Uncategorized

Koja je savršena venčanica za trudnice?

Savršena venčanica za trudnice

Savršena venčanica za trudnice ulepšaće vaš veliki dan.

Čestitamo, odlučili ste da stanete na “ludi kamen”. I taman kada vam se čini da sreći nema kraja, stiže još jedna radosna vest – postaćete mama! Spoj dva glavna događaja u životu najlepši je dokaz prave ljubavi koja će zauvek trajati.

Savršena venčanica za trudnice

Međutim, planiranje venčanja sada dobija sasvim drugačiji tok, posebno je potraga za modelom venčanice iz snova otežana. Zato ne čudi što mnoge neveste odlažu proslavu do rođenja deteta, dok se druge odlučuju da sudbonosno “Da” izgovore u drugom ili trećem tromesečju. Ne samo da će time izbeći jutarnje mučnine i druge “slatke muke” koje prate prvi meseci trudnoće, već će imati dovoljno vremena da se naviknu na predstojeće materinstvo.

Drage, buduće mame ukoliko niste sigurne odakle da započnete potragu, salon venčanica Dar vam otkriva kako da pronađete savršenu venčanicu.

Savršena venčanica za trudnice mora savršeno da pristaje figuri

Izbor venčanice za trudnice može biti nezgodan, jer morate da uzmete u obzir da će se vaše telo uskoro promeniti. O tome naročito treba da vode računa neveste koje su se u potragu zaputile 6 meseci ranije, tj. čim ih je voljeni zaprosio.

Savršena venčanica za trudnice

Da ne biste brinule da li ćete moći da ponesete omiljenu haljinu, stručnjaci savetuju da svojim merama dodate 2 cm za svaki mesec od trenutka izbora do dana venčanja. Dodatnu sigurnost pruža šivenje venčanica. Ne samo da će ona u potpunosti odgovarati vašim merama, već ćete poneti unikatnu kreaciju.

Osim veličine, savršena venčanica za trudnice u velikoj meri zavisi i od tkanine. Preporučuju se mekani, rastegljivi materijali, poput romantične čipke, eteričnog tila ili krepa. Njihova lagana forma obezbeđuje komfor pri nošenju, dok skupoceni način izrade garantuje dašak elegancije u vašem wedding look-u.

Neka bude jednostavno!

Krinoline, uske korsete i materijale koji stežu ostavite po strani. Imajte u vidu da vam udobnost mora biti u prvom planu, pa su pravo rešenje jednostavni krojevi.

Iako su obične bele haljine prva pomisao na njih, jednostavne venčanice nisu nimalo monotone, niti skromnog izgleda. Svedeni dizajn, zapravo, se ogleda u suptilnom naglašavanju ženstvenosti. Upravo takav je carski, tzv. empire stil. Karakteristično sečenje ispod grudi i lepršavi kroj, koji lagano pada niz telo, daju slobodu struku, dok zavodljivi dekolte prebacuje fokus sa donjeg dela figure na nežnu liniju vrata i grudi.

Savršena venčanica za trudnice

Dodatna prednost se krije u šlepu. Naime, ovaj model opravdano nosi naziv carski, jer neretko dolazi sa šlepom, tako da je savršena venčanica za trudnice koje su maštale da na svom venčanju ponesu raskošnu princeza haljinu.

Budite maštovite!

Ko kaže da venčanice u sirena stilu nisu za trudne neveste? To je vaš dan i nemojte da dozvolite da vas nametnuta pravila sputavaju.

Ako ste, već, pronašle uski model u koji se osećate udobno, ne odlažite rezervaciju da ne biste ostale bez svoje venčanice. Ukoliko, pak, tek krećete u potragu neka vam kao inspiracija posluže slike svadbenih haljina Camile Alves i Heidi Klum. Ove poznate dame su za svoje venčanje izabrale sirena kroj kako bi u prvi plan stavile trudnički stomak.

Savršena venčanica za trudnice

Sezona venčanja je pred nama, te je pravi trenutak da posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju venčanice za 2021. godinu svetski poznatih brendova.

 

 

1 thoughts on “Koja je savršena venčanica za trudnice?

Comments are closed.