Uncategorized

Venčanice koje oduzimaju dah

Venčanice koje oduzimaju dah

Venčanice koje oduzimaju dah ostvariće snove svakoj nevesti.

Svaka ljubav je priča za sebe, svako venčanje je posebna bajka, a sve njih krasi romantika u ovom čarobnom danu.

Naravno, dodatnu dozu nežnosti donosi venčanica. Iako ćete je obući samo jednom u životu, ona predstavlja najvredniju haljinu, pa se njenom izboru posvećuje posebna pažnja.

Ukusi devojaka su različiti. Kao i modni stilovi koje nam donose svake godine novi modeli venčanica.

Međutim, kada u mnoštvu krojeva ugledate onaj od kog vam zastaje dah, znaćete da je to ta, prava, samo vaša venčanica iz snova.

Venčanice koje oduzimaju dah

Da bi vam izbor bio lakši salon venčanica Beograd, Dar predstavlja venčanice koje oduzimaju dah.

Venčanice koje oduzimaju dah dostojne su kraljevskog venčanja

Nema devojke koja ne želi da se za svoj veliki dan oseća poput princeza, a upravo takav efekat pružaju venčanice koje oduzimaju dah.

Bez obzira da li izaberete A-kroj ili neki od modela sirena ili princeza venčanica, jedno je sigurno – svaka pleni lepotom koja se ne može opisati rečima. Jer, donosi neverovatni spoj romantike, gracioznosti i glamura.

Venčanice koje oduzimaju dah

Za devojke koje žele da za taj dan izgledaju magično, najbolji izbor su venčanice sa šlepom. Predivna svila i najkvalitetnija čipka nikog neće ostaviti ravnodušnim. Baš poput mitskih sirena koja su zavodile svojom lepotom, a upravo takvu formu donose Alessandro Angelozzi venčanice.

Venčanice koje oduzimaju dah ručno su rađene

Hand made venčanice pružaju unikatni luksuz. Izrađene su od najskupocenijih materijala., i ukrašene raskošnim kristalima, najfinijom čipkom ili, pak, vanvremenskim biserima.

Ove venčanice koje oduzimaju dah ne podležu trendovima, ni komercijalnom dizajnu. Od same ideje pa do završnog šava njima je posvećen poseban tim stručnjaka. Zbog toga ih modni kritičari svrstavaju u posebnu kategoriju, jer poneti jedinstveni kroj po vašoj meri je stvar prestiža.

Venčanice koje oduzimaju dah

Ukoliko i vi želite da se izdvojite iz mase unifomisanih modela, izaberite šivenje venčanica po meri u salonu Dar, i postanite promoter domaćeg brenda – Dar design.

Cosmobella venčanice koje oduzimaju dah

Zahvaljujući salonu za venčanice Dar, budućim nevestama u našoj zemlji dostupne su Cosmobella venčanice.

Čuvena bridal kuća nas svake godine oduševi originalnošću modela. Takva je i nova kolekcija Cosmobella 2019.

Venčanice koje oduzimaju dah

Zaštitni znak brenda, čipka, našla se na svakoj kreaciji. Počev od tattoo detalja na leđima, preko sofisticiranih rukava, pa do čitavih modela ukrašenih ručno vezenom čipkom.

Bogatstvo stilova omogućuje svakoj dami da pronađe svoj model omiljene haljine. Jer se poznati kreator Demetrios James Elias potrudio da njegove haljine pruže vanvremensku klasiku, prefinjenu eleganciju, ali i dramatičnu ekstravaganciju.

Dok posebna linija Metropolitan Demetrios donosi venčanice u boho stilu. Lepršavim materijalima, karnerima i ležernim krojevima dat je autentični pečat modernih elemenata. Te ovi modeli nisu obični retro stil namenjen isključivo letnjim žurkama na plaži, već venčanice koje oduzimaju dah na svakom venčanju.

Posetite salon venčanica Dar i na vreme rezervišite svoju haljinu iz snova.

1 thoughts on “Venčanice koje oduzimaju dah

Comments are closed.