Venčanice 2 u 1

2 u 1 venčanice – Potpuni hit među mladama

adminvencanja Comment 1 06/12/2019

2 u 1 venčanice predstavljaju najnoviji trend koji obožavaju neveste širom sveta.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja kao mala nije maštala o princu na belom konju. Čak i kada ste postale uspešne mlade dame i odavno prestale da čitate bajke, verovanje u ljubav za sva vremena nije se promenilo. I konačno se ostvarila!

Prvi sakriveni pogledi, prvi ples, prvi poljubac – zaljubljenost je lebdela u vazduhu. Dok se dašak romantike prenosio u svakom narednom mesecu koji ste proveli zajedno. Bez obzira da li je to bilo veliko rođendansko iznenađenje, neplanirana romantična večera ili jedna crvena ruža kupljena u povratku s posla – svaki gest zračio je najdubljim emocijama, da bi u jednom trenutku vaš voljeni načinio sledeći korak i zaprosio vas.

Venčanice 2 u 1

 

Sa novim poglavljem u životu usledilo je i planiranje najvažnijeg dana. Da biste imale svoje venčanje iz snova svaki detalj je važan, ali glavna zvezda ste, ipak, vi i njeno visočanstvo – venčanica!

S obzirom da nas svake godine modni kreatori obraduju novim modelima, u toj ogromnoj ponudi različitih stilova i krojeva, potraga za onom pravom nije nimalo laka. Zato vas salon venčanica Dar, u Beogradu, savetuje da izaberete model 2 u 1 venčanice.

Zašto su 2 u 1 venčanice pravi izbor za svaku nevestu?

Da li da izaberem model princeza venčanice? Ili mi, možda, bolje pristaje zavodljivi kroj venčanice u sirena stilu? Pitanja sa kojima se svaka nevesta suočava kada krene u potragu za svojom omiljenom haljinom.

Dilemu dodatnu produbljuju brojni bridal magazini i slike venčanica na društvenim mrežama koje nude prekrasne krojeva najrazličitijih stilova, te se čini da je izbor samo jedne venčane haljine nemoguća misija.

Srećom, tu su 2 u 1 venčanice koje će vas osloboditi večitog pitanja: “sirena ili princeza venčanica”. Zapravo, ove kreacije predstavljaju spoj 2 najpopularnija stila. Tako da u jednom trenutku imate balsku haljinu, a već u drugom vaša venčanica se pretvara u seksipilnu haljinu sa crvenog tepiha.

Venčanice 2 u 1

Iako 2 u 1 venčanice vladaju novim kolekcijama, ideja o njima nije novina. Prethodnih godina bile su aktulelne venčanice u stilu princeze kod kojih se skidao donji dao, pa su postajale mini haljine. Dok je, danas, ovaj trend podignut na viši nivo donoseći neverovatnu dozu prefinjenosti u dizajnu.

Ove venčanice vam omogućavaju da kreirate jedinstveni wedding look

2 u 1 venčanice su savršene za dame koje prate modu i ne boje se da prošetaju poslednji hit. Ujedno, one štede vaš budžet za venčanicu, jer ne morate da kupujete drugu haljinu za venčanje. Što je postalo veoma popularno među nevestama.

Venčanice 2 u 1

 

Naime, ovaj stil vam omogućava da za ceremoniju venčanja i prvi ples imate raskošni model kao iz bajke. A kada proslava dostigne vrhunac dovoljno je da jednim pokretom ruke skinete slojeviti “ogrtač” i dobićete sasvim novu venčanicu.

Venčanice koje pružaju bezbroj mogućnosti

Ako volite da se “igrate” sa modnim stilovima, 2 u 1 venčanice možete pronaći i kod nas. Salon venčanica Dar je u svoju ponudu uvrstio najnovije Tarik Ediz venčanice u ovom stilu. Izrađene su od najfinije čipke sa delikatnim detaljima. U prvoj kombinaciji imate model venčanice sa šlepom. Dok u drugoj stiže elegantna haljina u old Hollywood stilu.

Posetite salon venčanica Dar i uverite se same u nestvarnu lepotu 2 u 1 venčanica.

Оставите одговор