Uncategorized

Najlepše dekoracije za venčanje

Najlepše dekoracije za venčanje

Najlepše dekoracije za venčanje su jedan od najvažnijih detalja na proslavi.

Venčanica je omiljena haljina svih dama. Iako je nosite samo jednom u životu, ona čina da se osećate poput princeza, pa ne čudi što njenom izboru posvećujete najviše pažnje.

Međutim, da biste imale venčanje iz snova, morate voditi računa o svakom detalju. Jedan od njih jeste ukrašavanje prostora za venčanje. Upravo on pretvara vašu bajku u realnost i stvara ambijent koji će ostati u sećanju gostima.

Najlepše dekoracije za venčanje

Koje su najlepše dekoracije za venčanje otkriva vam u ovom blogu salon za venčanice Dar.

Najlepše dekoracije za venčanje prate trendove

Baš kao što venčanice kroz istoriju podležu trendovima, tako se i najlepše dekoracije za venčanje menjaju iz sezone u sezonu.

Svakog decembra Pantone Color Institut objavljuje boju koja će biti glavna naredne godine. Za 2019. izabrana je Living Coral. Ne samo da ćemo je sretati na modnim pistama, već će vladati i enterijerom, make up trendovima, cvetnim aranžmanima, pa i dekoracijom za venčanja.

Živopisna koralna nijansa poput kaleidoskopa očarava kako oko tako i um posmatrača. Zlatni podton naglašava lepotu donoseći neverovatnu dozu radosti u vašem najbitnijem danu. Zato, ispunite vaze cvećem u ovoj boji i “osvežite” stolice koralnim nijansama. Ukoliko želite da uskladite aksesoar za venčanice sa glavnim trendom ponesite prelepi nakit od korala.

S obzirom da je Living Coral ne samo vesela, već i nežna boja, ona zrači duhom davnih vremena, pa je idealna za retro slavlja i venčanice u vintage stilu.

Za potpuni efekat ukrasite stolove čipkanim detaljima i perlama, a starinske tegle pretvorite u zanimljive svećnjake.

Klasične kombinacije su najlepše dekoracije za venčanje

Venčanice u stilu princeze spadaju u vanvremenske komade, a uz njih najbolje odgovaraju klasični detalji u crvenoj i zlatnoj boji.

Najlepše dekoracije za venčanje

Ovakva dekoracija je nezaobilazna za tradicionalna venčanja. Bele stolnjake od damasta, elegantne porculanske tanjire i skupocene čaše od kristala upotpunite crvenim ružama i zlatnim svećnjacima. Ne samo da će ove boje “razbiti” monotoniju beline, već će čitav prostor obasjati glamurom dostojnim za vaš veliki dan.

Ukoliko ste prava tradicionalna nevesta izaberite i bidermajer u crvenim i zlatnim nijansama.

Najlepše dekoracije za venčanje u zimskim mesecima

Pogrešno je mišljenje da jedino topli dani nude najlepše dekoracije za venčanje. Naime, svako godišnje doba je čarobno i, baš, svako donosi prepoznatljive boje i cveće.

Stručnjaci savetuju da su idealne dekoracije za zimsko venčanje u nežnim plavim i roze nijansama. Dok će poneki ukras u srebrnoj boji dočarati zimsku magiju.

Kao ukrase iskoristite i darove prirode. Iako jednostavne, uz malo sjaja i šljokica, šišarke postaju prefinjeni detalj na stolu. Sa borovim grančicama i svećama asociraju na prazničnu atmosferu karakterističnu za venčanja u ovo doba.

Za originalnu dekoraciju napravite od šišarki venčiće koje ćete dodati trakama na svadbenim stolicama. Možete ih iskoristiti i za nevestin buket i ukras na mladoženjinom reveru. Mogućnosti koje zimski ukrasi pružaju su, zaista, neograničene, a inspiraciju za njih pronađite na internetu.

Najlepše dekoracije za venčanje

Drage dame, posetite salon venčanica Beograd, Dar, jer ćete ovde pronaći venčanice koje oduzimaju dah, kao i stručne savete za organizovanje slavlja.

 

1 thoughts on “Najlepše dekoracije za venčanje

Comments are closed.