Uncategorized

Najlepše venčanice u Srbiji

Najlepše venčanice u Srbiji

Najlepše venčanice u Srbiji možete pronaći u ekskluzivnom salonu Dar.

Gotovo da ne postoji devojka na svetu koja u detinjstvu nije zamišljala svoje venčanje – počev od najlepše dekoracije za venčanje, preko svadbene torte, pa do najsitnijeg detalja venčane haljine.

Međutim, tek kada izaberete datum za venčanje, shvatate da potraga za haljinom iz snova nije nimalo laka. Ipak je u pitanju kreacija koja mora da vas predstavi u najlepšem svetlu, ne samo da oslikava vaš modni stil, već postavlja ton čitavoj proslavi. Ujedno, to je najskuplji komad odeće koji ćete ikada poneti u životu, a da ne pominjemo da će pogledi svih prisutnih tog dana biti uprti upravo u vaš wedding look, pa ne čudi što buduće mlade osećaju pritisak prilikom izbora.

Najlepše venčanice u Srbiji

Mnoštvo čarobnih krojeva, kao i cene iznajmljivanja venčanica dodatno otežavaju potragu i nameću brojna pitanja. Da li mi bolje stoji sirena ili princeza venčanica? Gde pronaći dizajnirane venčanice? Koje su top 5 venčanica?

Da ne biste imale dilemu prilikom potrage, predstavljamo vam najlepše venčanice u Srbiji.

Najlepše venčanice u Srbiji naglašavaju nežna ramena

Složićete se svi da ništa ne daje takvu notu ženstvenosti, kao model svadbene haljine spuštenih ramena. Verovali ili ne, ovaj kroj postoji od kraja 19. veka, pa možemo slobodno da kažemo da su u pitanju svojevrsne venčanice u vintage stilu.

Najlepše venčanice u Srbiji

Zahvaljujući engleskom kreatoru Charlesu Fredericku Worthu poznati princeza stil dobio je novi izgled, koji su karakterisali pufnaste rukavi i blago spuštena ramena. Danas, ovaj nežni detalj možemo videti na venčanicama različitih stilova, tako da će i najprobirljivije dama pronaći haljinu koju žele.

Iako su gola leđa asocijacija za venčanje na moru, neveste ih rado biraju i za hladne dane. Jer, ko može da odoli nenametljivom seksipilu koji donose ove svadbene haljine.

Najlepše venčanice u Srbiji sa spuštenim ramenima nalaze se u kolekciji “White” kreatora Tarika Ediza. Jedinstveni spoj ručno vežene čipke i golih ramena namenjen je nevestama koje žele sofisticirani izgled sa suptilnim elementima klasike. Bez obzira da li se odlučite za model sa mašnom na pojasu, raskošni kroj princeza venčanice ili, pak, kreaciju sa trendi balon rukavima, budite sigurne – vaš stil ostaće upamćen.

Najlepše venčanice u Srbiji slave žensku siluetu

Zavodljivo, a istovremeno prefinjeno – najbolji je opis venčanice u sirena stilu. Iako se bridal trendovi smenjuju iz sezone u sezonu, ovaj kroj se provalači kroz svaku novu kolekciju, pa opravdano nosi epitet vanvremenskog modela.

Naravno, zavodljivi stil krasi i najlepše venčanice u Srbiji, a među njima se posebno izdvajaju Alessandro Angelozzi kreacije. Najkvalitetnije materijale prate skupoceni ukrasi dajući prepoznatljivi pečat koji poznati brend svrstava u Visoku modu.

Prelepa Moscata ima nežne rukave od najfinije čipke, pa je idealna za romantične dame, dok model Sebastian donosi dašak glamura Zlatnog doba Holivuda.

Najlepše venčanice u Srbiji nose potpis čuvene italijanske bridal kuće

Baš kao što je Pariz prestonica ready-to-wear revija, tako je Milano centar bridal sveta. Zbog toga su devojkama širom sveta omiljene italijanske venčanice, Cosmobella.

Najlepše venčanice u Srbiji

Krajem godine u salon Dar stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020, tako da buduće neveste i u našoj zemlji mogu da isprate vodeće trendove među venčanicama.

Centralno mesto u kolekciji zauzima princeza kroj koji akcenat stavlja na gola leđa. Kao što smo navikli nove modele karakteriše unikatni dizajn i luksuzni način izrade. Raskošna čipka, cvetni detalji, najfiniji saten, tattoo efekat na leđima, bogati šlep – nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pa je prosto nemoguće odlučiti se samo za jednu Cosmobella venčanicu.Najlepše venčanice u Srbiji

Posetite salon venčanica Beograd, Dar kako biste na vreme pronašle svoju najlepšu venčanicu!

2 thoughts on “Najlepše venčanice u Srbiji

Comments are closed.