčanica”, večita dilema budućih nevesti. I dok su ranijih godina devojke morala da izaberu jedan od dva vodeća stila, u novoj godini turske venčanice – Tarik Ediz vas oslobađaju ove odluke.

Naime, poznati brend je lansirao nešto sasvim novo – 2 u 1 venčanice! Reč je o jednoj kreaciji koja objedinjuje dva modela.

Tradicionalni princeza kroj idealan je za ceremoniju venčanja i prvi ples. Dok za nastavak slavlja ne morate da kupujete drugu haljinu. Dovoljno je da skinete aristokratski šlep i dobićete sasvim novi, zavodljivi model.

Turske venčanice – Tarik Ediz u salonu Dar

Tarik Ediz kreacije možete pronaći u ekskluzivnom salonu venčanica Dar.

Turske venčanice

Kolekcija pod nazivom “White” obuhvata raznovrsne stilove. Počev od kraljevske princeza venčanice, pa do seksipilnog old Hollywood sirena kroja – svaka haljina donosi novu interpretaciju bezvremenske elegancije. U obilju izvrsnih ukrasa posebnu pažnju privlače jedinstveni rukavi koji obuhvataju stilizovanu kombinaciju lepršavih zvonastih i šik boho elemenata, dajući dramatični efekat čitavoj kreaciji, čime je dizajner još jednom dokazao da su njegovi modeli uvek sveži, do tada neviđeni.

Drage dame, posetite salon venčanica Dar kako biste se lično uverile u magiju Tarik Ediz venčanica, a mi smo sigurni da ćete se u njih zaljubiti čim ih ugledate.

 

 

2 thoughts on “Turske venčanice – Tarik Ediz

Comments are closed.