Uncategorized

Nova kolekcija Cosmobella 2021. – Venčanice nestvarne lepote

najlepse vencanice u Beogradu vencanice Dar 1

Nova kolekcija Cosmobella 2021. donosi krojeve koje ćemo sa nestrpljenjem čekati.

Venčanje je najvažniji događaj u životu parova. Ovo novo poglavlje daje njihovoj ljubavi viši smisao. Počev od određivanja datuma, preko odabira teme i mesta slavlja, pa do prvog plesa – svaki detalj je važan kako biste ostvarili bajku o kojoj ste sanjali.

Ipak, budimo iskreni! Venčanicama pripada glavna uloga. Zvuči neverovatno, ali jedino one imaju moć da na najlepši način oslikaju vaš karakter i predstave vašu lepotu, te ne čudi što buduće neveste provode mesece i mesece u potrazi za pravom svadbenom haljinom. A trenutak kada vam srce brže zalupa i lice obasja osmeh znaćete da ste probale svoju venčanicu iz snova.

Nova kolekcija Cosmobella 2021

Da ne biste gubile vreme u odabiru salon venčanica Beograd, Dar vam otkriva po čemu se nova kolekcija Cosmobella 2021. izdvaja od drugih.

Nova kolekcija Cosmobella 2021. ima sve karakteristike visoke mode

Da li ste se ikada zapitale šta je to visoka moda? Haute couture na francuskom označava “visoko šivenje”. Ovaj naziv ukazuje na kreiranje ekskluzivne odeće. Svaki komad se izrađuje ručno, od početka do kraja, i od najkvalitetnijih, skupocenih tkanina. Dok se svaki detalj dodaje sa posebnom pažnjom od strane čitavog tima dizajnera i krojača. S obzirom na količinu vremena, novca i veštine koji su potrebni za njihovu izradu modni kritičari opravdano tvrde da visoka moda nema cenu.

Nova kolekcija Cosmobella 2021

Upravo ovakve karakteristike od prve kolekcije nose sve Cosmobella venčanice. Ujedno, njih krasi jedinstveni, neponovljivi kroj kojim nam kreator Demetrios James Elias pokazuje nepresušni talenat za modu. Zapravo, reč je o inovativnom, maštovitom, estetski neprevaziđenom, čak pomalo revolucionarnom pristupu u dizajnu, pa možemo slobodno da kažemo da najnovije modele sigurno do sada niste videle ni u jednoj drugoj kolekciji, niti drugom brendu.

Nova kolekcija Cosmobella 2021. ide korak ispred u trendovima

Ako ste pomislile da više nijedna venčanica ne može da vas iznenadi svojom lepotom, prevarile ste se. Jer, do sada niste videle modele iz nove kolekcije Cosmobella 2021!

Nova kolekcija Cosmobella 2021

Čuvena bridal kuća je poznata i po novom viđenju vanremenskih trendova. Tako je za 2021. godinu oživela venčanice sa golim leđima. Međutim, ovog puta otišla je korak dalje, dodavši modelima dekolte.

Iako će se mnogima učiniti da je kombinacija rezervisana za smele dame, modeli nose pravu notu svedene ženstvenosti i prefinjene senzualnosti, pa ih možete poneti ne samo na velikom slavlju u svečanoj sali, već i na maloj intimnoj proslavi ili, pak, crkvenom venčanju.

Zašto je nova kolekcija Cosmobella 2021. namenjena svakoj nevesti?

Nova kolekcija Cosmobella 2021. obuhvata čak 3 linije.

Destination Romance venčanice su boho, eterične i prozračne. Lagani materijali i svedeni krojevi akcenat stavljaju na jednom detalju, poput čipkanog dekoltea na satenskoj haljini, oversized rukava ili crop topa kojim ćete pokazati savršenu figuru.

Naizgled svedeni, ovi modeli plene gracioznošću, stvarajući sasvim novu siluetu na svakoj devojci, pa ukoliko negujete suptilniji stil, ovo su prave venčanice za vas.

Elegantne i sofisticirane Oreasposa svadbene haljine donose jasne linije. Minimalistički dizajn u prvi plan ističe skupoceni materijal koji odiše prelepim šarmom. Čime još jednom potvrđuje pravilo “manje je više”.

Čipka od koje nećete moći da odvojite pogled dolazi u Cosmobella liniji. Bez obzira da li se odlučite za model venčanice spuštenih ramena sa čipkanim gornjim delom, seksipilni sirena kroj, tattoo efekat na golim leđima ili kraljevski šlep ukrašen čipkanim detaljima jedno je sigurno – u ovim venčanicama osećaćete se, zaista, poput princeze na balu.

Nova kolekcija Cosmobella 2021

Drage dame, koji model iz nove kolekcije Cosmobella 2021. je vaš favorit? Posetite salon venčanica Dar i uverite se same u nestvarnu lepotu čuvenih venčanica.

 

Related Posts

3 thoughts on “Nova kolekcija Cosmobella 2021. – Venčanice nestvarne lepote

Comments are closed.