Virtuelno venčanje

Virtuelno venčanje – Prednosti moderne tehnologije

adminvencanja Comments 0 12/02/2021

Virtuelno venčanje, baš kao što mu naziv kaže, odigrava se putem interneta.

Dolazak Nove godine najavljuje i nove trendove u bridal svetu. I dok su buduće neveste željno čekale venčanice za 2021. godinu, promene su nastale i u samom konceptu slavlja. Razlog za to je, kao što ste pretpostavili, pandemija koju je izazvao korona virus.

Suočeni sa najvećim zdravstvenim problemom, mladenci su morali da reorganizuju svoje planove. Pojedini su se odlučili za odlaganje datuma venčanja kako bi sudbonosno „Da“ izgovorili pred više stotina gostiju u svečanoj sali. Drugi su, pak, rešili da poštuju naložene mere izabravši malo venčanje sa 30 zvanica, dok su treći otišli korak dalje, ostavivši tradiciju po strani, pa su najvažniji dan u svom životu preselili u virtuelni svet.

S obzirom da modernim društvom vlada tehnologija, postoji način da se vaši snovi ostvare. Počev od društvenih mreža, preko Skype, pa do Zooma – zadivljujuće je koliko je kreativnosti doneo ovaj novi trend venčanja.

Kako da organizujete virtuelno venčanje otkriva vam salon venčanica Dar.

Nemojte da štedite na tehnologiji!

Tehnologija je jedan od najvažnijih aspekata uspešnog virtuelnog venčanja. Kvalitetan zvuk, zajedno sa sjajnim osvetljenjem i stabilnom Internet vezom je od suštinske važnosti. Ukoliko ove 3 komponente nisu na najvišem nivou čitavo slavlje biće narušeno. Zato stručnjaci savetuju da obavezno nabavite najbolju opremu i da je testirate pre venčanja kako biste izbegli “kočenje” u konekciji ili mutnu sliku.

Virtuelno venčanje

Takođe, prilikom izbora morate da donesete odluku kako ćete emitovati svoje venčanje. Na raspolaganju su vam 2 opcije – platforme za streaming uživo ili video konferencije. Facebook Live se najčešće koristi za streaming. Pruža mogućnost gostima ne samo da prate slavlje, već i da ćaskaju jedni sa drugima. Video konferencije se vrše preko Zoom-a, Skype-a i Google Hangouts-a. U pitanju su interaktivnije opcije, jer je uključena i mogućnost međusobnog gledanja svih okupljenih.

Dekoracija za virtuelno venčanje

Ko kaže da proslava putem interneta ne treba da sadrži prelepi dekor, cvetne ukrase, muzičare i još mnogo toga što srećemo na klasičnim venčanjima. Nemojte da dozvolite da se vaš događaj završi sa prvim poljupce nakon izgovorenog “Da”. Naprotiv! Zabava tek treba da počne.

Virtuelno venčanje

Iako se ceremonija ne odigrava u svečanoj sali to ne znači da efekat sofisticirane elegancije treba da izostane. Mala venčanja pružaju, zaista, neverovatne mogućnosti u pogledu mesta. Dovoljno je da dodate lampione i atraktivne mašne u svojoj bašti i dobićete savršenu atmosferu. Ili, možda, želite da slavlje priredite u procvalom voćnjaku? Čak i dnevna soba uz pravu dekoraciju može da postane divna romantična oaza.

Kako su gosti deo vašeg dana, obavezno i njih uključite u ambijent. Da bi imali osećaj pravog slavlja preporučljivo je da hranu i piće podelite sa njima. U tome vam može pomoći dostava na njihovu kućnu adresu.

Izbor venčanice za virtuelno venčanje

Bez obzira na koncept venčanja jedno je sigurno – zvezda slavlja je venčanica! Te ne čudi što izbor prave zauzima centralni deo organizacije.

Virtuelno venčanje

Drage dame, ako želite da ponesete jedinstvene kreacije napravljene od luksuznih materijala i ukrašene skupocenim detaljima poseti salon venčanica Dar. U njemu vas čeka nova kolekcija Cosmobella 2021. koju krasi prepoznatljivi spoj sekspila i klasične prefinjenosti. Počev od novog stila princeza kroja, preko zadivljujućih golih leđa, pa do vanvremenske čipke – sigurni smo da će svaka devojka ovde pronaći model svoje venčanice iz snova.

Tehnologija napreduje svakodnevno i lepo je da postoje rešenja u ovakvim situacijama, ali toplina zagrljaja onih koje volimo je nezamenjiva. Zato verujemo i sigurni smo da će venčanja uskoro biti ono što su bila od pamtiveka – dan kada se uz pesmu i zagrljaje najvoljenijih slavi ljubav dvoje mladih koji kreću u zajednički život!

 

0 Comments

Оставите одговор