Uncategorized

Mala venčanja nose posebnu draž

Mala venčanja

Mala venčanja nose posebnu draž.

Svako pri pomenu najvažnijeg događaja u životu ima jasnu viziju o tome kakav će biti njegov posebni dan. I dok jedni u prvi plan stavljaju crkveno venčanje u poznu jesen, drugi radije koriste prednosti letnjeg venčanja kako bi stvorili uspomene za sva vremena.

Čak i u pogledu forme slavlja postoje razlike. Iako vlada nepisano pravilo da sudbonosno „Da“ treba izgovoriti pred više stotina gostiju, poslednjih godina malo venčanje budi sve veće interesovanje među mladencima.

Mala venčanja

Mala venčanja – Salon venčanica Dar

Ovakve proslave donose sasvim drugačiji doživljaj od velikih venčanja. Ne samo da su troškovi znatno niži, već vam omogućavaju da kvalitetno provedete vreme sa ljudima koji su vam najvažniji. Manji broj gostiju znači i manje stresa i opušteniju atmosferu. Ipak, nemojte misliti da je njegovo organizovanje znatno lakše, jer za nezaboravni dan svaki detalj mora biti brižljivo isplaniran.

Zbog toga vam salon venčanica Beograd, Dar daje ideje za mala venčanja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Potražite netradicionalna mesta za venčanje

Pronaći savršeni prostor za 200 gostiju zvuči kao nemoguća misija. Zapravo, dug spisak zvanicama ne ostavlja puno izbora, pa se sve svodi na elegantne sale restorana i hotela.

Mala venčanja

Za razliku od njih, sa malim venčanjima nema ograničenja. Da li ste oduvek sanjali da slavlje priredite u botaničkoj bašti? Ili vam je želja da svoje zavete izgovorite na brodiću koji se lagano udaljava od obale? Romantičari će sigurno želeti da obnove uspomenu na prvo upoznavanje, priredivši venčanje u omiljenom kafiću ili u fakultetskom klubu, dok za one koje žele da iznenade svoje goste nesvakidašnjim slavljem, tu su bioskopske i pozorišne sale. Složićete se – opcije su beskrajne, tako da ćete vrlo lako imati svoje slavlje iz snova.

Ukoliko je, pak, venčanje u krugu porodice savršeni ambijent naći ćete u bašti svoje vikendice. Uz malo truda i mašte unećete magiju koja će trajati duboko u noć.

Ostavite lični pečat na meniju

Klasični meni je out, jer vam mala venčanja daju mogućnost da ostvarite sve želje. Umesto tradicionalno servirane hrane, možete izabrati koktel party sa neodoljivim kanapeima. Ovi ukusni zalogaji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ujedno, gosti će sve vreme moći da plešu uz taktove poznatih pesama.

Korak dalje otići ćete ako meniju dodate street food, poput takosa i falafela. Dok belinu svadbene torte možete „razbiti“ voćnim kupovima, čokoladni fondantom, pa čak i sladoledom za najmlađe.

Kako izabrati venčanicu za mala venčanja?

Bez obzira na broj gostiju, venčanica je zvezda svakog slavlja, pa ne čudi što joj buduće neveste posvećuju najviše pažnje.

Mala venčanja

Zato, drage dame ako želite da ponesete raskošni princeza kroj ili zavodljivu sirenu ukrašenu čipkom i kristalima, nemojte se dvoumiti. Ovo je vaš dan i svaki model je pravi za mala venčanja, a da ne biste gubile vreme u potrazi, posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najpoznatiji brendovi, mnoštvo različitih stilova, kao i ljubazno i stručno osoblje koje će vam pomoći da zasijati na svojoj maloj proslavi.

Za devojke koje žele da diktiratu trendove, u salonu venčanica Dar čeka vas nova kolekcija Cosmobella 2021, pa možete biti sigurne da nijedna druga neveste pre vas nije ponela luksuznu kreaciju čuvene bridal kuće.

 

 

Related Posts