Uncategorized

Haljine venčanice

Haljine venčanie

Haljine venčanice su idealne jer u jednoj toaleti možete imati kako onu za glamurozno venčanje, tako i večernju haljinu za neformalna mala slavlja.

Cela prošla godina donela je mnogobrojne promene u svim segmentima života. Posebno su primetna u bridal svetu, pa je samim tim cela situacija uticala i na izbor venčanica za koje su se buduće neveste odlučivale.

Salon venčanica u Beogradu – Dar, izdvaja u narednom blogu haljine venčanice koje su naši favoriti.

Kratke haljine venčanice

Obzirom na celu situaciju sa virusom Covid 19, večina budućih mladi je bila veoma zainteresovana za kratke venčanice.

Haljine venčanie

Idealne su za venčanja u krugu porodice a opet u sebi nose dozu šika. U njoj će svakako do izražaja doći vaše vitke noge, kao i cipele koje ste posebno birale za tu priliku. Naš predlog je da izaberete cipele u jarkim bojama u kojima ćete iskočiti iz klišea standarnih mladi.

Dodatna prednost, kratku venčanicu možete iskoristiti i za bilo koju drugu svečanu priliku.

Bjakovite princeza venčanice

Haljine venčanice u stilu princeze su bezvremeni klasik. Ako ikada postoji vreme da se prepustite romantiku u sebi, venčanje je idealan momenat za to.

Ne postoji ništa ženstvenije od uskog korseta koji naglašava vaša bedra i penušave suknje urađene od kaskadnih volana koji predstavljaju hiroviti i smeli modni detalj.

Probudite pincezu u sebi i prepustite se čarima koje vaš najvažniji dan donosi.

Lepota je u jednostavnosti

Jednostavne venčanice svedenog kroja namenjene su nevestama koje ne žele previše detalja. Minimalistički kroj zauzeo je posebno mesto u bridal svetu. Satenske venčanice koje prate liniju tela naglasiće diskretno svaku oblinu.

Haljine venčanice

Ukoliko želite da ipak dodate neki ukras, pojas protkan kristalima ili efektna ogrlica, biće sasvim dovoljan detalj.

Venčanice sa „puf“ rukavima

Pre nego što potpuno otpišete ovaj trend haljina venčanica, inspirisanih 80-tim godinama, poslušajte koje prednostii nudi ovaj model. Rukavi koji se skupljaju kod zgloba i lepršaju u predelu ramena predstavljaju prefinjenu romantiku, koja će vašem izgledu dati dozu bezvremenog šika.

Prednost je što se rukavi mogu skidati i tako ćete tokom zabave dobiti sasvim novi model venčanice.

Suptilna iskričava haljina

Izgledajte poput ledene princeze, dok se vaša haljina presijava i iskri.

Haljine venčanice

Treperenje blistavog tila, protkanog diskretnim šljokicama nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dodatni savet je da uz ovakvu venčanicu ne idu preterani modni dodaci. Jednostavno, haljina će biti dovoljna sama po sebi.

Pantalone umesto haljine venčanice

Alternativa venčanicama, posebno za neformalna slavlja jesu pantalone iskombinovane sa efektnim gornjim delom. U ovoj kombinaciji svaka mlada će se osećati veoma prijatno i udobno.

Haljine venčanice

Za wedding trend 2021. godine, savršeno krojene bele pantalone, sa gornjim delom sačinjenim od najfinijih materijala i čipke, potpuna su inovacija u bridal svetu mode.

Uske venčanice 

Uske haljine venčanice namenjene su nevestama koje imaju skladnu građu i žele da naglase svoje obline. Ovde pre svega spadaju sirena venčanice čuvenog italijanskog dizajnera visoke mode Alessandra Angelozzia.

Haljine venčanice

Skupocena svila i detalji od ručno vezene čipke ostaviće izabranika vašeg srca bez daha.

Kvadratni dekolte

Ovaj oštri geometrijski stil pristaje nevestama koje žele da naglase ramena i dekolte. Ovakav tip venčanice je pogodan za sve vrste venčanja kao i za različite materijale, saten, modernu čipku ili pak krep.

Ukoliko imate nedoumicu koja venčanica će odgovarati vašem tipu venčanja, budite slobodni da se obratite našem stručnom timu. U odnosu na tematiku venčanja, vašu građu i lične prohteve potrudićemo se da pronađemo venčanicu koja će vam savršeno pristajati.

 

 

 

 

 

Related Posts