Uncategorized

Planiranje venčanja – 6 stvari za vodič kroz vaš planer

Planiranje venčanja

Planiranje venčanja je jedan od najlepših ali svakako i najstresnijih stvari koje ćete uraditi u svom životu.

Ukoliko ste u procesu planiranja venčanja, moguće je da ste već počeli da se suočavate sa izazovima koje ono nosi.

Kako bi smo vam olakšali „slatke muke“, salon venčanica Beograd – Dar, navodi vam 6 stvari koje bi ste svakako trebale da izbegavate.

Budžet za venčanje

Nikada nemojte potrošiti više od onoga što ste predvideli da bude vaš budžet za venčanje!

Datum za venčanje

Prva stvar koju treba da uradite pre nego što bilo šta rezervišete ili dogovorite, jeste koliko novca možete da potrošite.

Ne samo da ćete na taj način eliminisati stres oko nepotrebnih troškova, već ćete uspeti da možda sačuvate novac za zajednički život koji je pred vama.

Nikada ne dozvolite da neko utiče na vaše planiranje venčanja

Venčanja mogu pokrenuti neke veoma snažne emocije, posebno kada se radi o tradiciji i poštovanju običaja.

Ne zaboravite da je to dan venčanja vas i vašeg voljenog bića i da treba da bude baš po vašoj meri. Zato, venčanicu, fotografe, hranu, prostor, dekoraciju…birajte isključivo u dogovoru sa svojim partnerom.

Imajte realna očekivanja

Nikada nemojte očekivati da vaše venčanje izgleda poput onih koje ste gledali u časopisima.

Planiranje venčanja

Časopisi o venčanjima mogu vam pomoći da sakupite ideje i dobijete inspiraciju za sopstveno venčanje. Glavni fokus treba da budete vi i vaš voljeni, a očekivanje da vaše venčanje treba da bude kao sa slike stvoriće vam dodatni stres i opterećenje.

Stvorite venčanje po svojoj želji, jedinstveno i unikatno i samo tako ćete uživati kako vi, tako i sve vaše zvanice.

Planiranje venčanja – Ne zanemarite svoje goste

Iako bi dan venčanja trebao 100% da bude vaš i usmeren ka vama, ne treba zaboraviti ni ljude koji su došli da sa vama taj dan proslave i uveličaju ga.

Neki su doputovali iz daleka, odvojili svoje vreme i novac za vaše venčanje i zato treba da ga i za njih učinite nezaboravnim. Posvetite pažnju svakoj zvanici i učinite da se osećaju počastvovano jer su deo vaše magične svečanosti.

Ne odbijajte ruku koja vam pruža pomoć

Planiranje venčanja je stresno, upravo zato nemojte odbiti pomoć. Sasvim je prirodno da želite sve sami da učinite za svoje venčanje, ali smo sasvim sigurni da su najorganizovanija i najmanje stresna venčanja bila ona koja su organizovana uz pomoć porodice i prijatelja.

Planiranje venčanja

Parovi često ne žele da opterećuju druge, ali ukoliko vam se pomoć ponudi, ne odbijajte je. Bićete na kraju iznenađeni koliko ćete vremena, pa i novca uštedeti na taj način.

Slavite ljubav!

Nikada nemojte zaboraviti o čemu se zapravo radi kada je vaše venčanje u pitanju. Na kraju krajeva vaše venčanje treba da bude slavljenje ljubavi jedno prema drugom. Nemojte se previše opterećivati nebitnim stvarima poput boja, dekora…ne zaboravite da sve traje samo jedan dan.

Planiranje venčanja

Umesto toga usresredite se na deljenje i stvaranje uspomena, pokazujući jedno drugom neizmernu ljubav i podršku i učinite da u novi život uđete samo sa ljubavlju koju ćete negovati zauvek.

 

2 thoughts on “Planiranje venčanja – 6 stvari za vodič kroz vaš planer

Comments are closed.