Venčanice 2021

Venčanice 2021. – Trendovi koji će vas osvojiti!

adminvencanja Comments 3 18/03/2021

Da li i vi jedva čekate nove trendove u bridal svetu? Venčanice 2021. će vas oduševiti inovacijama u krojevima i raskošnim materijalima.

Salon venčanica u Beogradu – Dar, predstavlja vam najnovije trendove za 2021. godinu koje smo tako željno očekivali.

Vančanice 2021. u stigle su u salon venčanica Dar!

Nova kolekcija Cosmobella 2021. je u našem salonu. Pregršt modnih detalja koji su zastupljeni kako kroz klasične siluete, tako i kroz raskošne princeze, koje nikada nisu bile veličanstvenije.

Potpuno smo sigurni da će vas inspirisati za planiranje venčanja, a neveste će  konačno sa izabranom venčanom haljinom moći da obeleže taj najvažniji datum u svom rokovniku.

Savršeni spoj klasičnog i modernog

Venčanice 2021. su toliko veličanstvene da smo sigurni da ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled.

Elegantne i sofisticirane, ove haljine predstavljaju idealnu kombinaciju klasičnih modela sa modernim dodacima koji ostavljaju bez daha.

Bezvremenske siluete u 2021.godini dobijaju osveženje u vidu seksi proreza, sjajnih detalja od kristala i najluksuznije čipke.

Venčanice 2021.

Da li smo spomenuli i džepove, koji su potpuni modni hit svake moderne neveste koja osnovne sitnice uvek mora imati pri ruci?!

Venčanice 2021.u boho stilu

Venčanice u boho stilu su eterične i prozračne. Lagani materijali i svedeni krojevi akcenat stavljaju na jednom detalju, poput čipkanog dekoltea na satenskoj haljini, oversized rukava ili crop topa kojim ćete pokazati savršenu figuru.

Naizgled svedeni, ovi modeli plene gracioznošću, stvarajući sasvim novu siluetu na svakoj devojci, pa ukoliko negujete suptilniji stil, ovo su prave venčanice za vas.

Venčanice 2021.

Elegantne i sofisticirane Oreasposa svadbene haljine donose jasne linije. Minimalistički dizajn u prvi plan ističe skupoceni materijal koji odiše prelepim šarmom. Čime još jednom potvrđuje pravilo “manje je više”.

Venčanice sa 3D motivima 

Oda prirodi – ove venčanice bukvalno najavljuju proleće i cvetanje koje je predstavljeno divnim listićima i 3D cvetovima. Iluzija stvarnih cvetova posutim po venčanici daće vam istinski jedinstven izgled.

Venčanice 2021.

Cvetni detalji prate haljinu od ramena i spuštaju se prema raskošnoj suknji.

Venčanice sa 3D motivima namenjene su pre svega nevestama sa stilom.

Ove sezone, pored cvetova, u igri su i razigrani leptiri, elementi iz prirode, pa i etno motivi. Zahvaljujući nestvarnom dizajnu svaki od njih dodaje dražesni šarm haljini, bilo da je ona modernog ili tradicionalnog stila.

Venčanice 2021. – Manje je više!

Uske satenske venčanice predstavljaju savršeni spoj elegancije i šika i pruža mogućnost da vaša ženstvenost dođe do punog izražaja, izdvajajući vas iz mase istih.

Venčanice 2021.

Za razliku od pregršt slojeva, karnera, raskošnih ukrasa i mešavine materijala, koje kreatori pokušavaju da ukombinuju ove venčanice se fokusiraju na jedan ili dva inovativna elementa, a to je zadivljujući saten i luksuzna čipka dodata na donji deo haljine.

Raskošna, ručno vežana čipka svaku, pa i svedenu kreaciju, podiže na viši nivo, dajući joj odraz visoke mode, dok nežna tekstura satena, zahvaljujući najfinijem tkanju, donosi neverovatnu dozu luksuza, bez obzira kakav ste model izabrale.

Uplovite u magični svet venčanica i na vreme rezervišite svoj model iz snova u kome ćete izgovoriti sudbonosno DA!

 

Оставите одговор