Uncategorized

Venčanice za trudnice i krupnije modele

Venčanice za trudnice

Venčanice za trudnice bude najdivnija osećanja.

Možemo slobodno da kažemo da su venčanje i rođenje deteta, dve najlepše stvari u životu jedne žene. Jer, su oba događaja rezultat prave, iskrene ljubavi koja je predviđena da traje zauvek.

Venčanice za trudnice

Svaka mlada želi da izgleda savršeno na dan svog venčanja, a to što ste trudni ne treba da bude prepreka tome. Naprotiv, imate dovoljno vremena da organizujete venčanje iz snova koje ste tako dugo priželjkivale.

A kako da izaberete pravi kroj venčanice za trudnice i krupnije modele pomoćiće vam savetima salon venčanica Dar.

Venčanice za trudnice i krupnije modele – udobnost na prvom mestu

Bez obzira u kom ste mesecu trudnoće imajte u vidu da izaberete model venčanice u kome će vam biti udobno. Baš kao što cipele treba da vam omoguće da igrate celog dana, tako i svadbena haljina mora da vam pruži sav komfor i slobodu pokreta.

Budite bez brige. Trenutna građa vašeg tela ne ograničava izbor. Danas, venčanice za trudnice i krupnije modele dolaze u najraznovrsnijim verzijama, te ćete sigurno pronaći onu koja odgavara stilu koji negujete.

Romantične venčanice za trudnice i krupnije modele

Najčešće, buduće mame i krupnije dame se odlučuju za svedene, klasičnije krojeve. Ako želite da igrate na sigurno, najbolja opcije jesu tradicionalne venčanice u stilu princeze . Ne samo da su vanvremenske, već ove venčanice za trudnice i krupnije modele svake sezone dolaze u novim formama te nas iznova oduševljaju.

Modni kritičari smatraju da su one savršene za svaku figuru – puna suknja lako će prekriti nedostatke, dok će ukrašeni gornji deo skrenuti pažnju na nežnu liniju vrata i lepo lice.

Ipak, vodite računa da vam kroj ne bude previše “težak“, već birajte materijale koji ne zahtevaju gomilu slojeva kako bi se postigao efekat balske haljine.

Budite smele – ponesite maštovite venčanice za trudnice!

Ko kaže da venčanica mora biti duga. Zaboravite na sve predrasude i ponesite kratke venčanice za trudnice i krupnije modele.

Venčanice za trudnice

Lepršavi modeli koji su sečeni ispod grudi istaći će vašu romantičnu stranu. Ujedno, ležerni kroj do kolena koji prati liniju ne može biti napadan, već nežan sa dozom senzualnosti.

Za potpuni efekat: pokupite kosu u ležernu punđu i ukrasite je hair aksesoarima u vidu cvetova.

Ukoliko, pak, želite da budete sigurne da će svadbena haljina potpuno da odgovara vašem telu odlučite se za hand made venčanice. Ne samo da su dizajnirane po vašim zamislima, već su ove venčanice za trudnice i krupnije modele krojene i po vašim merama, pa se i potrebne korekcije mogu vrlo lako uraditi.

Neka poslednja proba bude nedelju dana pre velikog dana

Venčanice za trudnice

S obzirom da venčanicu birate nekoliko meseci pre svadbe, to znači da će vaš trudnički stomak do bitnog dana porasti. Zato, stručnjaci predlažu da kupite broj veći. A ako radite po meri, onda neka generalna proba bude nedelju dana pre venčanja. Tako ćete izbeći situaciju da vam najbitnija haljina bude mala ili da vam ne stoji onako kako ste očekivale.

Prelepe venčanice za trudnice i krupnije modele možete pronaći u salonu venčanica Dar. Posetite nas i otkrijte magiju koju donose Alessandro Angelozzi i Cosmobella venčanice.

2 thoughts on “Venčanice za trudnice i krupnije modele

  1. Sara kaže:

    Najlepše venčanice za trudnice sam pronašla u salonu venčanica Dar. Sve pohvale za ljubaznost i veliki izbor haljina 🙂

Comments are closed.