Uncategorized

Venčanja u krugu porodice – Pretvorite svoje malo venčanje u bajku

Venčanja u krugu porodice

Venčanja u krugu porodice postaju sve popularnija.

Zvuk svadbenih zvona, osmesi na licima gostiju i zaljubljeni pogledi dok izgovarate sudbonosno „Da“ – sigurni smo da će se svi složiti da je ovo savršeni opis za početak zajedničkog života, jer ne postoji osoba na svetu koja makar jednom nije zamišljala svoje venčanje iz snova.

Od obilja cveća, dekadentnog kolača, pa čak do monogramskih salveta – svaki detalj igra važnu ulogu u posebnom danu, pa ne čudi što želimo da ga podelimo sa najmilijim.

Međutim, ove godine venčanja imaju sasvim drugačiju formu. Smisao je, zapravo, isti, ali broj gostiju je unapred određen za sve parove. Razlog za to je korona virus. Novootkrivena bolest se proširila brzinom svetlosti, poprimivši karakteristike pandemije. Što je uslovilo i izmene u svakoj životnoj sferi, uključujući i organizovanje venčanja, pa umesto slavlja sa preko 200 gostiju sada je aktuelno malo venčanje.

Venčanja u krugu porodice

Drage dame, ako ste oduvek maštale o velikoj ceremoniji, nemojte da očajavate, jer venčanja u krugu porodice imaju brojne prednosti. O kojima je reč otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Venčanja u krugu porodice štede vreme i novac

Priprema venčanja je veliki posao, samim tim i skup, koji zahteva više hiljada evra. Kako najveći deo izdvojenih finansija odlazi na prostor i meni, skraćivanjem liste gostiju, značajno ćete smanjiti i svoje troškove.

Venčanja u krugu porodice

Čak i ako imate prilično veliki budžet, venčanja u krugu porodice daju vam mogućnost da se više posvetite detaljima. Možda ste oduvek želele model skupe dizajnirane venčanice ili, pak, proslavu sa egzotičnim jelima – sada je pravi trenutak da to i ostvarite.

Jedna od ključnih prednosti malih venčanja jeste lakoća organizovanja, što je posebno značajno ako imamo u vidu da su zbog korona virusa mnoga prolećna slavlja pomerena za letnje i jesenje dane. Manje odluka znači i manje stresa, manje gužve. Takođe podrazumeva više vremena koje ćete provesti uživajući u druženju sa deverušama i u potrazi za omiljenom haljinom.

Venčanja u krugu porodice su sinonim za intimnost

Da li ste ikada bili na venčanju gde ste jedva imali vremena da razgovarate sa mladom i mladoženjom i čestitate im? Sa druge strane, mladencima dolazak od stola do stola kako bi se pozdravili i pokušali da provedu po nekoliko minuta sa svakim gostom može biti iscrpljujuće. Upravo je ovaj nedostatak vremena glavni problem velike liste gostiju.

Venčanja u krugu porodice

Za razliku od njih, venčanja u krugu porodice ostavljaju vam dovoljno prostora da se posvetite svakom i da zaista podelite ovaj dan sa njima. Dodatna prednost: gotovo svi gosti na slavlju se već poznaju tako da je dobra atmosfera unapred zagarantovana.

Venčanja u krugu porodice pružaju više mogućnosti

Velike sale već imaju svoj elegantni enterijer, pa ne možete drastično da ih izmenite, dok su mala venčanja fleksibilnija i u pogledu prostora. Možete ih upriličiti na jahti, u vinariji, omiljenom kafiću, pa i u sopstvenom dvorištu. Na taj način daćete lični pečat svom slavlju, koji će se pamtiti zauvek.

Topli letnji dani su idealni za venčanje u krugu porodice. Zato na vreme posetite salon venčanica Dar, jer vas ovde čekaju najpoznatiji svetski brendovi venčanica.

 

 

Related Posts