venčanice za trudne mlade 1

Venčanice za trudne mlade − Udobnost i elegancija

adminvencanja Comments 0 20/01/2020

Venčanice za trudne mlade izazov su za same mlade, ali i za dizajnere venčanica. S obzirom na to da se telo trudnice brzo menja, ponekad je veoma teško predvideti kako će izgledati za samo mesec dana, a kamoli za nekoliko meseci unapred.

Svadbene pripreme u trudnoći − Uživanje ili stres?

Svadbene svečanosti se obično planiraju mesecima, pa i godinama unapred. Kada se trudnoća neplanirano dogodi, planovi se koriguju u skladu sa njom. Venčanje se tada pomera za neki raniji termin, kada će mlada najlakše moći da podnese celodnevne aktivnosti.

Organizacija venčanja je često vrlo zahtevna, tako da se trudne mlade teško nose sa njom. Usled hormonalnih i drugih fizičkih i psihičkih promena koje trudnoća donosi, žene su manje otporne na stres. Nervoza, preosetljivost, promena raspoloženja, hroničan umor, bol u kičmi, karlici i nogama samo su neki od simptoma drugog stanja. Zato ne čudi što mlade jedva čekaju da se iscrpljujuće svadbene pripreme (pa i sama svadba), što pre završe.

venčanice za trudne mlade -4

Preporučljivo je da se svadba organizuje u drugom tromesečju trudnoće. Vrtoglavice i jutarnje mučnine tada su najčešće završene, a stomak nije isuviše narastao i težak. Mlada se lakše kreće i može uživati u svečanom danu.

Kakve treba da budu venčanice za trudne mlade?

Venčanica je haljina o kojoj sanja većina devojčica. Mnoge od njih godinama unapred znaju kakvu bi venčanicu volele da obuku za svoje venčanje iz snova. Duge i kratke, uske i široke, lagane i višeslojne, sa čipkom i bez nje, elegantne ili jednostavne, u beloj ili nekoj drugoj boji… Izbor je zaista veliki!

Ipak, ono što je najvažnije to je da mladi bude udobno u venčanici. Zato se venčanice za trudne mlade izrađuju od materijala i u krojevima koji obezbeđuju udobnost.

venčanice za trudne mlade 2

Trudnicama se najčešće preporučuju venčanice trapezastog kroja i one sečene ispod grudi. Ovakvi modeli ne stežu stomak i prate njegov rast. Romantične, lepršave i lagane, ove venčanice su pravi izbor za svaku trudnicu.

Najbolje je da venčanica bude jednoslojna, odnosno da bude lagana, od prijatnih i mekih tkanina. Višeslojne venčanice su, po pravilu, teške i zamarajuće i mlada se obično presvuče u neku laganiju haljinu.

Venčanice za trudne mlade ne bi trebalo da budu preduge jer trudnice moraju imati slobodu i lakoću pokreta. S tim na umu, treba birati i obuću: udobnu, anatomsku, sa nižom potpeticom. Jer, trudna mlada ne sme doći u opasnost da se saplete o predugu venčanicu ili da joj se noga iskrene na previsokoj peti.

Venčanice za trudne mlade − Kako napraviti pravi izbor?

Svaka trudnoća je specifična i iskusni dizajneri znaju da svoje kreacije moraju prilagoditi svakoj trudnici ponaosob. Zato smatraju da je, u zavisnosti od trimestra u kom se trudnica nalazi kada rezerviše venčanicu, bolje odlučiti se za model koji se lako adaptira.

Generalnu probu je neophodno obaviti nekoliko dana pred svadbu, najdalje nedelju dana pre. Na taj način izbeći će se nepotreban stres oko hitnih prepravki, neophodnih zbog rasta stomaka.

U salonu venčanica Dar, iskusno osoblje će vas posavetovati i pomoći vam da napravite pravi izbor. U skladu sa vašom trudnoćom, ali i sa vašim ukusom, ponudiće vam najlepše i najkvalitetnije venčanice. Sve naše venčanice za trudne mlade imaju posebna ojačanja u gornjem delu i pružaju dobru i sigurnu potporu teškim trudničkim grudima.

Ukoliko je vaše venčanje planirano za zimu, nemojte brinuti − u našim bolerima i bundicama nijednoj mladi neće biti hladno. Ako ste pak „letnja“ mlada, možete pogledati našu kolekciju za 2020. godinu.

venčanice za trudne mlade 3

Salon venčanica Dar stoji vam na usluzi za sva pitanja i nedoumice u vezi sa izborom venčanice za trudne mlade. Zakažite besplatnu probu i konsultacije, a naše ljubazne i iskusne prodavačice biće vam najbolji vodiči u odabiru prave haljine za vaš najradosniji dan.

Zasijajte poput princeze na svom venčanju iz snova i u srećnom iščekivanju prinove.

Neka venčanica Dar bude deo vaše radosti.

0 Comments

Оставите одговор