Uncategorized

Sirena ili princeza venčanica?

Sirena ili princeza venčanica

Sirena ili princeza venčanica? Pitanje koje često muči buduće neveste.

Verovatno ni jedna haljina u svetu mode nije toliko obožavana kao što je to venčanica. Ona je najsanjanija haljina, istovremeno raskošna i tradicionalna. Jer, svaka nevesta želi da izgleda savršeno na dan kada se udaje za čoveka svojih snova.

Ranijih godina izbor venčanice bio je veoma jednostavan. Međutim, danas postoji mnoštvo stilova, različitih modela i cena, pa izgleda nemoguće odlučiti se samo za jednu savršenu haljinu. Zato odabir prave venčanice uključuje budžet za venčanicu, kao i planiranje i razmatranje individualnog ukusa i ograničenja. A pre svega, odluku da li je bolja sirena ili princeza venčanica .

Salon venčanica Dar vam savetima može pomoći u razrešavanju ove večite delime.

Sirena ili princeza venčanica?  Sve zavisi i od forme venčanja

Tradiciju bele venčanice uvela je 1840. godine Kraljica Victoria na svom venčanju sa Princom Albertom. Detalji o kraljičinoj haljini od bele čipke brzo su se proširili putem novinskih izveštaja, reprodukcija i suvenira. To je uticalo da se mnoge neveste, po uzoru na kraljičin izbor, opredele za belu boju.

Sirena ili princeza venčanica - Salon venčanica Dar

Ovaj kroj venčanice u stilu princeze aktuelan je i danas. Zapravo, on predstavlja pravu tradicionalnu venčanicu koja nikada ne izlazi iz mode. Zbog toga, svake sezone mnogi modni kreatori u svojim bridal kolekcijama donose nove ideje tradicionalne forme.

Venčanice u stilu princeze pretvaraju vas u pravu savremenu princezu i idealne su za dame koje se drže tradicije. Takvim nevestama je veoma stalo da ispoštuju klasična pravila koja donosi svadbeno veselja. A jedan od njih jeste i izbor odgovarajuće venčanice.

Ipak, čest je slučaj da mladi parovi radije biraju tematska slavlja, neformalne intimne proslave ili se, pak, odlučuju da sudbonosno “da” kažu na nekon zanimljivom, nekovencionalnom mestu. Ovakva slavlja vam pružaju veću slobodu oko odluke zvane “sirena ili princeza venčanica“.

Sirena ili princeza venčanica – nađite balans u kroju

Izbor – sirena ili princeza venčanicanica je kombinacija više faktora. Naime, to je odluka vezana za kroj koji vam najbolje stoji, koji oslikava vaš karakter i odgovara vašem modnom stilu.

Sirena ili princeza venčanica

Ukoliko niste sigurne šta želite izbor venčanice može biti veoma složen, pa i stresan posao. Zato, pre polaska u obilazak obavezno dobro uradite svoj domaći zadatak. Tek tada ćete shvatitii da li želite da ponesete klasičnu, tradicionalnu ili, pak, izazovnu venčanicu, neobičnog kroja.

Imajte u vidu da tradicionalni model odgovara svakoj figuri. On podjednako dobro stoji i vitkim, kao i krupnim devojkama. Jer, naglašava ono najlepše na ženi – uzani struk i nežna ramena. Zahvaljujući širokom donjem delu svaki nedostatak tela postaje nevidljiv.

Ako želite da izađete iz klasične forme, onda je pravo rešenje za vas izazovna venčanica!

Možete izabrati neki od modela kratke venčanice. Ovaj kroj daje ležernu, opuštenu varijantu. Nećete morati da brinete o slojevima tkanine koji vas obavijaju, niti kako da plešete u “teškoj“ venčanici.

Za devojke koje su dovoljno smele, tu su venčanice u sirena stilu sa golim leđima. Ove svadbene haljine laskaju ženskoj figuri dok akcenat stavljaju na leđa koja mogu biti dodatno ukrašena raskošnom čipkom. Morate priznati – one su pravo oličenje izazovne sofisticiranosti!

Sirena ili princeza venčanica

Bez obzira da li se odlučite za sirena ili princeza venčanicu , posetite salon venčanica Dar. Ovde ćete pronaći Cosmobella venčanice kao i venčanice drugih dizajnera koje će zadovoljiti ukuse svih nevesta.