Hand made venčanice

Hand made venčanice

adminvencanja Comments 5 16/05/2018

Hand made venčanice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Najbitniji detalj na svakom venčanju jeste venčanica. Mesecima pre proslave, buduće neveste kreću u potragu za onom, pravom, o kojoj su maštale čitavog života. Svakako nije lako pronaći savršenu venčanicu – bezbroj opcija, prelepih krojeva i modnh stilova stavljaju nas na slatke muke!

S obzirom da želite da izgledate jedinstveno i zasenite sve prisutne, možda je vreme da u svoje planove uvrstite hand made venčanice.
Salon venčanica Dar je tu da vam pruži savete kako biste omiljenu haljinu stvorile u svom stilu.

Hand made venčanice – dizajn koji vi kontrolišete!

Tačno znate šta želite, ali ne možete to i da pronađete! Budite bez brige jer uz dobrog krojača dobićete upravo onakvu svadbenu haljinu koja oslikava vaš karakter.

Hand made venčanice

Hand made venčanice možete ukrasiti u skladu sa vašim modnim stilom ili temom venčanja. Slično kao i venčanice u vintage stilu, možete im dodati šarm nekih davnih vremena. To mogu biti detalji koji su značajni za vas i vašu porodicu, a kojima ćete, još jednom, pokazati koliko ih volite.

Hand made venčanice potpuno odgovaraju vašoj figuri

Ne samo da su dizajnirane po vašim zamislima, već hand made venčanice su krojene i po vašim merama. Na taj način ćete biti sigurne da savršeno odgovaraju vašoj građi i da nećete morati da ih prepravljate kao što je čest slučaj prilikom kupovine venčanica.

Zapravo, hand made venčanice laskaju vašoj građi, jer naglašavaju atribute, a ujedno će sakriti sve mane.

Hand made venčanice vas oslobađaju stresa

Kupovina venčanice može biti veoma stresna. Koliko ćete samo modela probati i koliko će vas puta premeriti dok ne nađete venčanicu koju želite.

Hand made venčanice

Za razliku od ovakvih svadbenih haljina, hand made venčanice probate u jednoj radnji i po dimenzijama svog tela. Sa njima neće biti razočarenja, jer ćete biti sigurne da vam savršeno odgovaraju.

Takođe, u skladu sa dizajnom venčanice možete skrojiti i jedinstveni veo kao i druge dodatke sa kojima ćete zablistati za svoj veliki dan.

Hand made venčanice su deo visoke mode

Hand made venčanice su specifične izrade. Kako je za čitav proces njihovog stvaranja potrebno izdvojiti više vremena nego kod običnih venčanica, možemo slobodno reći da one nose sve karakteristike visoke mode.

Često je ceo tim najiskusnijih ljudi zadužen za samo jedan model, gde se mnogi delovi ručno rade kako bi se postigla autentičnost u dizajnu, a savršena završnica ogleda se u zahtevnoj konstrukciji i šavu koji je nevidljiv.

Izdvajaju se i izborom materijala. Reč je o najkvalitetnijim satenu, ručno rađenoj čipki, laganom tilu kao i drugim superiornim tkaninama koje daju dozu sofsticiranosti ovom raskošnom kroju.

Ukoliko želite unikatost koju donose hand made venčanice posetite salon venčanica Dar.

Hand made venčanice

Ovde ćete pronaći Alessandro Angelozzi venčanice. Modeli italijanske modne kuće su jedinstveni, stvoreni posebno za svaku damu. Jer, čuveni kreator pruža magičnu harmoniju kroz svaki kroj i detalj.

Bilo da su u pitanju venčanice u sirena stilu, A-kroja, princeza, Alessandro Angelozzi na najbolji način spaja elemente visoke mode, tradicije i novih trendova u poseban vid personalizovanih venčanica.

Оставите одговор