Uncategorized

Nova kolekcija Cosmobella 2019 koja će vas oboriti s nogu

Nova kolekcija Cosmobella 2019

Nova kolekcija Cosmobella 2019 svojom originalnošću i gracioznošću ostavlja sve bez reči.

Gotovo da nema devojke koja ne čeka nestrpljivo novu sezonu i nove trendove, a kada se tome doda reč venčanice neizvesnost je podignuta na viši nivo.

Iako su svadbene haljine tokom istorije prošle kroz različite krojeve i stilove, jednu karakteristiku su zadržale do danas, a to je titula posebne haljine o kojoj sve buduće neveste maštaju.

S obzirom da devojke žele da izgledaju savršeno na dan kada se udaju za čoveka svojih snova, u tome im mogu pomoći Cosmobella venčanice.

Salon venčanica Dar vam otkriva magiju koju donosi nova kolekcija Cosmobella 2019.

Nova kolekcija Cosmobella 2019 – jedinstveni spoj klasike i modernog dizajna

Kupovina i rezervacija venčanica su praćene dubokim emocijama. Zbog toga tvorac čuvene bridal linije Demetrios James Elias sa stručnim timom osluškuje želje i snove devojaka. Na taj način stvara kreacije u kojima će se neveste osećati posebno.

Nova kolekcija Cosmobella 2019

On nas svake godine iznova obraduju nesvakidašnjim idejama i inovativnim kreacijama koje na pravi način donose romantiku bez obzira kog je tipa i teme venčanje.

Ove godine, kao što smo i navikli, pravo sa modnih pista u salon Dar stigla je nova kolekcija Cosmobella 2019. S obzirom da se poznata modna kuća izdvaja od ostalih po izuzetnoj posvećenosti svakom klijentu, vrhunsku uslugu i najbolje stručnjake pronaći ćete u ovom salonu za venčanice Beograd– Dar.

Nova kolekcija Cosmobella 2019 je sinonim za prefinjenu raskoš

Cosmobella 2019 venčanice su dokaz da minimalizam nije opcija za venčanje iz bajke. Polazeći od delikatnih, senzualnih i prefinjenih detalja kreator je stvorio lirske haljine oblikovane čistim, a raskošnim notama.

Nova kolekcija Cosmobella 2019

Kao i prethodne, tako i nova kolekcija Cosmobella 2019 napravljena je od luksuznih tkanina. Oni uključuju najfiniju veženu čipku, prozirni til, baršunastu organzu i skupoceni saten. Prekrasni ukrasi u vidu kristala, perli, presvučenih dugmadi i cvetnih aplikacija dodaju glamur svakoj kreaciji. Te je sa njima aksesoar za venčanice suvišan.

Uvek svež dizajn zadovoljiće i najistančanije ukuse dama koje traže “nešto posebno, do sada neviđeno”.

Nova kolekcija Cosmobella 2019 je sinonim za italijansku ženstvenost

Cosmobella siluete prate liniju tela i laskaju ženskoj figuri. One uključuju najrazličitije modele. Počev od vanvremenske venčanice u stilu princeze sa rukavima ukrašenim čipkom, preko haljina A-kroja prelepog dekoltea, pa do zavodljivog dizajna venčanice u sirena stilu koji se pamti.

Takođe, nova kolekcija Cosmobella 2019 obiluje bojama. Pored tradicionalne bele, tu si nijanse slonovače, kao i puderaste boje koje su aktuelne ove sezone.

Zapravo, svaka venčanica iz nove kolekcije je savršena, svaka tako unikatna, pa stavlja buduće neveste na “slatke muke”, jer je nemoguće odlučiti se za samo jedan model.

Nova kolekcija Cosmobella 2019

Ipak, bez obzira koju izaberete za najbitniji dan u životu, budite sigurne da će vas svaka kreacija koju donosi nova kolekcija pretvoriti u modernu princezu.

Posetite salon venčanica Dar i na vreme pronađite svoju omiljenu haljinu u novoj Cosmobella 2019 kolekciji.